Şimdi Ara

Superonline'dan Türknet'e geçeceğim ama modemim kronik sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline'ın verdiği modemin kronik sorunlu olduğunu çok geç anladım. Modemi resetleyince hız çok iyi, ama kısa süre sonra hız inanılmaz düşüyor. Hız testlerinde indirme hiç stabil değil, sürekli veri kaybı yaşıyorum. Ayrıca evin diğer odalarından çoğu zaman çekmiyor, sadece nadiren çektiği oluyor.


    Problem şu;

    Taahhütümüz dolmak üzere. Ben Türknet'e geçmek istiyorum. Ama bu modemi kullanmaya devam edersem aynı problemleri yaşayacağım. Türknet'in modemine 950 TL verecek bütçem yok.


    Superonline modemi ücretsiz değiştirir mi, değişim aldıktan hemen sonra Türknet'e geçebilir miyim, işin içinden çıkamadım.

    Ayrıca GigaFiber olmadığı için Türknet modemi ücretsiz vermiyor, vdsl altyapısı ile 100 mbps'e kadar destekliyor. Müşteri hizmetleri mutlaka modem için ücret ödememiz gerektiğini söyledi.


    Ne yapmam gerekiyor?








  • Modeminiz HG255s herhalde diye düşünüyorum. Wifi üzerinden paket kaybı yaşayan cihaz o. Fakat anlaşmayı fesih ederseniz süperonline modemini geri alıyor zaten. Size ücretsiz kiralar ve geri alır.

  • iakten kullanıcısına yanıt
    vdsl kullanıyor konu sahibi, fiber değil o yüzden büyük ihtimalle hg658 kullanıyor.

    konuya dönecek olursak; ikinci el temiz bir modem satın alabilirsiniz DH Forum'dan ya da bütçenize uygun cihazlar tercih edebilirsiniz, Turkcell ile taahhüt yenilerseniz hem iptal bedeli yansır hem de verilecek yeni cihaz tarafınıza ekstra olarak fatura edilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.