Şimdi Ara

Superonline dalgalı hız veriyor (FTTB) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
2
Favori
11.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tst- kullanıcısına yanıt

    Wifi da da 450-500Mbps civarları görüyor musunuz?

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Maksimum 200 mbit görüyorum 30 metre var modeme, 3 tane de duvar var arada.

  • Aynı odadayken dibindeyken peki?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 23 Nisan 2022; 1:50:11 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Superonline dalgalı hız veriyor (FTTB)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumu okurken ben ne ara donanımhabere yazmışım dedim kendi kendime, birebir aynı şeyleri aynı yaptım ya bu kadar mı aynı süreç yaşanır akıl almaz. Maalesef buluştuğumuz ortak payda TURKCELL DOLANDIRICIDIR ! Teknik servise bile eve gelmeleri için 150 TL para istiyorlar bu ne biçim bir mafyacılık hizmet alamadığımız servise bile para talep ediyorlar çoluklarının çocuklarının boğazında kalsın umarım ödediğim faturaSuperonline dalgalı hız veriyor (FTTB) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 23 Nisan 2022; 19:48:45 >
  • Bugün 100 mbps internetimle FIFA oynarken 15 mbps wifi kullanımı bile bufferbloata sebebiyet veriyor ve benim oyunum kasıyor.

    İnanılmaz. Kaç mbps kullanımından ziyade kaç thread ile kullanıldığı çok daha önemli oluyor.

  • Senseight S kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum benzer tecrübeyi ben de yaşadığım için o yüzden 100mbit abonesi olmak bile manasız kalıyor, hızlı mı hızlı evet arabımız kadranda gösteriyor kendini ama trafik yönetimi bölünüp doğru trafik dağılımı yapılmadığı için arabamızın hızının da bir manası kalmıyor.

  • Ankara da yaşıyorum yaklaşık olarak 2010 senesinden itibaren superonline kullanıcısıyım.

    Ne yazık ki son aylarda yaşadığım sorunlar bir çok kişide mevcut anladığım kadarı ile.


    Superonline dalgalı hız veriyor (FTTB)


    Superonline dalgalı hız veriyor (FTTB)


    Superonline dalgalı hız veriyor (FTTB)


    100/20 paketine geçeli 6 ay oldu ve internet aşırı sorunlu bir hale geldi. (FTTB) binaya kadar fiber var. İnternet bu sene başından itibaren aşırı yavaşladı, speedtest te sorunsuz gözükürken, steam, youtube, gibi platformlarda internet aşırı yavaş. Ayrıca Tvplus kullanıcısıyım ve net üzerinden verdikleri yayın 1080p değil 720p ve bunu internetin hızına bağlıyorum. Online oyunlarda EU serverları dahil bir çok yerde pingim 144-160 arası. En gülüncü de statik ip kullanıyorum ve ona rağmen bu durum var.

    Gece saat 01:00 sabah 06:00 arası da internet aşağıda ki fotoğraflarda mevcut


    Sorunu merkeze ilettim ve modemi değişti, ayrıca kablo kesilip yeniden sonlandırıldı. Son gelen ekip bir çok test fotoğrafı aldı ve merkeze gönderip sonuç bekleyeceğiz dedi. 10 gündür herhangi bir geri dönüş olmadı.

    Superonline dalgalı hız veriyor (FTTB)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 31 Ağustos 2022; 7:39:12 >
  • Gscarbon G kullanıcısına yanıt

    Binadaki switchlerin portları 100mbps ise onu 1gbps portlu switch ile değiştirtmeye çalışın.

  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

    Daha önce denedim ama eskisi gibi müşteriye önem vermiyorlar. Eskiden müşteri hizmetlerine bağlanmak 20 saniye sürerken, artık bu süre 15-20 dk civarına sarkar hale geldi.

    Superonline tekel dönemini bitirdi diye sevinirken, sağ olsunlar artık gına geldi sorunlar ve sansür uygulamaları yüzünden.

    Statik ip fiyatının 40 tl olduğu soyguncu, iş bilmez, umursamaz bir hale büründüler

  • Herkese selam, bu problemi yaşayanlar içinde çözüm bulan oldu mu? Vakti zamanında hiç sonuç almamıştım yine problem arttı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önceden superonline tarafına yakın zamanda talep açmış mıydınız yaşadığınız sorun ile ilgili

  • Talep açılırsa ne gibi bir faydası oluyor merak ediyorum.10'larca kez talep açmama rağmen sabahları %20-30 stabilite sağlayabiliyorum.Akşam ve geceleri ise %100 berbat çöp bir internet.Statik ip aldım aylardır kullanıyor gram faydasını görmedim.Talep ve şikayet açtığım zaman gelen arkadaş artık adresimi zaten ezbere biliyor geliyor speedtest'i açıyor ne kadar hız aldığıma bakıyor.Bak abi diyor hızınızı aynen alıyorsunuz deyip gidiveriyor bu kadar.Yaşadığım yer nüfus olarak oldukça yoğun bir yer.Anladığım kadarıyla altyapı tamamen yetersiz.Ttnet adsl'e geçicem fakat onların altyapısıda 20-30 senelik.Hiçbir çalışma da maalesef yok.Verdikleri modemi değiştirdim.Keenetic titan modem aldım.Fakat hala aynı hala aynı.Hiçbir halta yaramadı yani.Bu dalgalanmaya sebep olan nedir?.Nasıl kurtuluruz bilen varsa lütfen yardım ederse çok sevinirim.Artık 3-4 senedir çok yorucu geçti.Denemediğim program işletim sistemi kalmadı.Azcık stabilite yakalayayım diye.100 lerce kez format atmak zorunda kaldım.

  • 2 Hafta önce kadar üye oldum. 100 Mbps 20Mbps, bu kadar vasat bir internet sağlayıcısı görmemiştim, çok pişmanım geçtiğim için. Upload hızım 5'den yukarıya çıkmıyor. Kimseye önermiyorum. Kesinlikle uzak durulması gereken firma.

  • Ellerinde fiber var doğru.Fakat cgnat diye bir havuz oluşturmuşlar ki statik ip de alsanız maalesef aşırı kullanıcı yoğunluğundan internet bildiğiniz çöp.Pc'ye bir tek takla attırmadığım kaldı.100'lerce kez şikayet yazmama rağmen.Wi-fi kullanmayın.Statik ip alın diye hazır mesajlar gönderip duruyorlar.Her şikayeti yazdıktan sonra aptala bağlayıp wi-fi kullanmadığımı statik ip aldığımı belirtmek zorundayım zira zaten mesajları dahi okumuyorlar.ALTYAPILARI YETERSİZ.Tek şeritli yol açmışlar 10binlerce aracın o şeritlerden 5km hızla geçmelerini izliyorlar FİBER HIZINDA.Herkesin anlayabileceği yalın ve basit bir dilde anlatım.

  • Diğer firmalar çokta farklı değil maalesef.Altyapılar oldukça yetersiz ve bakımsız.Birçok firma çok özür diliyorum hırslı bir biçimde amaçları sadece yüksek miktarlarda para kazanmak.Kalite ve sürdürülebilirlik çook geri planda.Aslında altyapıya oldukça önem verip.FİBER HIZ değilde KALİTELERİNİ SUNSALAR.300-400 TL ödediğim aylık internet ücretini 1000 TL ödemeye razıyım.

  • Suiciderim S kullanıcısına yanıt

    Hocam forumda bazı arkadaşlar ücret karşılığında evine kadar fiber optik internet hizmeti çektirdiğini görüntülüyorum bununla ilgili çok fazla örnek var eğer böyle bir bütceniz var ise değerlendirebilirsiniz.


    https://forum.donanimhaber.com/vdsl-olan-yerlere-fiber-kac-yil-sonra-gelir--146049097-11

    https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687


    Tabi son çare olarak bölgenizde fazla abone potansiyeli var ise bölge müdürlüklerine dilekçe vererek şansınızı deneyebilirsiniz.

  • Jan- kullanıcısına yanıt

    Normalde 100/20 paketinde en aşağıya 19 21 arasında bir upload hızı görmeniz lazım büyük ihtimalle kullanıcı bazı bir trafik sabitleme yaşıyorsunuz isterseniz bir destek talebi bırakın hocam belki yardımcı olurlar benimde başıma gelmişti baskı yaparak sorunu çözdürmüştüm.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.