Şimdi Ara

Superonline bir türlü aktif olmadı, ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 nisanda binamıza Superonline fiber geldi ilk hafta aktif olur dediler ama bir türlü aktif olmadı üzerinden 2 ay geçti daha aktif olacak bu konuda ne yapabilirim ?

    Superonline bir türlü aktif olmadı, ne yapabilirim ?

    Sorgulama yaptığımda bölgede fiber var gözüküyor ama bizim binada gözükmüyor ve milenicom gibi sitelerde de hiç gözükmüyor. Ne yapabilirim ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu aktivasyon işi sanırım personelin hızına bağlı. Oturduğum sitenin duvarına kadar fiber döşediler(bina içlerine kablo ve kutu koymadılar). Aradan sadece 1 hafta geçti ama altyapı sorgulama ekranında altyapı var gözüküyor. Mh aradım 1000 mbps' e kadar alabilirsiniz dedi. Başvurursanız 2 gün içinde aktif olur dedi ama bu imkansız. Daha bir ton işleri var site içi kanal kazıp kablo geçirecekler sonra dairelere çekecekler falan. Süreçler biraz garip işliyor yani. Size tavsiyem fiziksel bir superonline şubesine gidin onlardan destek alın, işiniz daha hızlı çözülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 3 Haziran 2022; 1:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı yerlere aşırı geç açıyorlar bölgeye bakan ekip Fibercenter sürekli şu gün bu gün diye uzatıyorlar. Beklemekden başka çareniz yok tek bina değil sokak sokak açıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 3 Haziran 2022; 13:59:40 >
  • Binada sizden başka başvuru yoksa, sizde millenicom vb.den alacağınızı ağzınızdan kaçırdıysanız aktif etmede ayak diretebilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.