Şimdi Ara

Superonline Binaya Fiber Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Superonline'a binamıza fiber çekilmesi için bina yönetiminden yönetim kurulu defterini doldurup kaşe ve imzalatıp başvuralı yaklaşık 4 ay oluyor. Bireyseli de geçtim ev için değil, ofis için kurumsal başvuru yapacağım başvuru için aradığımda belediyeden kazı izni bekliyoruz diye fiks cevap geliyor (ki doğru olmadığına eminim topu belediyeye atıp işi takip etmiyorlar) bunun için süreci hızlatmanın bir yolu var mıdır? Belediyede kazı işlerine nere bakıyor ama bulup ilgili bölüm ile görüşmeye gidebilirim veya başka bir yol var mıdır şu aşamada aklıma gelmiyor malesef.

    Ek olarak Vodafone kurumsala başvurdum, binada fiber yok biliyorum ama hani çekilirse diye, telekomun fiber altyapısını kullanıyoruz dediler ve adil kotasız sadece 16 megabit bant genişliği sağlayabiliyorlar (adil kotalı ise max. 64 megabit) teşekkür ederim dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecturA -- 20 Ağustos 2015; 11:34:40 >







  • Sokakta fiber varken bile bağlantı alabilmek zor. Eğer sokakta fiber yoksa, kazı izni konusunda doğru söylüyorlar. Kolay değil o işler. 4 ay değil 2 sene sürse şaşırmayın.
  • Bulunduğumuz binanın çevresindeki bütün binalarda fiber var, fiber hattının geçtiği yeri ve binaya nereden gireceğinin fizibilite çalışmasını da yaptık. Problem fiber bağlantının bulunmaması da değil malesef.

    @igorparker
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.