Şimdi Ara

Superonline başvuru kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 senedir kablonet kullanıyorum. Son 6 ay icinde her ay istikrarlı bir şekilde hizmet kalitesinin düşmesi ve bu ay basından itibaren her gün 5-6 saat internetimin kesilmesi canıma tak etti. Iptal ettirip superonline kullanmaya geçmek istiyorum lakin ikamet ettiğim beylikdüzü çevresinde kullanıp sorun yaşayan veya memnun olan var mı merak ediyorum. Bu da beni kararsız kılıyor superonline seçme konusunda.

    Şu an 10 mbit 100gb akk ve teledunya ya 45 lira ödüyorum. Superonline dan fiyat performans minvalinde önerebileceğiniz paketler hangileri belirtirseniz sevinirim.

    Yardim eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • kendi fiber altyapısı varsa gec vdsl falansa bulasma.
  • Hizmetleri güzel yani sorun olunca ertesi gün kapındalar ama şöylede bir durum mevcut kendi routerlarını kullanmanızı şartlıyorlar kendi cihazınızı kullanmak isterseniz bazı işlemler yapıp şifreninizi bulmanız gerek yurt dışı çıkışları zayıf 100mbps alıyorum ama amerikandan veri indireyim diyince hız 15-20-25 şansına hangisi denk gelirse indirdiğim serverda microsoft yanlış anlaşılmasın ha yinede diğer serverları denedim sonuç aynı çok uğraştım öyle böyle şikayet ama sonunda bana söylenen bizim imkanımız bu kadar dendi bende tamam dedim Vodafone da diğer seçenek sol üzerinden hizmet verebiliyor ama bence yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.Asyayı söylemiyorum asyada çok daha kötü tokyo çin filan sörf yaparsınız internette ama dosya indirmede sorun büyük AliExpress üzerinde bazen resimler açılmıyor bile paket kaybı oluyor sıkıntı yok dürüstçe problemin duygusal olduğunu söylediler o yüzden Superonline kullanmanızı öneririm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.