Şimdi Ara

Superonline ADSL Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 gün önce uydunet´de yaşadığım ping sorunundan dolayı Superonline´a geçmeyi düşündüm. Bulunduğum konumda fiber olmadığı için ADSL Başvurusu yaptım. Başımdan geçenleri de şikayet olarak yazdım superonline´a. Resmen pişman oldum yaptığım işleme. Düşünen arkadaşlar varsa bu olasılıkları düşünerek başvuru yapsınlar. Müşteri hizmetlerinin birbirinden haberi yok, alt yapı yok, hala kendilerini zerre geliştiremediler. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.

    Müşteri hizmetlerine yaptığım şikayet,

    quote:

    21 Haziran 2012 Perşembe tarihinde superonline´ı arayarak ADSL almak istediğimi söyledim. arkadaşlar bilgilerimi alarak‚ 2-3 gün içerisinde aktif olacağını ve modemi getirip bağlayacağını söylediler. 25 Haziran gününe kadar gelen giden olmadı. O gün tekrar telefon açtım ve 1-2 gün içerisinde aktif olacağını söylediler. Bende uydunet kullandığım için onu iptal ettirdim bu zaman içerisinde. 28 haziran perşembe gününe kadar yine gelen giden arayan olmadı. Tekrar telefon açtım‚ yine 1-2 gün içinde gelineceğini söylediler. Hatta yaptığım şikayet ile ilgili 48 saat içinde cevap verilecek denildi‚ yine arayan soran gelen giden olmadı. 30 haziran günü yine aradım‚ yine 1-2 gün içinde geleceği söylendi. En sonunda bugün yani 2 temmuz günü öğlen aradım ve müşteri hizmetlerinden hattın aktif olduğunu ve modemi gidip iletişim merkezinden almam söylendi. Kalktım iletişim merkezine gittim‚ onlar ise müşteri hizmetlerini arayarak hala aktif olmadığını ve onay gelmeden modemi veremeyeceklerini söylediler. Bende yine müşteri hizmetlerini aradım ve bu defa da çarşamba günü almam gerektiğini söylediler. Biz burada çocuk oyunu mu oynuyoruz? ben superonline´a güvenerek hem mevcut internetimi iptal ettirdim hemde 1 haftadır mağdur durumdayım. Şimdi iptal edilmesi için aradım bu defa da iptal olayını işleme aldılar ve dalga geçer gibi iptal edilince bilgi vericeklerini söylediler. Böyle hizmet olmaz. Resmen nefret ettim. Pişman oldum superonline´a geçmeye çalışarak. Eğer bu şekilde hizmet vermeye devam ederseniz‚ sizin açınızdan hiç mi hiç iyi olmaz. Bu bir müşteri görüşüdür. Ben artık işlemimin iptal olarak gerçekleşmesini istiyorum. 10 gündür peşinizden koştum ve pişman oldum.


    Bu durum benim başıma geldi diye, herkesin başına gelecek diye birşey elbette yok. Fakat müşteri hizmetleri konusunda müthiş bir şekilde kötüler. Bu kadar umursamazlık, sistemsizlik olamaz. Hem pişman oldum hemde sinirlerim tavan yaptı.



  • wallahi hocam gecmıs olsun cok sınır bozucu bır durum gercekten
  • öncelikle geçmiş olsun.bende 6 ay önce ttnetten superonline adsl'e geçmiştim.geçişte sorun yaşamadım fakat müşteri hizmetleri tam bir fiyasko.mesaj yolu ile şikayet ya da istekde bulunursan geri dönüşü en az 10 gün.benim 3-4 kere başıma geldi.bağlantı kopmasından şikayet ediyorum,çöüzümü yok.hızınız düşürmemiz gerekir diyor.zaten hızım düşük diyorum.alt yapı masalını anlatıyor.şuanda türkiyedeki internet sağlayıcıların hepsi sorunlu bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isongur

    öncelikle geçmiş olsun.bende 6 ay önce ttnetten superonline adsl'e geçmiştim.geçişte sorun yaşamadım fakat müşteri hizmetleri tam bir fiyasko.mesaj yolu ile şikayet ya da istekde bulunursan geri dönüşü en az 10 gün.benim 3-4 kere başıma geldi.bağlantı kopmasından şikayet ediyorum,çöüzümü yok.hızınız düşürmemiz gerekir diyor.zaten hızım düşük diyorum.alt yapı masalını anlatıyor.şuanda türkiyedeki internet sağlayıcıların hepsi sorunlu bence.

    Altyapı Turk Telekom olunca onlarda da yapacak pek bir şey yok. TTnet'te iken santral kendi kendine beni interleaved moda alıp hızımı düşürürdü, TTnet MH, santral kendi yapıyor yapabileceğimiz bir şey yok deyip yükseltiyordu, iki gün sonra aynısı. Şimdi Biri ADSL'deyim, daha 6 Mbit altı Fast Path altına inmedi. O da santralde sorun vardı, telefon falan da çalışmıyordu. Normal olarak 8 Mbit Fast Path alabiliyorum şimdi. Bunun taahhütü bitince de SOL denemeyi planlıyorum bakalım.
  • biri internet hakkında çevremde çok olumsuz fikirler vardı.siz memnunsunuz.bende ttnetten kurtulmak için superonline seçmiştim.24 ay taahhüt verdim.artık ne kadar yavaşta olsakatlanmak zorundayım

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isongur

    biri internet hakkında çevremde çok olumsuz fikirler vardı.siz memnunsunuz.bende ttnetten kurtulmak için superonline seçmiştim.24 ay taahhüt verdim.artık ne kadar yavaşta olsakatlanmak zorundayım

    Özel bir bayi kampanyasi ile gecmistim ben. Gayet memnunum.
  • inşaallah hiç sorun yaşamazsınız.benim gibi taahhüt veren aboneler,memnun olsalarda olmasalarda katlanmak zorundalar.ya da cayma bedelini ödeyerek çıkabilirler.
  • Ve bugün iptal işlemi için başvuruşumun 3.günü. Hala ses seda yok. Yemin ederim gülüyorum sinirden artık :)
  • Uydunet variken superonline ADSL nedir.
  • Kaldığımız yerden devam edelim;

    02.07.2012 pazartesi günü başlattığım iptal işlemi için perşembe günü (05.07.2012) aradılar beni. İptal işlemini onaylıyor muyum diye sordular‚ birde üstüne aktivasyon işlemi için bir borç doğduğunu ve bunu faturaya yansıyacağını söylediler. İşte o an bütün sinirimi tepeme çıktı ve ağır bir şekilde konuşmaya başladım. Sonra neyse iptal departmanından birisine yönlendirdi‚ o da finansman ile falan görüşülüp‚ fatura olayının çözüleceğini söyledi. Fakat eğer 2 gün daha beklersem cumartesi günü kargo ile modemimin elimde olacağını söyledi. Eğer modemim cumartesi gelmezse‚ iptal ettirebileceğimi söyledi.

    Bende artık müşteri hizmetlerinin söylediği hiç birşeye inanmadığımı söyledim ve 2 gün daha bekleyeceğim dedim.

    Neyse bugün cumartesi ve müşteri hizmetlerini aradım durum ile ilgili. Ve müşteri temsilcisinden aldığım cevap ile şok oldum.

    Kargo çıkmamış çünkü iptal işleminin geri alınma süreci bekleniyormuş.

    Tamamen kan beynime sıçradı ve hemen yetkili birisini istedim telefona. Bu yaşanılan şeylerden dolayı tüm sosyal platformlarda ve alanlarda bu başıma gelenleri anlatacağımı ve şikayette bulunacağımı söyledim. Sonra takım lideri olan birisini bağladılar ve olayı ona da anlattım. Neyse adam yine yuvarlak cevaplar vererek gün içerisinde hemen döneceklerini söylediler.

    Lanet olsun bizi böyle bir sistemde‚ böyle bir ülkede bu duruma düşürenlere. Güler misin ağlar mısın.
  • yaşadıkların rezaletin boyutunu gözler önüne seriyor.hayırlısı ile hasar almadan kurtulmanı dilerim.hasardan kastım faturanı şişirmeleri
  • Bu rezaleti, aşağılık kurum ve insanları nerelere, nasıl şikayet edebilirim?
  • bizde geçtik. daha doğruusu geçmeye çalıştık. ama 2 haftadır hala bağlanamıyoruz. biz diyoruz hatlarda sorun var, onlar diyor modeminiz veya iç hattınız arızalı.

    ama eminim ki hatlarda sorun var..

    ilgilenmiyorlar... tavsiye etmiyorum..
  • Bende sizin gibi hızım düştüğünde, Hem TTNet'e, hemde Superonline'ye kızıyordum. Öyleki ben internet cafeciyim. Cumartesi mi,pazar günümü neydi. Cafe kalabalık ama iki hatta zırt pırt kopuyordu. Geldiler, apartmandan değeri ölçtüler normal dediler. Cafeden ölçtüler gelen hız kopuyor devamlı ve tam gelmiyor dediler.

    Apartman içi kabloları cat5 çektirdim bende. Problem çözüldü. Boşunu günahlarına girecekmişim. Sizede tavsiyem, ilk apartman giriş kablolarını cat5 çektirin. yine olmuyor ise bu sefer hatlardandır..
  • bina içi telefon tesisatına cat 5 çekince sorunsuz ve kopmalar olmadan kullabilirmiyiz.peki telefon görüşmelerinde sorun olur mu.ben daha öncede duymuştum fakat randıman alamam diye yaptırmamıştım
  • dün türk telekomdan eleman gelmiş. ne yaptılar bilmiyorum. ama şimdi geldi internet..

    adam telefonla birini aramış ve sonra da modem markasını söylemiş. şu an var.
  • Kesinlikle Superonlineye geçmeyin. Müşteri hizmetlerinde kimsenin kimseden haberi yok. Müşteriyi zarar uğratmaktan başka düşünceleri yok zaten. Ttnet fiber internete geçin
    Ben tahhütlü ttnet üyesiyken bir telefon geldi, Superonline bayisi internet hattınızı taşıyalım indirimli fırsattan yararlanın diyerek. Hatta cayma bedelinizide biz ödeyelim dediler. Ttnetin cayma bedeli faturanızı ödeyin makbuzunuzu bize faxlayın o kadar ay sizden fatura almayalım denildi. Fakat Superonlineye geçtikten sonra bizde böyle bir kampanya yok sadece 120 tl sini ödüyoruz dendi. Bir sonraki aramamda da sizin dahil olduğunuz pakette hiç ödeme yapmıyoruz denildi. ve bu cayma bedeli yüzünden durduk yere ttnet e 510 tl ödemek zorunda kaldım faziliyle birlikte 840 TL!!!.Üstelik cebe telefon yönlendirme de yokmuş!!! onun içinde başka tarifeye geçmeliymişim. her türlü zarar anlayacağınız. Ttnetten hiç şikayetim yokken aylık 30 lira kar yapayım derken beni 840 tl zarar uğrattılar anlayacağınız.
  • emrullahe E kullanıcısına yanıt
    ben superonline sorumsuzluğunu 2 yıl önce burada paylaşmıştım.siz bile bile lades demişsiniz.burada bu kadar uyarı yapılmış sizin superonline illetine bulaşmanız çok büyük hata.geçmiş olsun.
  • GokhanSCN kullanıcısına yanıt
    Yaz btk ya vallahi ben senin kadar cekmis olsam superonline gider illa bir gorevliyi döverdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.