Şimdi Ara

SUPERONLİNE'A BLÖF SÖKER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hani Digitürkte yapıyoruz ya daha az fiyatla taahhüt vermek için iptal başvurusu yapıyoruz, onlar bizi arayıp iptal etmeyin şöyle şöyle indirim yapalım diye fiyat indiriyorlar. Türk telekomdaki gibi. Acaba Superonline'da aynı şekilde blöf yapsak taahhütüm bitiyor iptal edin üyeliğimi desek daha az fiyata aboneliği devam ettirebilir miyiz, Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Bu arada taahhütüm 10 gün sonra bitiyor... Varsa uygun paket önerileriniz beklerim...



  • ARKADAŞLAR ÜŞENMEDEN UZUN UZUN YAZACAGIM İNSANLARA DERS OLSUN DİYE.!!!! İZMİRDE2 YILDA 2 BÜYÜK TERBİYESİZLİK.!!

    2 Yıl oldu olmadı eski oturdugum yere fiber internet süperonline geldi, kapıyada cocuklar ok gelin baglayın dedim. denemesi bedava 1 ay kampanyasıydı.! eve geldi bagladılar bır baktım 50 mb ama 10 mb olması lazım hemen uyandım ve musterı hızmetlerını aradım bana demezmi siz 50 mb 24 kampanya ya dahılsınız dıye ya arkadas ben denemesi bedavadayım.! nasıl olur. modemi dakıkasında soktum ve onur dogan bilişime gittim bıraz tantanadan sonra soyle duzeltelım boyle duzeltelım yok hayır dedım. verdım modemı ve ucret odemem camı pencereyı gece kırarım dedım.

    ve aynen oyle oldu emaıl attılar kampanya cayma bedelini odedıler ve 30 kuruş fatura çıkmıştı.. hatalarını ıyı bır şekilde kapatmışlardı.

    AMA KABUS BİTMEDİ.

    ttnet tahhütüm bitti ve başka bir eve taşındım hatta evlendim vs vs...

    kapıya geldiler fiber 3 lük kampanyası var vs inatla dedimki ben TTNET ALO luyum. tahhütün yoksa problem yok dediler ve bende nerden bileyim ttnet loluysam problem olacagını.!!!

    e geldiler, modemi taktılar, ınternet geldı süper telefon yok , ayrıca fiber 3 lük paketi turkcel sınema paketi de yok iyice suphelendım belkıde en bastan biliyorlardı çünki türkcelll sinema paketi zarfınıda vermediler.!

    vel hasıl müşteri hizmteleri bız bir sey yapamayız bayı ıle konusum diyerek ne kadar basiretsiz olduklarını gösterıyorlar.

    arkadaş 3-5 tl sinde degilim. akıllı ve sağlam iş yapın bu kaçıncı.. birde sözde şu dönemde sitelere vs elit yerlerde hizmet veriyorlar birde mahalli alana inseler milleti nasıl keriz yerine koyacaklar.!

    yarın gidip yine daha 1 hafta olmamış hizmeti kapatacağım. cezasınıda cocuk mu oder bayı mı oder. ne yaparım bılemıyorum. en kotu ben oderım ama üstüne para verseler daha fıber helekı superonline istemem...

    aman arkadaşlar bir kere oldu şans dedim. 2 de çok araştırdım çok sordum ve yıne benım başıma geldı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.