Şimdi Ara

Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
19
Favori
20.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1000Mbps + TV Plus Ekstra - 239TL
    500Mbps + TV Plus Ekstra - 205TL

    Edit (Sadece Mevcut Abonelere): 10.08.2022 ->https://www.superonline.net/kampanyalar/tv-plus-diger-kampanyalar/avantajli-tv-plus-hiz-soleni-kampanyasi -> TV+'lı 1000Mbps Paket 239TL

    Kampanyadan aşağıdaki kriterleri sağlayan, mevcut Turkcell Superonline fiber internet ve TV+ aboneleri yararlanabilir: Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre TV+ izleme süresini %20 ve üzeri arttıran, data kullanımı Turkcell Superonline genel ortalamasının en az yüzde 15 üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell Superonline genel ortalamasının üzerinde olan müşteriler yararlanabilir.

    Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum

    Not: Sadece Yeni Müşterilere;
    500Mbps - 199TL

    https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcell-superonline-500-mbps-fiber-kampanyasi
    Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum


    1000Mbps - 249TL

    https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcell-superonline-1000-mbps-fiber-kampanyasi
    Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum

    • Kampanyadan yararlananlar Turkcell Platinum ayrıcalıklarından faydalanabilecekler. Detaylı bilgi için tıklayınız
    • ​​​Yeni nesil Wi-Fi 6 teknolojisiyle, evin her yerini ışık hızındaki fiberle %30 ‘a kadar daha iyi kapsar. 
    • Wi-Fi 6 daha iyi kalitede kablosuz hız deneyimi sunar. Tam performans için Wi-Fi 6 destekli cihaz kullanımı tavsiye edilir.
    • Çoklu cihaz kullanımlarında verimliliği artırarak daha hızlı bir Wi-Fi kalitesine erişilebilir.
    • Wi-Fi 6 gereksiz enerji tüketiminin önüne geçerek 3 kat daha az enerji tüketimi sağlar. Detaylı bilgi için tıklayınız
    • Kampanya kapsamında mevcut internet hizmetinize ait kampanya iptal bedelinizi karşılıyoruz. Mevcut internetinizin Turkcell Superonline’a taşınmasını takiben en geç 90 (doksan) gün içerisinde önceki internet servis sağlayıcınız tarafından yansıtılan kampanya iptal bedelinin 12 ay sözünüze tüm vergiler dahil 300 TL'ye kadar olan kısmını, iptal bedeline ilişkin faturanın Turkcell Superonline iletilmesini takip eden ay çıkacak ilk fatura veya ilk fatura tutarının iptal bedelini karşılamaması durumunda takip eden aylara ilişkin faturalar üzerinden tarafınıza “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında toplam miktar üzerinden indirim şeklinde yansıtılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HULKBABA -- 10 Ağustos 2022; 14:21:52 >







  • hocam normalde internet özgür olmalı. telekom altyapısı bunu sağlıyor. ben uzun süre superonline kullandım. insanda sansür algısı oluşturuyor bu iss. yani kabulleniyorsun tamam giremiyorum olsun diyorsun. volvonun 180 kmh hız sınırı gibi, altında 250 basacak araba var, hız yapamazsın diyor sende tamam diyorsun. para verip aldığın şey seni sınırlıyor.

    throttling konusunda twitter youtube netflix trafiğini adamlar bariz şekilde kısıyor. sizin 500 mbit internetiniz olsun. adamlar bariz şekilde youtubedan gelen trafiği 15-20 mbite indiriyorlar. pcden video açıyorum auto ayar 720 p ye iniyor çok garip gerçekten. telekomda şak diye 1080p açılıyor. netflix aynı şekil. twitter geç açılır. reddit videolar bazen açılır bazen açılmaz.

    Yakın zamanda SOL'dan ağzı yanmış biri olarak deneyimlerimi paylaşayım, ondan sonra bu hızların bir anlamı olmadığını anlarsınız.


    • Nisan 2021'de 12 aylık 35mbit fiber abone oldum ne olur ne olmaz memnun kalmazsam diye, ilk 2 ay 100mbit olarak verdiler güya.
    • Bundan önce VodafoneNet kullanıyordum yine SOL altyapısında 100mbit, o rezillerde bile hız kısıtlaması veya sansür yoktu ya da çok azdı.
    • İlk 50 gün netflix i 240p çözünürlüğün üzerinde izleyemedim, çamur ötesi bir görüntü ve 16.00 da başlayıp sabaha kadar devam ediyordu. Sansür anında tv yi turkcell hatlı cep telefonuma bağlıyordum sıfır sorunla görüntü kalitesi bozulmuyordu.
    • Bu abonelikten önce yaklaşık 3,5 yıl (2014-2018 arası) 25mbit fiber kullanıyordum o zamanlar sorunsuzdu, tercihim de bu nedenle oldu aslında. İlk önce wifi-6 modem vereceğiz dediler sonra eski klasik dandik huawei modem getirdiler, istemedim sonra kullanılmış wifi-6 modem getirdiler ki bugüne kadar gördüğüm en dandik modemdi. Wifiye 3.cihaz bağlandığında kesin düşüyordu hattan.
    • Youtube oynatmaz, netflix oynatmaz, online oyunlarda ping en düşük 95 en yüksek 200 ortalama 130 ms lerde geziyordu, ki binamız ve altyapı yeni olmasına rağmen.
    • Müşteri hizmetlerine bu sorunları söylediğimde modemde sorun olabilir veya altyapıya gelin bir bakın dediğimde 0,1kb bile olsa hattınız var, gelmemizi istiyorsanız 75-tl servis bedeli oluyor dediler her seferinde.
    • Birkaç ay turbo hız diye 100mbit aldım ki rahatça kullanayım izleyeyim diye ama maalesef insanı verem eder bunlar.
    • Allahtan Turknet var da son 3 ay kala cayma bedelini karşıladılar, 100mbit i bile 110 mbit alıyorum şuan ve hiç sorun yaşamadım.


    Kısaca bunlar 500mbit i bedava da verse kullanamadıktan, sansür yedikten, ping ve packet loss larla uğraşmaktan hiçbir işe yaramaz.

    Canları istedikleri hatları kısıtlar ve yavaşlatırlar. Canları istedikleri yeri engellerler. VPN kullanayım dersin, kullandırmazlar. Rezalet ve otoriter firma, sanki bedavaya satıyormuş gibi efendilik taslıyorlar.



    Bunun dışında ben oyun indiricem 5 dakikaya insin, arkadaşlara evde 1gbit internet var diye hava atıyım diyorsanız fiyatlar uygun görünüyor

    Tarifeye geçme esnasında görebiliyorlar, ona göre geçiş onayını veriyorlar.

    Ek olarak, örneğin 1000mbps'den 712mbps max alırsanız, önce teknik ekip gönderip tescilliyor, daha sonra faturalandırma ekibi 249TL'den 177TL'ye inecek şekilde hediye tanımlıyormuş.


    Daha önce Türk Telekom ve Vodafone Fiber kullanmış biri olarak, Superonline'daki kesintisiz interneti ve düşük ping'i hiçbirinde bulamadım. 4ms ping değeri alıyorum jitter 0ms.

    • Vodafone daha 100mbit'i veremiyor, çağrı merkezi kendi gece 140 kez internet kopmuş demesine rağmen ekip yönlendirildiğinde, evde internet o an varsa sorun yok diyip kaydı kapatıyorlardı. Cayma bedelini ödeyip kaçtım, tövbe ettim.
    • Türk Telekom'da 50Mbps kullanırken 100mbps'e çıkardım, en fazla 80mbps verdiler, 100mbps parasını aldılar, paket düşmez dediler. Aynı şekilde biter bitmez kaçtım.


    Sansür konusu ile ilgili de aynı şekilde hiçbir sansürle karşılaşmadım başkasında olmayan. Ne gibi sansürden bahsediliyor?

    Youtube'da da 4k 60fps videolarına özellikle tıkladım deneme amaçlı, anında açtı ve 4k 60fps olarak yayına başladı.


    Not: Superonline ile alakam yok, sadece normal, uzaktan çalışan, bu nedenle gün içi evde kullanan müşterisiyim. Ne deneyimlediysem onları aktarıyorum.

    Vallaha kusura bakmayın. İki yıldır superonline kullanıyorum. Sürekli kopma donma takılma hız azalması yaşıyorum. 5g li olan WiFi sürekli kesiliyor. Üstelik Fiber. 2 kere servis geldi. Kabloları kontrol edip gittiler. Modem arızalı olabilir hattınızda sorun olabilir demediler. İşkence çeke çeke 2 yıldır kullanıyorum. Taahhüdüm bitiyor 2 ay sonra. Herkes her operatörden memnun olmak zorunda değil. Benim önceki operatörüm turknetti vdsl olmasına rağmen çok memnundum. 2 ay sonra da İnternet kutusuna geçeceğim. Sadece şunu söyleyim. Sizin muhteşem dediğiniz başkası için kötü başkası için kötü olan sizin için muhteşem olabilir. Kullanıcı deneyimlerini ihmal etmemek gerekir.

    forum burası. istediğimi yazarım. buna siz karar veremezsiniz.


    umarım paylaşırsınız da dürüm paranızı ödeyen komşunuz yasadışı bir iş yapar, o zaman görürsünüz internet paylaşmanın ne demek olduğunu.


    ha bu işin güvenlik boyutuna girmiyorum bile. network bilginiz çok yoksa bütün cihazlarınızı hedef haline de getiriyorsunuz ama anladığım kadarıyla böyle bir endişeniz yok.

  • sansür ve throttling yüzünden bedavaya verse geçmem. telekom altyapısından devamSuperonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum 


    edit: bu arada 5 tb ı aşarsan kapatıyorlarmış. sözleşmeye yazmışlar

    Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 1 Haziran 2022; 9:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt

    Sansür derken hocam detaylı bilgi verirmisiniz geçmeyi düşünüyorum çünkü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canları istedikleri hatları kısıtlar ve yavaşlatırlar. Canları istedikleri yeri engellerler. VPN kullanayım dersin, kullandırmazlar. Rezalet ve otoriter firma, sanki bedavaya satıyormuş gibi efendilik taslıyorlar.



    Bunun dışında ben oyun indiricem 5 dakikaya insin, arkadaşlara evde 1gbit internet var diye hava atıyım diyorsanız fiyatlar uygun görünüyor

  • Iyiymiş.

    Aralık ayında 200 Mbps sınırsız internet ve tv+ ekstraya 169.90'a 2 yıllık taahhüt vermeseydim geçerdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • börü06 kullanıcısına yanıt

    hocam normalde internet özgür olmalı. telekom altyapısı bunu sağlıyor. ben uzun süre superonline kullandım. insanda sansür algısı oluşturuyor bu iss. yani kabulleniyorsun tamam giremiyorum olsun diyorsun. volvonun 180 kmh hız sınırı gibi, altında 250 basacak araba var, hız yapamazsın diyor sende tamam diyorsun. para verip aldığın şey seni sınırlıyor.

    throttling konusunda twitter youtube netflix trafiğini adamlar bariz şekilde kısıyor. sizin 500 mbit internetiniz olsun. adamlar bariz şekilde youtubedan gelen trafiği 15-20 mbite indiriyorlar. pcden video açıyorum auto ayar 720 p ye iniyor çok garip gerçekten. telekomda şak diye 1080p açılıyor. netflix aynı şekil. twitter geç açılır. reddit videolar bazen açılır bazen açılmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gbit hızların sunulması güzel.Diğer ıss lerin acele bir şekilde bu tarifeleri çıkarması lazım.

  • Hattımızın maksimum kaç mbps ye kadar desteklediğini nereden öğrenebiliriz? Mevcut hattım superonline 100 mpbs ye kadar kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhütsüz fiyatı 759 tl , sözleşme bitiminde yanlışlık 1 ay kalsak zaten tüm faydalar uçup gider ki 1 yıl sonra 1000tl olur taahhütsüz fiyatı Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum 

  • Yüzde iki upload veriyor 😁🤣😀😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altan2144 A kullanıcısına yanıt

    Tarifeye geçme esnasında görebiliyorlar, ona göre geçiş onayını veriyorlar.

    Ek olarak, örneğin 1000mbps'den 712mbps max alırsanız, önce teknik ekip gönderip tescilliyor, daha sonra faturalandırma ekibi 249TL'den 177TL'ye inecek şekilde hediye tanımlıyormuş.


    Daha önce Türk Telekom ve Vodafone Fiber kullanmış biri olarak, Superonline'daki kesintisiz interneti ve düşük ping'i hiçbirinde bulamadım. 4ms ping değeri alıyorum jitter 0ms.

    • Vodafone daha 100mbit'i veremiyor, çağrı merkezi kendi gece 140 kez internet kopmuş demesine rağmen ekip yönlendirildiğinde, evde internet o an varsa sorun yok diyip kaydı kapatıyorlardı. Cayma bedelini ödeyip kaçtım, tövbe ettim.
    • Türk Telekom'da 50Mbps kullanırken 100mbps'e çıkardım, en fazla 80mbps verdiler, 100mbps parasını aldılar, paket düşmez dediler. Aynı şekilde biter bitmez kaçtım.


    Sansür konusu ile ilgili de aynı şekilde hiçbir sansürle karşılaşmadım başkasında olmayan. Ne gibi sansürden bahsediliyor?

    Youtube'da da 4k 60fps videolarına özellikle tıkladım deneme amaçlı, anında açtı ve 4k 60fps olarak yayına başladı.


    Not: Superonline ile alakam yok, sadece normal, uzaktan çalışan, bu nedenle gün içi evde kullanan müşterisiyim. Ne deneyimlediysem onları aktarıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HULKBABA -- 1 Haziran 2022; 1:15:54 >




  • 500 mbps download'a 20 mbps upload nedir. İnsan en azından 50 yapar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 1 Haziran 2022; 2:21:18 >
  • Gündüz 25 akşamları 100mbit + tv+ olan sole 120 civarı veriyorum.Buna geçsem sanırım tv+ iptal olacak.TV dede tv+ olmazsa olmaz.Ne yapsam acaba

  • 24 ay taahhütüm var geçemez miyim şimdi

  • HULKBABA H kullanıcısına yanıt

    başka sitelere girmeyim şimdi Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum 

    Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum

    vpn falan yok direk tüm sitelere girebiliyorum. pastebine ve diğer malum sitelere superonlinedan girebilir misiniz? giremezsiniz...


    ayrıca throttling konusunda iss alt forumunda bir sürü konu var. superonline ilk ayları cicim aylarıdır. sonra saç baş yoldurur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 1 Haziran 2022; 8:44:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yakın zamanda SOL'dan ağzı yanmış biri olarak deneyimlerimi paylaşayım, ondan sonra bu hızların bir anlamı olmadığını anlarsınız.


    • Nisan 2021'de 12 aylık 35mbit fiber abone oldum ne olur ne olmaz memnun kalmazsam diye, ilk 2 ay 100mbit olarak verdiler güya.
    • Bundan önce VodafoneNet kullanıyordum yine SOL altyapısında 100mbit, o rezillerde bile hız kısıtlaması veya sansür yoktu ya da çok azdı.
    • İlk 50 gün netflix i 240p çözünürlüğün üzerinde izleyemedim, çamur ötesi bir görüntü ve 16.00 da başlayıp sabaha kadar devam ediyordu. Sansür anında tv yi turkcell hatlı cep telefonuma bağlıyordum sıfır sorunla görüntü kalitesi bozulmuyordu.
    • Bu abonelikten önce yaklaşık 3,5 yıl (2014-2018 arası) 25mbit fiber kullanıyordum o zamanlar sorunsuzdu, tercihim de bu nedenle oldu aslında. İlk önce wifi-6 modem vereceğiz dediler sonra eski klasik dandik huawei modem getirdiler, istemedim sonra kullanılmış wifi-6 modem getirdiler ki bugüne kadar gördüğüm en dandik modemdi. Wifiye 3.cihaz bağlandığında kesin düşüyordu hattan.
    • Youtube oynatmaz, netflix oynatmaz, online oyunlarda ping en düşük 95 en yüksek 200 ortalama 130 ms lerde geziyordu, ki binamız ve altyapı yeni olmasına rağmen.
    • Müşteri hizmetlerine bu sorunları söylediğimde modemde sorun olabilir veya altyapıya gelin bir bakın dediğimde 0,1kb bile olsa hattınız var, gelmemizi istiyorsanız 75-tl servis bedeli oluyor dediler her seferinde.
    • Birkaç ay turbo hız diye 100mbit aldım ki rahatça kullanayım izleyeyim diye ama maalesef insanı verem eder bunlar.
    • Allahtan Turknet var da son 3 ay kala cayma bedelini karşıladılar, 100mbit i bile 110 mbit alıyorum şuan ve hiç sorun yaşamadım.


    Kısaca bunlar 500mbit i bedava da verse kullanamadıktan, sansür yedikten, ping ve packet loss larla uğraşmaktan hiçbir işe yaramaz.





  • Evet ben girebiliyorum vpn açıp. Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum bugüne kadar bu dediğiniz şekilde bir siteye hiç denk gelmedim. Turkcelli günahım kadar sevmem ama mevcut şartlarda ehveni şer Superonline olduğunu düşünüyorum. Ben de 2 ay önce taahhüt verdim 100mb için. Alırken WiFi6 lı bir tarife düşündüm ama hem pratikte kapsama alanını söylendiği kadar genişletmeyeleceğine kanaat getirdiğim hem de wifi6 uyumlu alıcı cihaz olmazsa bir etkisi olmayacağı için vazgeçmiştim. Ama şimdi 100mb için 160TL ödediğim düşünülürse 500mblik tarife çok çok daha iyi görünüyor. Ama bunda da şu yukarıda yazılan 5tb sınırına kafam takıldı onu araştırayım. Varsa ama ilginç, o sınırı daha önce geçtiğim aylar olmuştu hiç kopma kesilme yaşamadım. Yeni mi başlamış acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

    turknette 140 tl aynı paket. bu arada sol kullanıcısı olunca algı bozulması oluyor. ben vpnsiz tüm sitelere girebiliyorum.

    5 tb konusu

    Superonline 500Mbps 199TL / 1000Mbps 239TL (TV+) / 12 Ay Taahhüt / Wi-Fi 6 / +Turkcell Platinum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt

    Genelde şirket laptop'u kullandığımdan ve bu tarz siteler norton/kaspersky gibi programlarla engelli olduğundan, Superonline'ın engellediğini fark etmemişim. Yalnız 1 seneye yakın kullanıyorum, beni etkilemedi. Kişiden kişiye tabi değişir bu, ona göre düşünmek lazım.


    Playstation'da oyun indirirken, youtube'da video izlerken, netflix'de vs. aşırı hızlı artık. Bugün 140TL 100Mbps'e vereceğime (yarın ne olur bilinmez), 12 aylığına 199TL 500mbps'e verilir diye düşünüyorum. Ben 249TL verip 1000Mbps'e geçtim, yarın 400TL+ yaparlar.

  • HULKBABA H kullanıcısına yanıt

    download konusunda haklısınız 500 mbit çok farkeder. oyunlar hızlı insin vs için superonline şu an en mantıklıs. ama normal internet kullanıcısı için telekom bence daha akıcı bir deneyim sunuyor.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.