Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (880. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.641
Cevap
69
Favori
603.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten insanın içine oturuyor onlarla beraber büyüyünce.

  • En sevdiğim dizinin sonu. Ah be 4 yıl önce başlamama rağmen aşırı derecede bütünleşmiştim karakterlerle.

  • Çok üzüldüm be. Yumru oturdu boğazıma..



  • Sorun yok çocuklar, artık gidebilirsiniz !!   

  • 5.sezondan sonra izlememiştim. Demin finali açıp izledim, o boşluk hissi bir türlü gitmiyor. Finallerden nefret ediyorum...

  • kardeşim seyirciyi selamlama sahnesinde diğer elemanlar nerede ? diğer elemanları geç crowley nerede castiel nerede ? ben mi duygusuz izledim bilmiyorum ama hiç beklediğim gibi bitmedi. bunca yıldır izliyoruz bence finali beğenenlerin çoğu bu yüzden beğendi. 20. bölüm sonrasında izlemediyseniz ekstra bir bölüm daha var. "the long road home" isimli bölüm 15. sezon 0. bölüm olarak geçiyor kamera arkası.


    not:5x22 serinin en iyi finaliydi bence.


    bundan sonrası eleştiri içerir.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    eyvallah tanrı işi bitti büyük konuyu kapattılar da adam cehennemden geri dönmüş araftan geri dönmüş tüm kozmik ilahi varlıklara kafa tutmuş yenmiş yetmedi tanırıyla savaşmış ve yenmiş kıçı kırık bir vampir kapışması sırasında bir inşaat demirine saplanıp ölmesi bütün izleme hevesimi aldı götürdü. bir şekilde karakteri ölecek bir yola sok yine ama bu kadar ucuz yapma.
    şu sahneden sonra devamını ciddiye alamadım. cennetteki muhabbet ayrı olay ötede bilmem ne var şurada annen baban var ama hiç birini göremeden impala ile gezintiye çıkıyor adam. 2-3 dk sam'in evlilik hayatını gördükten sonra sam'e yalçın çakır yaşlandırma tekniği yapmışlar. la dünyanın patladığını gördük ne cgi'lar vardı şu adama biraz özenselerdi. eileen ile mi evlenmiş onu görseydik bari.
  • 15 yıl sonunda efsane sona erdi.Vampire Diaries tarzı bir son ile bize veda ettiler.Son olduğu için final bölümlerini beğenmek çok zor oluyor.Her ne olursa olsun Supernatural efsaneler arasında olacaktır.Dean Winchester efsane bir karakter olarak aklımda kalacak.En azından final bölümünde Crowley'i görmeyi çok bekledim ama olmadı.


    Artık gidebiliriz.

  • hüngür hüngür ağlamamak için son sezona başlamadım henüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu da söyleyeyim ne lost ne oz ne breaking bad ne de başkası... benim için gelmiş geçmiş en iyi dizi supernatural. bu dizideki samimiyet bambaşkaydı. kendim sanki winchester’mışım gibi izledim diziyi senelerce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -- 12. sezondan sonra 40 dakikalık diziyi sara sara 5 dakikada izleyecek duruma gelmiştim(o kadar kötüydü) final bölümünde de beklediğim gibi leş olmuş.


    Cidden böyle bir dizinin haketmediği finaldi, oyunculuklar Flash TV oyunculu olmuş, final bölüm konusu zaten daha da leş..

  • final 19. bölüm olsaymış çok daha güzel olurmuş 20. bölüm olmasa daha iyiydi


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    dean çok saçma öldü adam şeytanla tanrıyla savaşıp demir çubuğa ölmesi cidden saçma geldi o kadar savaşmış dövüşmüş 15 sene finalde saplanası tuttu demirin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

    final 19. bölüm olsaymış çok daha güzel olurmuş 20. bölüm olmasa daha iyiydi


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    dean çok saçma öldü adam şeytanla tanrıyla savaşıp demir çubuğa ölmesi cidden saçma geldi o kadar savaşmış dövüşmüş 15 sene finalde saplanası tuttu demirin

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Chuck bi ara bunlardan elini ayağını çekince arabaları falan bozuluyordu hani normale dönmüşlerdi, ona ithafen basit şekilde öldü yoksa başka açıklaması olamaz.

    Bu arada finalden sonra teşekkür babında son bir video yayınlanmış onuda izleyin Spn severler

  • Çok dokundu ya aklıma geldikçe son bölümdeki Carry On çalan kısımı izliyorum.Çok uzun zamandır izlediğimden hayatımda büyük yer ettiler.Daha önce de Spartacus , Fringe , Vampire Diaries sonları da beni çok etkilemişti fakat bu dizi çok başkaydı.Son sezonları biraz sıkmaya başlasa da her bölümünü izledim ve iyi ki böyle bir yapımı çıktığından bu yana izlemişim.Kardeşlik kavramı ne kadar değerli olduğunu bize çok güzel hatırlattılar.


    Her şey için teşekkürler Winchester Brothers.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Evet Dean basit bir şekilde öldü fakat her şey normale döndüğü için yazılan bir hikaye sonu yazılmış bir hayat yoktu ve bu yüzden sıradan bir son olarak bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 22 Kasım 2020; 11:38:7 >
  • son 2 bölümden çok teşekkürler bölümü neden 15 sezon bayılarak izlediğimizi hatırlatması bakımından çok iyi geldi 

  • 13 yıldır izliyorum. Winchester kardeşlerle beraber büyüdüm, canım sıkıldığında hep yeni bir bölüm olur sıkkınlığımı alırdı. eksikliğini hep hissedeceğim. son sahnede eski karakterler köprüde olup sırayla kameraya el sallasalar daha iyi olurmuş, Rowena, Crowley, Castiel, Jack vs..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 22 Kasım 2020; 17:13:21 >

  • Dizinin sonuna çok takılmayın. Dean avlanırken öleceğini söylerdi Sam'in bu şekilde ölmesini istemiyordu. Dean hep Sam'in yaşlanarak ölmesini istediğini söylerdi öyle de oldu. Bence bu şekilde bitirerek çok iyi yaptılar


    Üniversitedeyken başlamıştım. Winchester kardeşlerle resmen bağ kurduk. Böyle bir dizi bir daha gelmeyecek. Sizi özleyeceğiz çocuklar. Carry on...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 23 Kasım 2020; 0:45:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    onu düzelttiler ama tanrıçayla mı ne anlaşmışlardıhayatı boyunca avlanan bi insanın 4-5 vampir yüzünden o şekilde ölmesini yediremedim nedense yakışması bence o ölüm
  • Zaten bu diziyi 5. sezonda bitirmeleri lazımdı. Efsane diziler arasına girerdi. Uzattılar da uzattılar. O finale bırak 6.6/10'yı 4/10 olması gerekir bence. Oy verenler arttıkça o puanın daha da düşeceğine inanıyorum zaten. Tamam dizi iyi gitmiyordu ama finalde cringe'i bir yerlerimde hissettim, rezaletti.


    "Supernatural" Carry On (TV Episode 2020) - IMDb

  • Artık bu dizi olmadan cuma günleri garip oluyor.

  • supernatural’i şimdi bitirdim ve tahmin edeceğiniz gibi duygusal biriyim şu anda. supernatural herkes gibi benim de çocukluğumdu, ergenliğimdi. çok özleyeceğiz.

    supernatural bittiğine göre büyüyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.