Şimdi Ara

Süper santrfor Semih !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Semihi gençliğinden beri izliyorum bazı dönemler hariç hiçbir zaman oynadığı oyunu beğenmedim. Hele son 1,5 yıldır rezalet oynuyor. Dün bir kere daha seyrettim:

    top kontrolü : 0
    adam geçebilme : 0
    hava topu: 0
    gol vuruşu: zayıf
    isabetli pas : zayıf
    ikili mücadele : 0'ın da altında

    Ben artık bu takımda Semihi görmeye tahammül edemiyorum. hem de Niang bu kadar berbat oynarken ve takımda başka santrfor yokken bile.

    Tamam şu an hiçbir oyuncu formda değil, hiçbir oyuncunun hakkında da böyle konuşmak istemezdim ama yıllardır umutla Semihin gelişme göstermesini bekliyorum, FBnin forveti bu kadar aciz olur mu? FBnin santrforu çıkınca rakip stoperin bacakları titremeli.

    İşin doğrusu talibi varsa satalım ne bize ne Semihe yazık olmasın artık. Eğer yanlış düşünüyorsam, Semih aslında iyi oynuyor, bazılarını futboluyla memnun ediyorsa lütfen söylesin.



  • semih beleşçi diye adlandırdıgımız santraforlardan.
    hiçbir özelligi olmayan sadice önüne düşen topa vurup gol yapan biri
  • Her zaman söyledim gene söylüyorum Semih Fenerbahçe'de as oynayacak kadar nitelikli bir forvet değil . Ha as forvet sakatlanır 1-2 hafta as oynar tamam . Veya alırsın dakika 65'de hakikaten oyunun seyrini değiştirir . Ama as oynayarak başarılı olamaz . Tek artısı iyi top saklıyor ve bitiriciliği yüksek . Adam geçemiyor hızlı değil .
  • Hocam ben senin bu dediğiini 5*6 yıldır diyorum deyim yerindeyse,ama bizim çok bilmiş spor medyamız ve bazı taraftarlarımızın bunu görmüyor...Allah aşkına bu semih ilk 11 oynadığı maçları kimse izlemiyormu...
  • santos,lugano(son maçlarda berbat oynuyor eskisi gibi oynarsa listeden silinebilir),selçuk,baroni,semih,s.kırıntılı,ilhan,caner,bekir,bilica,güiza,ugur boral (kendini toparlarsa ve dikkat ederse kalması yararlı olur ) ,alex,kocaman,aziz yıldırım ve yönetiminin gönderilip yerine adam akıllı yönetici,takıma ayrı bir futbol kimliği kazandıracak,hırslı oynatacak,kazanmaktan başka bir alternatif düşünmeyen kaliteli bir teknik adam, ve gönderilen bu oyuncuların yerine takım oyununu daha iyi oynayan futbolcular gelmediği sürece , sadece semihi göndersek neeee göndermesek neee??? al niang ne hale geldi . dia,stoch hepsi lastik gibi gevşedi....
  • Fenerbahçe paf takımındayken sürekli ümit milli takıma seçilirdi her maçtada 90 dakika oynardı. Hep bu adamı nasıl ümit milli takıma alıyorlar derdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samplus

    Fenerbahçe paf takımındayken sürekli ümit milli takıma seçilirdi her maçtada 90 dakika oynardı. Hep bu adamı nasıl ümit milli takıma alıyorlar derdim.


    iniesta ve xavi gibi kulübede evrim geçirdiler..gerçekten bu üçünde hiç iş yoktu zamanında...
  •  Süper santrfor Semih !!!


    Kral dönecek, dertler bitecek.
  • Semih bence euro 2008'den sonra Avrupa'ya gitmeliydi. 2008'den sonra Semihte büyük düşüş var. Kötü golcü mü hayır. Ama yeterli değil.
    Birde arkadaşın biri beleşçi golcü demiş. O da bir meziyet bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.