Şimdi Ara

Sunny Prime TV Stick tam bir fiyat performans ürünü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi DH kaliteyi oldukça düşürdü onu geçtim. Sunny markası içerisinde yöneticiler yok mu biriside çıkıp abi biz napıyoruz Allah aşkına bu fiyat ne kim neden tercih etsin dalga mı geçiyorsunuz demiyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar gerçekten kafa açıyor içindeki donanımı yazılımın Android 11 olduğunu, L1 sertifikasını işlemcisini muadil ürünlerin fiyatlarını bilmeyip burada atıp tutmak gerçekten moda olmuş ürün an itibariyle 825 tl ye n11 den incehesap satıcısından alınabiliyor ve her güncelleme ile kasılıp yavaşlayan modem seçen bağlantı sorunları yaşayan işlemcisi eski mi box ı öven yorumları görünce sesli güldüm, şuan ülkede neyin fiyatı ucuz? Pahalı demogojisi yapanlar şikayetlerini dolar kurunu 13 lira yapan ilgililere iletsinler bende sunny ürünlerini hiç kullanmam çok tuttuğum bir marka değil ama bu üründe hakkını vermek gerekiyor çok iyi bir cihaz cihazı yeni sipariş verdim yarın elimde olacak bu yorumu edit lerim ürünün incelemesini ve gerçek ana üretici sayfası ve satış linkini altta bırakıyorum ilgilenen arkadaşlar baksın incelesin saçma sapan yorumlara aldanmasın.





    https://www.youtube.com/watch?v=lW7saPpjogE&feature=youtu.be



    https://www.youtube.com/watch?v=4yhsvkyvKHA&feature=youtu.be



    Sunny Prime Stick 4K Android TV Medya Oynatıcı 949,00 TL yerine 869,00 TL

    https://www.n11.com/urun/sunny-prime-stick-4k-android-tv-medya-oynatici-2420325?magaza=incehesap



    https://www.seirobotics.net/s905y4-4k-hdr-av1-android-tv-dongle-p00082p1.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 12 Ocak 2022; 13:17:21 >
  • eren9192 kullanıcısına yanıt

    kafa açan kim acaba? bir iddiada bulunan donanımhaber editörü. cihaz benim saydıklarımın hepsini belki fazlasını yapıyor ama bunları haber yapıyorsan altına açıklayıcı metin koymak zorundasın.


    bu arada cihazın hayırlı olsun umarım yazılımsal sorun yaşamazsın  

  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Genel tüm yorumlara bakarak yazdım umarım memnun kalırım çok araştırdım bu ürüne karar verdim arkadaşımda mi box s 4k var arayüzü her güncellemeden sonra kasıyor ve yavaşlıyor ve farklı farklı sorunlar çıkartıyor, kumandası kullanışlı ve sağlam değil ondan dolayı mi yi eledim direk geri kalanlarda ya sertifika yok yada bi yerden kırpılmış veya da 1k üstü cihazlar şuan bu cihaz kullanıldıkça beğenilirse çok tercih edileceğini düşünüyorum,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tivo 4k almıştım 400 liraya cidden çok pahalıydı bence şimdi piüeee 1000 olmuştur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Millet bu cihazlara neden ihtiyaç duyuyor, başlıca sebeplerinden biri kullanım kolaylığı. Adamın TV'sinin sunduğu teknolojiyi sattığın kutuda sunamayacaksan downgrade oluyor. Aynı olayı ben de Mi Box S'te yaşıyorum. Şikayet edemem çünkü yıllar önce satın almıştım. Android'in işime yarar 2-3 özelliği var, o yüzden hala kullanıyorum.


    Biri de yazmış arkadaşımda Mi Box S var, yavaşlıyor ve farklı farklı (neyse artık) sorunlar çıkartıyor. Eee ben de neden olmuyor? Demek ki genel bir sorun değil. He Apple TV ile karşılaştırırsam veya LG'nin kendi sistemiyle karşılaştırırsam tabii ki daha yavaş ama yazıldığı gibi de değil. Sonuç olarak Mi Box S yıllar önce çıkmış bir cihaz. Kaldı ki hem donanımın hem de yazılımın iyileşmesi açısından bu cihazlar birkaç yıl kullanılır sonra yenisiyle değiştirilir. Yazılımdan kastım Android sürümünden ziyade örnek, Dolby Atmos ve Dolby Vision gibi teknolojilerin eklenmesi. Mi Box S'te bu sebepten dolayı artık alınacak bir cihaz değil bence, zaten Xiaomi'nin duyurduğu yeni box'ta bunların desteği olacak.


    Yani sonuç olarak Sunny'nin cihazının Mi Box S'ten üstün neyi var ki, bir halta yaramayacak Android TV sürümü mü? Fiyat olarak avantajlı olsaydı tamam buraya oynuyor derdik ama şu durumda hem desteklediği teknolojiler hem de fiyat açısından gereksiz bir cihaz olmuş bence.

  • Chromecast with Google TV aldım, 6 ay önce. Gayet memnunum. Belkinin usb type c çoklayıcısı da var elimde. Genel performansı iyi, oyun vs hiç denemedim.

  • Mi box 4s pro var 8k olanı o bile daha ucuz sunny yede 999tl verilirmi üstelik ürün chromecast den ibaret onun yerine mi stick al daha iyi

  • 999 sen milyon milyar...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle dandik bir ürün mibox,tivo veya mistick alın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu neden min 4GB ram yapmazlar.

  • Arkadaşlar cihazı kullanmadığınız ortada sunny diye küçümsemeyin mi box ta mi stickte kullandım ve şu an aktif olarak bu ürünü kullanıyorum gerek hızı gerek wifi gücü bu ciahalarla karşılaştırılamaz hatta onn tv tivo stream. Ve fire serisi dahi bunun kadar seri değil.işlemci olarak amlogic 905 y4 var bu tarz lisanslı cihazlarda bu hafızada olan cihaz sayısı 3-4. anca bence kullanmadan kötülemeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok arastirdim bu urunde karar kildimcilar gelmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna para vereceğime gidip Apple tv alırım daha iyi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dikkat edin fiyat performans ürünü demiyor "tam bir fiyat performans ürünü" diyor birde sıkılmadan geniş geniş TAM diyor.Neresi tam çeyrek bu çeyrek.Bende ilk okuduğumda en fazla 300-400 tl filan olur diyordum TAM bir diye okuyunca sonra TAM olmadığını anladım,anlamayıpta alanlara hayırlı olsun.Yerli bir firmadan daha cazip bir fiyat politikası izlemesini beklerdim.

  • Şuan fiyatı 850 tl civarlarına düşmüş, şuan tam lisanslı cihazlar arasında alınabilecek en iyi cihaz bu, cihazda Amlogic S905Y4 Cortex-A35 2ghz işlemci, Mali G31 ekran kartı var ve Android 11 sürümlü dahili hafızası 16gb . Kıyasladığınız Xaomi Mi Box S cihazında Amlogic S905X Cortex-A53 64-bit 1.5 ghz işlemci, Mali 450 ekran kartı, Android sürümü 9 ve 8gb hafızası var. İki cihazda şuan aynı fiyattan alınabiliyor, iki cihazdada L1 sertfikası ve Netflix ( 4K ) lisansı mevcut. Fiyat konusunda herkese katılıyorum bu cihazların hiç biri bu paralar etmez, zaten bu Sunny cihazıda yerli merli değil üreten firma sei robotics, üstüne sunny logosunu basıp gönderiyorlar. Ama dediğim gibi kıyaslanan Mi Box S den neresinden bakarsanız bakın daha üstün bir cihaz, bu cihazlarıda artık düz mantık düşünmeyin, pc gibi düşünün, en önemlisi işlemcisi ne ? ekran kartı ne ? Hangi lisanslara, sertifikalara sahip ? Yazılım desteği sunuyor mu, arkasında hangi firma var ? Ne laa bu marketten çokomel mi alıyonuz bunun fiyatı daha uygun bunu alalım bari diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da uygun fiyatlıysa alırım diyordum.

  • saçmalama mi box ve mi stick'ten özellik ve android sürüm bakımından üstün bir cihaz

  • eren9192 kullanıcısına yanıt
    Ne aldınız ve sonuç nedir hocam , öneriniz nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.