Şimdi Ara

Sunny Prime Tv Stick 4k* 2 gb ram*16 gb hafıza*(lisanslı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
8
Favori
8.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sunny Prime Tv Stick 4k* 2 gb ram*16 gb hafıza*(lisanslı)



    Ürün Özellikleri


    Üretici: Sei Robotics

    Model: SEI700D

    İşlemci: Amlogic S905Y4 Cortex-A35 2ghz

    GPU: Mali G31

    RAM: 2GB DDR3

    Depolama: 16GB

    Sistem: Android 11

    Video Çıkışı: HDMI 2.1

    Wifi: 2.4ghz/5ghz

    Bluetooth: BT 4.2

    USB: Yok

    Ethernet: Yok

    Netflix Lisansı: Var



    Türkçe İncelemesi


    Sunny Prime Tv Stick 4k* 2 gb ram*16 gb hafıza*(lisanslı)Mert Temizeryoutube
    #merttemizer #sunnyprime #sunny Sunny beni şaşırttı ve müthiş bir ürünle piyasaya girdi. Hem muadillerine göre fiyatı uygun, hem tam lisanslı, hem de güzel donanıma sahip. 2 yıl garantiyi de unutmamak lazım. Blog yazısı ve satın alma linki - https://wp.me/p7jSoz-zx Ayrıcalıklardan yararlanmak ve bana maddi destek vermek için kanalıma aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCSTlOwcCL4CoK9whIEkdt9g/join Kanalıma abone olmayı unutmayın. http://bit.ly/33EsZi0 ************************************** Tvbox İncelemelerimiz http://bit.ly/2OT8El2 Uygulama İncelemelerimiz http://bit.ly/31oqBur TvBox Rom, Brick, Tamir Videolarımız http://bit.ly/31nWbZc ************************************** Sosyal Medya Linkleri (Bizi takip edin) ************************************** Instagram - https://goo.gl/tM9tDx ************************************** Websitesi - https://www.merttemizer.com
    https://www.youtube.com/watch?v=lW7saPpjogE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 31 Aralık 2021; 18:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ürün incehesap ta 899 tl gözüküyor bilmem kaç yıllık mi box un 860 tl olduğu yerde gayet iyi fiyat gibi.


    https://www.incehesap.com/sunny-prime-stick-medya-oynatici-fiyati-53241/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 31 Aralık 2021; 19:11:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @serkanguzel_ Bu ürün hakkında ne söyleyebilirsiniz? Botech wzone mu bu mu diye sorsam mesela?

  • okircali O kullanıcısına yanıt

    USB, ethernet vb bağlantı portlarına ihtiyacınız varsa, Wzone.

  • Gerçekten şuan piyasadaki en iyi işlemciye sahip lisanslı cihaz, Sunny den hiç beklemezdim valla bir lisanslı cihazda 16gb hafıza görmekte şaşırttı doğrusu 8gbtı geçmiyor diğer mübarekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amuda kaldırıp kullanırsın artık. Sunny Prime Tv Stick 4k* 2 gb ram*16 gb hafıza*(lisanslı) 

  • Bu üretici de, Sei Robotics te bu cihazı bulamadım. Cihazın Netflix ve Prime video lisansları ile ilgili bir bilgi yok. . Sei Robotics cihazlarında da sertifika ön sertifika olarak alındı yazıyor. Cihazı bilmiyoruz. Bekleyip göreceğiz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 30 Aralık 2021; 12:54:26 >
  • Ethernet potu olmayan cihazı kesinlikle almam, kendi adıma...

  • Ben Google marka olanından kullanıyorum wi-fi de en ufak bir sorun yaşamadım.

  • Satıcıya sordum lisanlı dedi. Üretici firmanında 16 Gb olan modeli varmış düzeltiyorum. Ama bu ön sertifika nedir. Netflix ve Prime Video için bunu anlamadım

    S905Y4 Quad-Core 4K AV1 Android TV Dongle - Certified Android TV OEM/ODM (seirobotics.net)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 30 Aralık 2021; 14:40:9 >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Ethernet portu güçlü wifi desteği olmayan cihazlar için şart. Mi Box S de hiç aramıyorum şahsen, wifi sorunsuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktaktikitikitak kullanıcısına yanıt

    Suny Prime Stick cihazda WiFi 5 var.


    Bırak WiFi 5 'i bir kenara... Bu wifi 'li cihazların WiFi 6'lı modelini kullandım ve sattım. Bu da wiFi 6 özelliğin bulunduğu cihaza ait geçmişteki ilanım ;

    https://forum.donanimhaber.com/satildi-mecool-km6-deluxe-4-64-gb-android-tv-box--150071865


    Ayrıca belirtmeliyim ki; kullandığım router'da WiFi 6 protokolünü desteklemektedir.


    Özetle; Wifi işinden hiç tat alamadım. Mantıklı düşünen kablolu bağlantıyı kullanır.


    WiFi 'li kullanımda ne gibi aksaklıklar oluyor diye soran olursa, ona da ayrıca cevap yazarım. Ama hiç gerek görmüyorum. Bu kadar boş hareket etmeyin. Kablosuz bağlantıların sınırlarını sonuna kadar öğrenin.


    Denemediğim ve test etmediğim hiç bir konuda görüş bildirmem !


    Hasılı kelam; bir önceki mesajımda belirttiğim görüş; "kendi adıma"dır.





  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Tamam bizde kendi adımıza yazdık zaten senin adına yazmadık ki, ayrıca neden bu kadar hiddetlendin onuda anlamadım. Boş hareket etmeyin felan bunlara gerek yok, komik görünüyor Sunny Prime Tv Stick 4k* 2 gb ram*16 gb hafıza*(lisanslı) 


    Bu tür cihazlarda kablosuz bağlantıdan verim alabilmek için öncelikle lisanslı, yazılım desteği olan stabil bir ürün almalıyız. Özellikle 5ghz bandı yağ gibi akar bu cihazlarda. Ama unutmayalım en önemli kıstasımız lisans, yazılım ve stabilite, donanım daha sonra geliyor. Mesela piyasada gırla donanım yönünden tatmin edici cihazlar var, 4gb ram, 64gb hafıza, şöyle güçlü işlemci, ekran kartı felan, ama bu cihazlarda lisans ve en önemlisi yazılım desteği olmadığı için sorunlar yaşanır. Çünkü stabilite yoktur, android sürümleri bile çakmadır, buda donanımlardan tam verim alınmasını engelliyor.


    Fazla uzatmayayım eğer kablosuz bağlantı ile bir cihaz kullanacaksanız kesinlikle lisanslı ve yazılım desteği olan bir ürün alın. Böyle bir üründe kablosuz bağlantıda sorun yaşamanız çok düşük bir ihtimal, tabi cihaz ile alakalı bir sorun yoksa Sunny Prime Tv Stick 4k* 2 gb ram*16 gb hafıza*(lisanslı) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Taktaktikitikitak kullanıcısına yanıt

    Hiddetlenmek mi ? Çok abartılı bir kelime olmuş.


    Forumları laf yarıştırmak için kullanmam. Bilgi paylaşımı yaparım sadece... Yalnızca bilgi paylaştım. Alan alır, almayan kendi bilir.


    Neden "kendi adıma" diye belirttim. Çünkü herkesin tecrübesi farklı. Yani bir başkasının tecrübesine de ben karışamam. Bu nedenle kendi adıma diye belirttim.


    Bpş hareket etmeyin'e "komik görünüyor" demişsiniz de...


    "Kablosuz bağlantıların sınırlarını sonuna kadar öğrenin." de demiştim. Yani kablosuz bağlantının sınırlarını sonuna kadar öğrenmişsen senin için sorun yok demektir. Yani işte "hiç komik değilmiş", değil mi ?


    Ne zevk alırsınız, şu forumlarda klavyeşörlük yapmaktan anlamıyorum ?


    Diğer yazdıklarına da kısa kısa değineyim. Bende ki cihazda lisanslı yazılım vardı. L1 sertifikalı cihaz yani... Verdiğim link'e göz atsaydın keşke...


    Ayrıca sattığım cihazda kablosuz bağlantı özelliği de dahil hiç bir sorun yoktu. Cihazın tanım modeline bakarsanız, "Deluxe" diye tanımlanmış. Yani cihaz her türlü kullanımda yağ gibi akıyordu.


    Peki yağ gibi akıyordu da neden sattım ? Çünkü yerine Ugoos AM6b Plus modeli cihaz aldım.


    Şimdi tekrar kablosuz bağlantı konusuna döneyim ve konuyu bağlayayım;


    Mesajımda ne yazdım ? "Wifi işinden hiç tat alamadım." demiştim.


    Ne demektir bu ? "Wifi bağlantı tam olarak tatmin etmedi." demektir.


    Tam olarak tatmin etmemesi ne demektir ? Bağlantı her koşulda ve her uygulama altında ayrı ayrı ve tek tek test edilir. İş bu test prosesi, size wifi bağlantının sınırlarını söyler. Eğer wifi her koşuk altında tek tek test edersen, fark edersin. Test etmezsen, burada kör döğüşü misali, klavyeşörlük yaparsın.


    Umarım maksat hasıl olmuştur.





  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Klavyeşörlükten kastın sana cevap vermem mi anlamadım, ilk defa duyuyorum böyle bir sözcük. Açıkcası anlamadım ne olduğunu. Hiddetlenmek bence yerinde olmuş, çünkü bu yazdığında görüyorum ki daha da hiddetlenmişsin. Dediğim gibi bende forumları laf yarıştırmak için kullanmam, daha doğrusu genelde forum kullanmam ben, zaten fazla aktif biride değilim, laf yarışınada hiç girmedim yazdıklarım belli zaten. Eğer bu yaşadığımız laf yarıştırmaksa ilk defa seninle yaşıyorum böyle bir durum, ama senin ilk olmadığına eminim, öyle hissettim bir anda belki yanılıyorumdur.


    Ayrıca linkini koyduğun cihaza bakmıştım, Mecool ürünleri genelde kullanıcıyı üzmeyen ürünlerdir, çokta tavsiye etmişimdir. Ben linke koyduğun cihaz ile alakalı yazmadım, genel olarak yazdım.


    Aslında bu ürünler artık kullanım amaçları dışına çıkmaya başladı. Tamam test edelim, inceleyelim, hatta cihazı zorlayalım ben bunlara varım. Ama bu cihazları maksadı dışında inceleyenlere çok kızıyorum, lafım sana değil. En basiti bu cihazları oyun konsolu yerine koyanlar var, bazı Youtube da incelemeler, testler yapanlarda bunlara çanak tutuyor. Bu cihazlar tvyi akıllandırmak için var, Netflix,Amazon v.s dijital platformlarda takılırsın, Iptv'de veya tarayıcıda film,dizi izlersin, hdd takarsın felan. Bunların olayı bence budur fazlasını beklemek, bunları dair testler yapmak mantıksız geliyor bana. Haa ilerde başka amaçlarla kullanmak için daha kompakt, daha güçlü ürünler çıkacaktır, çünkü mevzu ister istemez oraya gidecek. Şuan cihazları ufaltabildikleri ufaltıyorlar, ileride büyütecekler. Güçlü bir oyun konsolu büyüklüğünde, çok detaylı Android tabanlı Tv Box'lar göreceğiz. Tabi bu benim düşüncem olmayabilirde, ama şuan için bu ürünlerle yapılacaklar, kapasiteleri bellidir. Nvidia Shield'de dahil bu söylediklerime.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Km6 da ethernet girişi vardı neden kablosuz kullandınız ki? Ayrıca interneniz kötüyse kablolu kablosuz fark etmez hep sıkıntı yaşarsınız. başlıktaki cihaza gelince otg desteği varsa ethernet de takılır sorunsuz şekilde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktaktikitikitak kullanıcısına yanıt

    Klavyeşörlük gibi daha duymadığın, çok deyim var. Mesela; cihazı amuda kaldırmak gibi.


    Cihazı amuda kaldırmayı da ayrıca anlatmak gerekir.


    Ben hiddetlenmedim. Ama "hiddetlenme" konusuna ikinci defa değindiğine göre, sen hiddetlenmiş olmalısın ki, tekrar tekrar değinme gereği hissediyorsun.


    Genel olarak yazdığınızın farkındayım da... WiFi 5 ile sorunsuz izlenir diye yazdığın için, ben de WiFi 6'lısını bile gördüm, test ettim. WiFi bağlantıya o kadar güvenme anlamında değinmiştim. WiFi 6 'yı hangi cihazda test ettiğimi belirtmem gerekiyordu. Bu nedenle de Mecool KM6 Deluxe modelini kullandığımı ispat etmem gerekiyordu. Link vererek kullandığımı belirttim yani...


    Özetle; belirttiğin gibi, sunny cihaz üyelik edinip platform izlemeye yönelik satışa sunulan bir cihazdır. Yani kullanım amaçları platformları izlemekle kısıtlı olan cihazlardır.


    Tekrar taa başa dönecek olursak; platform cihazı bile olsa, yalnızca kablosuz bağlantı seçeneği sunan cihazlardan uzak dururum, kendi adıma.





  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    Benim işim test etmektir. Yıllardır test ederim. Ben de bir cihaz en fazla 3 ay durur. Sonra bir başka cihazı test ederim.


    Yani ben bir cihazı hem kablolu bağlarım, hem kablosuz bağlarım. Test ederim yani...


    Evde 100 Mbit fiber internet kullanıyorum.


    WiFi 6 router var.


    Salonda ; LG 65" Oled TV + Dreambox Two uydu cihazı + Ugoos AM6b Plus


    Oturma Odasında ; LG 55" Oled TV + Dreamstar A5 uydu/android hybrid cihaz


    Mutfakta ; Samsung 40" smart tv + Atlas HD100 uydu cihazı + Windows Notebook


    Otg desteği varsa demişsin de; işte cihazı amuda kaldırmak nasıl oluyor, burada açıklayayım.


    Mesela; içerik kaydetmek için cihazda bağlantı portu yoktur. Ama ftp üzerinden başka bir ortama kayıt yaparsınız. İşte bu şekilde yapılan işleme, cihazı amuda kaldırmak denir. İşte senin bahsettiğin otg desteği üzerinden ethernet'lendirme işlemi de cihazı amuda kaldırma işlemlerinden biridir.


    Tekrar öze gelecek olursak; harici cihaz edinmekten maksat nedir ? Smart tv'lerde yaşayamadığımız konfor ve kolaylıkları, harici cihaz üzerinden elde etmektir. Madem amaç konfor ve kolaylık, satın alacağım harici cihazı ne diye amuda kaldırarak kullanayım ki ? Satın alacağım cihazı, baştan yeterli portları konulmuş cihaz alırım.


    Hani bir başka deyim var ya... "Şaşı bak, şaşır" derler. Şaşı bakmaya da gerek yok, şaşırmaya da gerek yok.


    Günümüzde en değerli olan şey zamandır.





  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.