Şimdi Ara

Sultanahmet müze olsun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanki Chp icine sizmis bir takim insanlar milletin tepkisini cekmek icin yersiz ve gereksiz konusmalar yapiyor gibi hissediyorum. Bu konusmalar Chp ye oy kaybettirmekten baska hic bir sey yapmaz. Nedir durum yani bu adamlar baska partilerden iceri sizip oy kaybettirmek icin sacma sapan konusmalar mi yapiyor? Bunun mantikli bir aciklamasi varsa beni aydinlatin. İnsani muhalefetten de sogutuyorlar artik bir alternatif gelsin bu nedir arkadas


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hem iktidara hem anamuhalefet e alternatif şart artik. Her donem ayni şeyleri seyrediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp tabanı dağılmasın diye Ceğape içindekiler de var gücüyle çalışıyor demek ki 


    Akıl var mantık var halkta etkisi nasıl olur diye düşünmeden bunları yapıyorsa birileri demek ki amaç karşı tarafın elini güçlendirmektir.


    Bu arada konuşma doğru ya da yanlış diye söylemedim bunları. Toplum açısından düşünülecek olursa verilecek tepkiyi herkes görür. Köprü yapımına karşı çıktın diye bile kıyameti koparan kitleye sen Sultan Ahmet müze olsun dersen sittin sene oy alamazsın onlardan.


    Bu şekilde düşünüyorsan bile sırf oy almak için söyleme ya da tam tersini söyle. Hatta Ayasofya açılsın diye inatla sen de iste.


    Muhalefetin kafa çalışmıyo ya da dediğim gibi bilerek Akp tabanını yerinde tutmaya çalışıyorlar.





  • bu adamları özellikle seçerek mi koymuşlar muhalefete, bir insan bu kadar mı düşünmekten aciz olur... Ben de bu gibi adamları birileri özellikle yerleştirmiş diye düşünmeye başladım..

  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

    Degisik oyunlar var ben cozemedim boyle kritik donemlerde muhakkak biri cikiyor boyle sacma sapan konusan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette nasıl bir dönüşüm meydana gelmişse artık, bir chp li gayet normal bir fikir ortaya atıyor, konunun esasen sultan ahmetle ilgisi yok, bir soru üzerine cevap verirken "aslında sultan ahmet te müze olabilir" diyor, ve bunun üstüne memlekette ki muhalifler dahil bunu eleştiriyor. Yahu kimse fikrini söylemesin mi korkudan? Bu nasıl bir korku? Bu nasıl bir dönüşüm kardeşim?

    Şimdi beni alıntılayıp "ama şartlar şöyle böyle tırı vırı, bu yüzden iktidara koz vermemesi lazımdı bla bla" demesin. İnsanlar fikrini söyleyeceğinde herseferinde "acaba bunu söylersem koz vermiş olur muyum" diye düşünmek zorunda değil

    Konuya gelirsek, bence sultan ahmetin müze olma fikri çok saçma. Benim düşüncem de budur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.