Şimdi Ara

Sultan Papağanım Hasta. Yardım edebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Dişi kuşumun yanına yeni erkek sultan papağanı aldım. Fakat papağan biraz yabani. Bir takım sorunları var bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kuşu alalı 4-5 gün felan oldu.

    1- Dişiye göre çok az su içiyor. Her su içişinden sonra 10-15 defa öksürüyor. Sanki boğazında bir sorun var gibi su içmek öksürtüyor hayvanı.

    2- Geldi geleli doğru dürüst bir şey yemiyor. Yemlikten 1 adet bile yem yemedi. Dal Darı vardı onu taktım her gün biraz ondan didikliyor o kadar. Yine dişi kadar yemiyor.

    3- Aşırı cıvık işiyor ve çok az işiyor. Günlük dişinin tuvaletinin 3te1i kadar anca işiyor. Muhtemel az yemek ve su içmekten diye düşünüyorum. Aşağıya fotoğraf ekledim.

    4- Son olarak inanılmaz canlı yerinde durmuyor. Halsizlik yok akşama kadar şakır şakır ötüşüp dişi ile başımı şişiriyorlar. Dışarı çıkarttığımda yerinde durmuyor.

    Bu sorunları nasıl gidereceğim fikri olan var mı?

    Veterinere götür diyecek arkadaşlar için şunu söylemek istiyorum bu ülkede VETERİNER YOK! Dişi kuşum bir dönem sorunlar yaşadı kuşa verdiğim para 250TL veterinerlere belki 1000TL para yedirdim. Üniversitelerin veterinerleri dahil hiç kimse bir halt bilmiyor. Gene dişi kuşumun sorununu kendim çözdüm. Veterinerlere zerre güvenim yok. Bu arada Ankara'da yani Ülkenin başkentinde yaşıyorum. Özellikle Ankara Üni. Veterinerlik Fakültesi sıfır ya bildiğiniz sıfır. Zerre bilgileri yok gittim 500TL'lik yaptılar beni verdiği ilaçlar vs hiç bir halta yaramadı. Ülkede mesleğini hakkıyla yapan insan yok.

    Şimdiden teşekkürler..

    Sultan Papağanım Hasta. Yardım edebilecek var mı?



  • ishal gibi olabilir, yada ilk günler ishal de olur, 2-3 güne geçmezse, strese bağlı vs gibi durumlarda ishal normaldir. 2-3 güne geçmezse, türk kahvesi bildiğimiz şekersiz olanı, çay kaşığınının yarısının yarısı kadar, ve üzerine 2-3 damla limon damlatıp verin, ishali keser. yemek problemleri zamanla düzelir takma, öksürme ve ishalin üstüne git
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShibLeg

    ishal gibi olabilir, yada ilk günler ishal de olur, 2-3 güne geçmezse, strese bağlı vs gibi durumlarda ishal normaldir. 2-3 güne geçmezse, türk kahvesi bildiğimiz şekersiz olanı, çay kaşığınının yarısının yarısı kadar, ve üzerine 2-3 damla limon damlatıp verin, ishali keser. yemek problemleri zamanla düzelir takma, öksürme ve ishalin üstüne git
    Veterinerden antibiyotik aldım şimdi verdim kuşa. Birde pirinç ve patates haşlayıp suyunu verdim. İnşallah her şey çözülecek en kısa sürede.
  • Antibiyotik direk başlamasaydiniz keşke

    Direk türk kahvesi daha etkili pirinç patates göre. Diğer kuş icmesin suyu ayır imkan varsa

    Antibiyotik sonrası probiyotik desteği ver kendine gelsin. Antibiyotik doktor mu dedi?

    Elma sirkesi kullanın ayrıca haftada 1 suyuna 3 4 daa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kör olan bir insan deseki dünyada hiç renk yok herşey siyah yani renk diye birşey yok renk menk yalan dese doğru olur mu ?

    dışkı muayenesi yapıldımı ve röntgen çekildimi
    fakülte hastanesine geldiğinde kayıt yaparken soylediğin isim soyismi bana özelden at, sistemden inceleyeyim tahlilleri ve yazılan ilaçlara bakayım öyle konuşalım
    yanlış anlama yardımcı olmak amaçlı yazıyorum hatta telefon numaramıda verebilirim görüşebiliriz kuş hakkında
    ayrıca rastgele antibiyotik alıp kullanmayın kötü durumu hatalı antibiyotik seçimi ile dahada kötü yaparsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 22 Şubat 2020; 17:28:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.