Şimdi Ara

SÜLEYMAN SOYLU,Türkiye'nin son 11 yılda 210 bin yabancıya vatandaşlık verildiğini söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayriyeten bu rakamın ise Almanya'da 1 milyon 250 bin olduğunu söyledi.  




  • Almanya gibi seçip seçip nitelikli ve yatırımcı olanları, devlete yük değilde, kazanç sağlayanları alsak hadi bir nebze diyecem ama neresinden tutsan elinde kalıyor. Hala şu Almanya ile kıyaslamaları yok mu. Cidden boşuna almanya bizi kıskanıyor muhabbeti dönmüyor ve akp gittikten sonra bile bu muhabbet yıllarca konuşulacak.

  • SS bir 0 eksik söylemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı kişi, temmuzda ülke şahlanıcak diyeli 2 temmuz gectı neredeyse evet şahlandık ama geriye doğru hızla gittik çöktük mazotu benzını 30tl yapan iktidar

  • Cem kullanıcısına yanıt

    Almanya seçerek alsa bile ortadoğulu yine ortadoğuludur.Siz sanıyor musunuz ki Almanya'nın seçerek aldığı ortadoğulular laik,demokrat,cumhuriyetçi görüşlere sahip kişiler olsun.Sadece üniversiteden mezun olanları alıyorlar ancak zihniyetleri tamamen radikal dini düşüncelerle dolu.Zaten bundan dolayı İŞİD'e Avrupa ülkelerinden beklenenin çok üstünde katılım olması tesadüf değildi.Avrupa'da ortadoğulu ailelerin çocukları doğma büyüme oranın kültürünü aldıkları halde çoğu İŞİD'e katılmaktan çekinmemişti.


    Mesela geçen aylarda ülkelerine 'seçerek' ortadoğudan sığınmacı ve mülteci alan İsveç'in başbakanı ortadoğululara yönelik yapılan entegrasyon çalışmalarının başarısız olduğunu açıklamıştı.



    euronews
    İsveç Başbakanı Andersson: Göçmenlerin entegrasyonunda başarısız olduk
    https://tr.euronews.com/2022/04/28/basbakan-andersson-isvec-gocmenlerin-entegrasyonunda-basar-s-z-oldu-ve-cete-suclar-artt

    Bir ortadoğulu her daim ortadoğuludur.İsterse kendi ülkesinde en iyi üniversiteden mezun olsun en iyi ekonomik imkanlara sahip olsun zihniyeti ortadoğuludur.Zaten bundan dolayı AB tüm gücüyle bunları bize kitlemeye çalışıyor.





  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    Orası öyle, adam Türkiye içinde doğudan batıdaki bir şehre taşınıyor, buna rağmen düşünce farklılıkları, yaşayışı farklı oluyor, ülke değiştirince illaki zıtlıklar oluşacak, ışıd kısmı ise apayrı bir konu. Benim asıl değindiğim nokta; sonuçta bu adamlar seçip alıyorlar, buna rağmen böyle açıklama yapıyorlar, bizdeki 3. sınıf tayfayı alsalar kim bilir ne yaparlardı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.