Şimdi Ara

şükür topiğini silmişsiniz ama tarikat hala iş başında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlginç operasyon


    Bayram AYDIN

    Nejat Biyediç’in görevine, içki içtiği gerekçesiyle TMSF’den gelen telefonla son verildiği, yerine de İslami kurallara uygun yaşayan Uğur Tütüneker’in getirildiği iddia edildi.

    Nejat Biyediç, İstanbulspor’un başına getirilince transfer listesini yönetime verip çalışmaya başlamıştı. Ancak TMSF’den aldığı sürpriz telefonla işinden oldu. Biyediç’in ‘İçki içiyor’ gerekçesiyle sözleşmesi feshedilip, yerine islami kurallara göre yaşadığı için Uğur Tütüneker’in getirildiği iddia edildi.

    Mahkemeye verecek

    Geçen sezon 13.5 trilyon lira harcanmasına rağmen Süper Lig’den düşen TMSF’ye bağlı İstanbulspor’da ilginç gelişmeler ve operasyonlar yaşanıyor. Nejat Biyediç’i teknik direktörlüğe getiren kulübün, 3 gün sonra ‘içki içiyor’ gerekçesiyle tecrübeli çalıştırıcıyı görevden alıp takımın başına islami kurallara göre yaşadığı için Uğur Tütüneker’i geçirdiği iddia edildi. Biyediç ve yardımcıları İstanbulspor’u mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Her şey Ergün Yücel’in sezon sonunda menajerlik görevinden ayrılıp yerine son dönemde yardımcı antrenörlük yapan Fuat Buruk’un gelmesiyle başladı.

    Yapımıza uymuyorsun

    Tam yetkiyle donatılan Buruk, göreve gelince boşta olan teknik direktörlük için, TMSF’nin de onayını alarak Nejat Biyediç’i getirdi. Biyediç sözleşme imzalayıp, transfer listesini yönetime sundu. Ancak bu gelişmelerin üstünden daha 3 gün geçmişti ki, TMSF’den İstanbulspor’un yeni teknik patronu Biyediç’e sürpriz bir telefon geldi. Bu görüşmede Boşnak asıllı teknik adama ‘Sen bizim yapımıza uymuyorsun. Seninle çalışmak istemiyoruz’ denildi. Soluğu Fuat Buruk’un yanında alan Biyediç, ‘Ben böyle şey görmedim. Takımla çalışmadan görevime son verdiler’ diye dert yandı.

    Transferde de yol aynı

    Biyediç’in başına geleni o an öğrenen Fuat Buruk, ardından kendisinin yerine de Ergün Yücel’in yeniden göreve başladığını öğrenince, hemen istifasını verdi. Yapılan ilginç operasyona tepki gösteren Fuat Buruk şöyle dedi: ‘Nejat Biyediç içki içiyor diye sözleşmesi fesh ediliyor ve yerine islami kurallara göre yaşadığı gerekçesiyle Uğur Tütüneker getiriliyor. Bu yönetim futbolcu alımlarında da böyle davranıyor. Anlayışlarına uyan futbolcuları hemen transfer ediyorlar. Ergün Yücel görevi bırakmıştı, ama ne hikmetse yine göreve getirildi.

    Başkanın şartı

    İstanbulspor Başkanı Ahmet Ertürk, bazen transfer görüşmelerinde bizzat bulunuyor. Teknik direktör konusunda ise tek şartı yeğeninin de takımda hoca olarak çalışması. Biyediç bunu kabul etmedi, ama Uğur kabul etti. Ertürk’ün antrenör kurslarına giden yeğeni geçen sezon İstanbulspor’a iyi bir maaşla geldi. Ama ben takımı çalıştırırken görmedim. Yalnızca futbolcu ve maç izlemiş. Kulüpte ilginç uygulamaları var. Mesela Saffet Akbaş bedelsiz oynarım diyor, ama kabul etmiyorlar.’



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk -- 14 Temmuz 2005, 9:10:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.