Şimdi Ara

Suç Makinesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suç makinesi





    Ünlü boksör Mike Tyson, otomobiline arkadan çarpan iki kişiyi perişan etti. Birini tekmeleyen, diğerini yumruklayan Tyson bu yüzden 1 yıl hapisle cezalandırıldı.



    ABD'nin Maryland eyaletinde Rockville kentinde mahkemeye çıkan Mike Tyson, geçen yıl 31 Ağustos'ta otomobiline çarpanları dövdüğü için önce 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak mahkeme sonra cezanın üç yılını askıya aldı. Rockville Bölge Mahkemesi Yargıcı Stephen Johnson tarafından ‘‘yollar için çok tehlikeli’’ diye tanımlanan boksör ayrıca 5 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Halen tutuklu olan Tyson, hapisten çıktıktan sonra 200 saat toplum hizmeti verecek.


    Boks yaşamı tehlikede


    Dünya eski Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olan Tyson'ın savunma avukatı Paul Kemp, bir günlük hapsin bile Tyson'ın boks yaşamını bitireceğini iddia etti. Durumun ciddiyetini anlayan Mike Tyson da, mahkemede konuşmamayı tercih etti ve hakime bir mektup vererek ‘‘Hapis benim sonum olur’’ diye yazdı. Tyson'ın eşi Monica ise, mahkemede gözyaşları içinde verdiği ifadede boksörün büyük bir borç yükü altında olduğunu söyledi.


    Uçan kuşa borcu var


    Mike Tyson'ın menajeri Sheldon Finkel, ünlü boksörün, Federal Vergi Dairesi'ne 14 milyon dolar, eski menajerine ise 8.1 milyon dolar borcu bulunduğunu belirtti. Finkel, Tyson'ın, mali açıdan durumunu düzeltmesi için 3 ya da 4 maç yapması gerektiğini ifade etti. Mahkemeden sonra kelepçeli olarak cezaevine götürülen ünlü boksörün temyize başvurmak için 1 ayı var.



    Sabıkası çok kabarık



    MİKE Tyson uslanmaz bir suçlu olarak tanınıyor. İşte suçlarından bazıları:


    12 yaşında çanta çalmaktan tutuklandı.


    1987’de Los Angeles'ta bir otoparkın kadın elemanını öpmeye kalkıştı, kendisini engelleyen yetkiliyi dövdü ve mahkemede 105 bin dolara anlaşarak kurtuldu.


    1990’da eski eşi Robin Givens'in yardımcısı, hakkında cinsel taciz davası açtı.


    1991 yılında ABD güzellik yarışması adaylarından Desiree Washington boksörün kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek dava açtı. Tyson 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


    6 yıl dolmadan hapisten çıkan Tyson bu kez 1997 yılında unvanını kaptırdığı Evander Holyfield'in ringde kulağını ısırdı. Rakibinin sağ kulağını kopartan Tyson, kulak parçasını tükürüp yere attı


    Suç Makinesi..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.