Şimdi Ara

Su ısıtıcıya su mu kaçtı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık biraz ilginç oldu konuyu anlatayım, kettle'ı su ve sabunla temizledim biraz alttaki elektronik bölümüne sanırsam su kaçtı baya kurutmama rağmen fişe takıp kattle ı koyduğumda sigorta atıyor evde sebebi nedir su kaçtığı için böyle bir sorun olmuş olabilir mi ? Daha önceden sorunsuz kullanıyordum da aleti.



  • ben tefal kullaniyordum. 2aydir bozuk, gerci 4bucuk yil sorunsuz kullandim. Ve hep yikadim. Yalniz yikadigim gun hic kullanmadim, kurumasi icin. Kablolu kisminida silerek kullandim. Şimdi neden bozuk bilmiyorum ama, yikamadan da temizlenmezki canim, illa kirleniyor. Eger yikadiktan hemen sonra kullandiysaniz sorun sebebi olabilir. Kurumasi icin bekleyin derim. Bende nedense tamir isini sevmiyorum. Yeni alayim diyorum. Conti marka bisey buldum. Uygunda, kivvili.com da acaba iyi midirki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anam sanki okumamis gibi cevaplamisim, pardooon kurulamayin da, kurumasi icin bekleyin. Mesela petekleriniz iliksa, uzerine koyabilirsiniz bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esraxy

    ben tefal kullaniyordum. 2aydir bozuk, gerci 4bucuk yil sorunsuz kullandim. Ve hep yikadim. Yalniz yikadigim gun hic kullanmadim, kurumasi icin. Kablolu kisminida silerek kullandim. Şimdi neden bozuk bilmiyorum ama, yikamadan da temizlenmezki canim, illa kirleniyor. Eger yikadiktan hemen sonra kullandiysaniz sorun sebebi olabilir. Kurumasi icin bekleyin derim. Bende nedense tamir isini sevmiyorum. Yeni alayim diyorum. Conti marka bisey buldum. Uygunda, kivvili.com da acaba iyi midirki?

    Cevapladığınız için teşekkürler, evet peteğin üstünde gece bırakmıştım gece sabah taktım çalıştı sıkıntı yok iyi kurumamış demek ki. Arçelik kullanan aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda uygulayabilirler :)
  • sabunun markasını değiştir sorun çözülür...

    modelini bilmiyoruz ama... yahu elektronik komponent içeren ürün suyla sabunla yıkanır mı?! kısa devre olmuş olabilir PCB üstünde ya da kontaklar üzerinde. alttan vidaları söküp alt kapağı çıkarıp kurutma makinesi ile içine biraz sıcak hava üfleyin. belki düzelir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 16 Mart 2015; 14:48:41 >
  • ev aletleri servisiyiz İstanbul'daysanız yardımcı olabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.