Şimdi Ara

SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar: Mehmet Gör DWYLF
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
38
Cevap
16
Favori
30.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şık ve Ergonomik Tasarım Yenilen tasarımı ile mutfağınızın ve evinizin bir aksesuarı gibi durmanın yanında ergonomik yapısı ile mutfağınızda fazla yer kaplamayacak

    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE


    Uzun Ömürlü Filtreler Uzun ömürlü filtrelerimiz ile suyunuz ilk günkü gibi lezzetli ve kaliteli akacaktır.Ürünlerimiz %90 Amerikan menşelidir

    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE


    3 Aylık Ücretsiz Ölçüm Ankara'ya özel 3 ayda bir Ethic Water su arıtma cihazımızın ürettiği alkali suyun PH ,TDS ,ORP değerlerini yerinde ölçerek sağlıklı su tüketmenizi sağlıyoruz.
    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE


    NSF belgesi Sadece insan sağlığına birebir etki eden ürünlere verilebilen bir belgedir. Bu belgeyi alabilmek için. Üretmiş olduğunuz ürünün, Ham maddesi dahil olmak üzere üretim aşamasının hiçbirinde İnsan sağlığına zararlı Bakteri bulunmadığını NSF kurumunun incelemesi Gerekir. Ürettiğiniz Üründeki bütün parçaları ve donanımı tek tek inceleyen Uluslararası Sağlık Kurumu Titizlikle yapmış olduğu çalışmalardan sonra bu belgeyi verdiğini hatırlatmak isterim.

    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE

    Su arıtma Cihazları içerisinde En iyilerden Biri olmayı başaran ethic water Su Arıtma Cihazları, insan sağlığına zararlı herhangi bir ürün üretmediğini Bu belgeyi almaya hak kazanan firmalardan Almış olduğu, Su tankı, Su arıtma filtresi, Su taşıma borusu dahil olmak üzere tüm parçalarında NSF onayı Mevcuttur..

    FDA ONAYLI ALKALİ MİNERAL FİLTRESİ
    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE
    FDA kısaltmasının açılımı U.S. Food and Drug Administration olup, Türkçe ``Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi`` olarak ifade edilebilinir. FDA , Dünya genelinden kabul gören bir kuruluştur.

    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE
    Aynı Gün Kurulum - 15 Gün Ücretsiz Deneme
    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE


    Detaylı bilgi için su arıtma tavsiyesi


    F/P Ürünü Tamamen NSF Onaylı Kaliteli Su Arıtma Şok Fiyat
    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE

    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE


    Global Water Solutions AquaWave Classic Maxi 3.2 Galon Pompasız Su Arıtma Cihazı -

    Tüm Önemli Uluslararası Sertifikalara Sahiptir. Sertifikasız Ürün Kullanarak Sağlığınızı Tehlikeye Atmayın! Uluslararası bir marka olan ve dünyada 110'dan fazla ülkede satılan Global Water Solutions olarak, ürünlerimiz Tayvan ve Amerika'da kendi fabrikalarımızda üretmekteyiz.

    Tüm dünyada geçerli içme suyu sertifikalarımızla kalite ve güvenirliliğin onaylanmış olduğu ürünlerimiz, Global Water Solutions güvencesiyle en uygun fiyata sunulmaktadır. Aşağıda en sık sorulan sorular ve cevaplarını bulabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    3.2 Galon / 12 Litre Kapasiteli

    Pompasız Açık Kasa Su Arıtma Cihazı

    Global Water Solutions farkıyla...

    Ürün Özellikleri

    5 Aşamalı Pompasız Sistem

    NSF Sertifikalı filtreler ile üstün su kalitesi

    Pae 3.2 Galon / 12 Litre kapasiteli NSF Sertifikalı RO tank

    NSF Sertifikalı RO Musluk

    Global Water NSF Membran

    Tüm bağlantı parçaları dahil Kolay Kurulum Cihazda yer alan tüm filtreler, filtre kapları ve depolama tankı Tayvan'daki fabrikamızda üretilmektedir.

    Paket İçeriği

    10" 5 Mikron Sediment Filtre

    10" Karbon Filtre

    10" Karbon ve Sediment Filtre

    Global Water Membran

    Post Karbon- Tatlandırıcı Filtre

    3.2 Galon Depolama Tankı

    Lux Musluk

    Basınç Düşürücü

    Housing Anahtarı

    Kullanım Alanı Ev veya ofislerde şebeke suyundan içme suyu elde edebilmek adına, tezgah altında kullanılır.

    Spesifikasyonlar Model AquaWave ? Maxic Eco Boyutlar 36,5x45 cm Arıtma Oranı % 96'ya Kadar Maks. Çalışma Basıncı 3 - 5.0 bar (21-70 psi) Giriş Su Sıcaklığı 5 ° - 38 ° C (21 - 70 psi)

    Filtreler NSF Sert. tüm modeller için RO Membran NSF Sert. 75gpd Maks .TDS 500 ppm Maks. Klor 0.1 ppm pH aralığı 3 - 10 RO Su Depolama Tankı NSF Sert., 12 ltr (3.2 gal), ön yük 0.4 bar (6 - 7 psi)

    Giddigidiyor mağaza üzerinden satın alın Ethicwater su arıtma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethicwater -- 13 Şubat 2020; 12:18:21 >



  • Merhaba sayin ethicwater bu üründe kullanilan su tankı ne marka ürün filtreleri kaliteli onu çözebildim çünkü omnipure bilinen bir marka ve Amerikan malıdır.
  • hikmetbah H kullanıcısına yanıt
    Merhaba efendim su tankı markamız PAE’ dir.



    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE
  • ethicwater kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda bir indirim söz konusu mu acaba nazik cevabiniz için ayrıca teşekkür ederim 1 aya yakindir arıtma bakıyorum son 10 gündür de Dh foruma takildim çeşitli bilgiler ve firmalar var diye ama çoğu aritmaciya sorduğum sorularda soru sordum diye dovmedikleri kaldi da cekiniyorum artık detaylı sormaya amacım bir markayi kötülemek değil ama foruma ürün koyduysan konu aştıysan sorulan sorulara da düzgün cevap vermelisin sırf bu yuzden o satıcıdan uzak durdum.
  • hikmetbah H kullanıcısına yanıt
    Efendim öncelikle firma olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşterilerimizin sorduğu merak ettiği soruları elimizden geldiğince cevaplamak ve aydınlatmak için buradayız. Ethic water markamız adı altında 6 filtreden oluşmakta olup ,OMNİPURE, FİLMTEC MEMBRAN ve BİOCERA mineral filtreli cihazımız siz Dh üyelerimize kredi kartına %10 ve 10 taksit imkanı , Nakite % 20 indirim yapmaktayız.
    Diğer bir modelimiz olan Global Water cihazımız gittigidiyorda şu an KISA SÜREDE KAMPANYADA olup NSF SERTİFİKALI BİR ÜRÜNDÜR.
    Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye eder iyi günler dileriz.

    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/nsf-onayli-global-water-aqua-wave-su-aritma-cihazi-biocera-filtreli_pdp_529600768



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethicwater -- 13 Şubat 2020; 21:55:30 >
  • ethicwater kullanıcısına yanıt
    Merhaba ethic water yaklaşık 1 aydır araştırıyorum Ankara’da ikamet ediyorum araştırma sonucunda sizin omnipure filtre li cihazınız çok ilgimi çekti ve en önemliside ANKARAYA ÖZEL 3 Ay da 1 ölçüm olayı ne forum da bir yerde gördüm nede başka bir su arıtma firmasında bu yüzden cihazı almayı düşünüyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.
  • Istanbul da servisiniz varmi
  • emre_cute kullanıcısına yanıt
    Merhaba Emre bey Firmamız ankara merkezli olduğundan dolayı pilot il olarak ankarayı seçtik amaçımız sadece cihaz satmak değil hizmet çıtasınıda biraz yükseltmek. Ayrıntılar için özelden bilgi veriyorum.
  • alfaerkek kullanıcısına yanıt
    Merhaba efendim 81 ilde anlaşmalı olduğumuz servislerimiz vardır. 3 ayda bir ph’ tds, ve orp ölçümlerimiz sadece ankara için vardır.
  • ethicwater kullanıcısına yanıt
    Öbür dünyada lazim olurmu bu sistem 2 adet almayi planlıyorum bi buraya bir tanede oraya
  • alfaerkek kullanıcısına yanıt
    Beyfendi burada biz iş yapmaya çalışıyoruz siz dalga geçiyorsunuz. Lütfen başka konularda işinize bakın ...
  • ethicwater kullanıcısına yanıt
    Evet saçmalamış gerçekten ..
  • Merhabalar su arıtma cihazı almayı düşünüyorum NSF onaylı ne oluyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
    Ayrıca internet sitenizi araştırdım siyah kapaklı ürün hoşuma gitti fakat fiyat pahalı değilmi? ben bir kaç gündür araştırıyorum sizden pahalı cihaz satan görmedim henüz belki yeni araştırdığım içindir. neyse bu cihazınız veya sayfanız daki 1100 tl olan cihaz arasında ne fark var nasıl bir şey almalıyım çevremdeki arkadaşlar nsf onayına dikkat et sadece yeter dediler ama kararsız kaldım beni biraz aydınlatırsanız çok memnun olacağım...
  • ethicwater kullanıcısına yanıt
    Tamam gönder 3-5 tane ödemeyi tabletten mi yoksa telefondan girip internet üzerinden mi yapmam gerekiyor yada windows95 bilgisayarım var ordan yapabilirmiyim.
  • Dr. Fatih Hfo kullanıcısına yanıt
    Öncelikle NSF onayı Ulusla arası Sağlık Kuruluşu tarafından insan sağlığına uygundur belgesi alabilmek için ürettiğiniz cihazın, tüm parçalarını tek tek ham maddesi dahil olmak üzere incelemeye alıp bu inceleme sonucunda ürününüz verilen bir belgedir. Fiyat konusuna gelince sayfamızı incelemişsiniz cihazda kullandığımız filtreler kendini ispatlamış en kaliteli filtrelerdir.( OMNİPURE,BIOCERA, FİLMTEC ) Ayrıca biz sadece su arıtma cihazı satmanın yanında her 3 ayda 1 (TDS ,ORP , PH ) ölçümlerini yaparak siz müşterilerimize kaliteli su içmede devamlılığı sağlıyoruz. 1100 tl olan GLOBAL WATER CİHAZIMIZ ise NSF onaylı bir ürün olup kısa süreli kampanyada olduğu için bu fiyattır .
  • Onayını markasını falan boşverin arkadaşlar, içinde ne filtresi var bakacağınız o olsun. Hepsinin içinde partikül filtresi, aktif karbon filtresi, demineralizasyon ve mineralizasyon var zaten, bunların kalitesi ve yedeğinin temin edilme kolaylığını önceleyin.

    Bu tip portatif filtrelerden mucize de beklemeyin, suda partikül varsa onu süzer ve uygun filtreler mevcutsa mineral dengesini düzenler, patojen falan engellemez. Suyunuz devamlı bulanık ise kullanın (ki öyleyse aslında bunlar uzun süreler çalışamaz, çünkü habire tıkanacaktır), suyunuz çok kireçli ve cihazda sertlik giderme filtresi varsa kullanın, ama bunların dışında çok da faydasını görmezsiniz. Ph değerini merak ediyorsanız, alın bir PH ölçüm kiti, kendiniz bakın. Genelde "İçim rahat olsun" diye alınır bunlar, içiniz rahat edecekse alın.
  • Heyecanla beklediğim cihaz geldi ve kurulum sağlandı bu ne hızdır süper kutunun şıklığı inceliği ayrıca güzel yer sıkıntımız olduğu için eşimin içi hiç rahat değildi fakat teknik servis arkadaş geldi cihazın tanıtımını ve ne kadar yer kaplayacağını gösterene kadar sürdü Ayrıca donanım haber üyelerine indirim yapıyorlar arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum. Resimde paylaşacağım ayrıca Ph ölçer ve Tds cihazı aldım buradan zaman zaman ölçüm yapıp paylaşmak istiyorum kafası karışan arkadaşlara yardımcı olabilirim belki ayrıca ETHİC WATER ÇOK TEŞEKKÜRLER



    SU ARITMA CİHAZI TAVSİYE
  • emre_cute kullanıcısına yanıt
    Emre bey, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazınız hayırlı olsun. 3 ay sonra ilk ölçümde görüşme üzere...
  • Ben bu nsf onaylı cihazı almak istiyorum. Gittigidiyordan mı almam gerekiyor .
  • Dr. Fatih Hfo kullanıcısına yanıt
    Efendim özelden mesaj atıldı . İrtibat numarası verirseniz yardımcı olayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.