Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
102
Favori
143.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Evet hızlı akış bağlantı yaptım biraz otursun filtreler ölçüm yapacağım..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=uPbJ8iaI8XI&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 aydır İhlas Cebilion kullanıyorum. Servisten aradılar 1 filtrenin değişmesi gerekliymiş 180 tl dediler. Bu filtre hangisidir? Kendim farklı bir filtre alıp takabiljr miyim? Yoksa servise mi değiştireyim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    Sediment filtrenin (tortu için) değişimi. Kendinizde değiştirebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz serviste değiştirebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÜmitATMACA kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz filtre varmı bu cebilon silver için hocam. Kendim değişebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 15 Nisan 2023; 13:0:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    https://royalgreen.com.tr/urun/12-inline-5-micron-sediment-filtre/

    Bizim ürünümüz budur ancak;

    12" inline sediment filtre olarak herhangi bir filtrede satın alabilirsiniz piyasadan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende ihlas Silver siparisi verecekken bir anda RoyalGreen Softlime siparişi verdim, Galip bey ve Ümit beye sorularıma sabırla cevap verdikleri için çok teşekkür ediyorum, Ürün gelip kurulduktan sonra geri dönüş sağlayacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TDS metre ile musluk suyum 260 PPM arıtma cihazımdan çıkan ise 007 PPM sonuç veriyor . bu derece çok mu düşük. böyle bir su sakıncalı mı ? neden bu kadar düşük ?

  • kuafortr kullanıcısına yanıt

    oldukça iyi değer alkali filtreyle zenginleştircen tds yi.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • kuafortr kullanıcısına yanıt
    Tds'in düşük ya da yüksek olması suyun kalitesini tek başına belirlemez, düşük olması suyun içerisinde yabancı maddelerin az olduğunu, yüksek olması çok olduğunu gösterir, faydalı ya da faydasız olduğunu çeşitli testlerle anlaşılabilir, ayrıca tds 0-1500ppm aralığında olması insanı tüketim sular yönetmeliğine uygundur ama bu demek değilki şebeke suyu 260 çıkıyor içelim ya da içmeyelim.

    Şuradan yola çıkarsak 7ppm düşük ve saf suya yakın bir değerdir. Bu ppm değerini nsf ve fda onaylı alkali, mineral filtrelerle yükseltebilirisiniz, hatta membran öncesi kullanılan ön filtre çıkışına bir hassas ayarlı vana ile bypass yaparak yarı arıtılmış su ile tam arıtılmış suyu karma yaparak yükselebilirsiniz.

    Kalitesiz ve ne olduğu belli olmayan onaysız yani sertifikasız mineral, alkali filtreler asla kullanmayın, kaş yaparken göz çıkarmayalım.

    Ayrıca tercih edeceğiz alkali filtrenin 9.5ph üstünde bir su elde edecekseniz bu işlere hiç bulaşmayın. Olduğu gibi kullanmak daha sağlıklı olur. Yüksek ph'da zararlıdır, düşüğüde zararlıdır, ideali 7.5ph dır. Yönetmelik değeri ise 6.5-9.5ph aralığıdır.

    Bana sorarsanız en mantıklısı su kaynağınız (belediye) şehir şebeke suyu ise bypass vanasıdır.

    ** membran öncesi bypass kullanılacaksa dezenfekte için ayrıca uv filtre son çıkışa önerilir.

    ** membran öncesi bypass için + uf membran tavsiye ederim.

    Yıldızlı yerleri de uygularsanız max koruma sağlar ve şebeke suyundan gelebilecek riskleri minimuma indirilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 22 Haziran 2023; 12:13:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Selam. Teşekkürler bilgilendirme için. Siz bu filtrelerden satıyor musunuz? Birde PH değerini zahmetsizce ölçebileceğim bir yöntem var mı ? Ben PH metre diye bir cihaz aldım . Sarı bir cihaz ama içinde poşetler falan çıktı . Sanırım bunlar ile önceden bir kalibrasyon ve referans değer sağlanıyor cihaza. Fakat bu işlere pek yatkın değilim. Öyle pratik bir cihaz yada sarf malzemesi var mı PH ölçümü için. Hemen ölçen zahmetsizce.

  • kuafortr kullanıcısına yanıt
    Ph için damla kitler daha doğru sonuç verir, dijital olan pH metrelerde iş görür +-%10 yanılma payıyla ve devamlıda kalibre etmek gerekiyor doğru sonuç elde etmek için, iki adet poşet varsa 4 ve 6.8 ph kalibre sıvılarıdır, örneğin 6.8 olan poşeti 1 su bardağı saf suyun içine dönüyorsunuz ve yapılan ph ölçümü 6.8 değerini vermiyorsa cihazın kalibre ayağından 6.8'e ayarlama yaparak kalibre yapmış oluyorsunuz.

    Ph filtresi olarak en güvenilir onaylı filtre Biocera var. Biocera filtreyi dikey konumda ve yavaş akışta kullanırsanız iyi değerler alabilirsiniz. Bağlantıyı aldığınız zaman daha detaylı olarak buradan paylaşabilirim. Biocera çeşitli web sitelerinde satılmaktadır dilediğiniz yerden en uyguna satan yerden satın alabilirsiniz 650 gibi bir rakamlara satılmaktadır.

    Bioceraya muadil Bioplus filtre var ama boyutu bioceradan iki kat büyük bunun fiyatıda 600 lira civarında satılıyor ama bu filtrenin içerisindeki tüm seramik topları nsf onaylı değildir ve boyutu büyük olduğu icin yüksek pH vereceği içinde önermek istemem. Sadece dip bilgi olsun diye yazdım.

    Netice itibariyle Biocera için aynı kalitede altarnatif maalesef mevcut değil.

    Tüm bunların dışında ph değerini yine nsf onaylı Clack marka calsit be coresex mineralleriylede yükseltilebilir ve bu yöntem daha uygun maliyetli olacaktır ama tds arttırımı çok fazla yapmaz bu minerallerde.

    Kafanız karışmasın bioplus ve clack marka olanları dip bilgi olsun diye başka kullanıcılarında bilgisi olsun diye belirttim, sizin için Biocera tek çözüm olur.

    Not* son zamanlarda biocera da suların soğumasıyla ph yükseltmeme sorunları yaşandı, yaşanabilir, satın alacağınız firmaya ph yükseltmemesi yapmadığı durumda değişim için garanti veren firmalardan satın almaya özen gösterin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Verdiğiniz bilgiler ve anlaşılır yazım tarzınızdan dolayı tebrik eder, teşekkür ederim. Bu bilgiler, bu konular ile ilgilenenler için karar vermeyi kolaylaştıracak ve değerli bilgiler.

  • merhaba biocera filtre için en iyi sonuç için hangi bağlantıyı öneriyorsunuz. ben şu an membrandan sonra biocera, tank, post carbon olarak kullanıyoum ama sanki suyun tadı biraz sert gibi. ph'ı cihazım olmadığı için ölçemedim tds 34 civarı.

  • darK_Ness D kullanıcısına yanıt
    Su sert geliyor ise Biocera'yı en son çıkışa direkt bağlayın hocam. Şuan kullandığınız yavaş akış dediğim gibi kullanırsanız hızlı akış olur. Membran tank post biocera olacak yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamam bu şekilde de deneyeceğim. teşekkürler.

  • Merhaba. İç Anadolu bölgesinde arsenik açısından geçmişte sorunlar olan bir yöreye yeni taşındık. Bu sebeple hem içme ve gııda amaçlı kullanım suyu açısından hem de duş ve temizlik amaçlı kullanım açısından olsun endişlerimizi gidermek istiyoruz. Yerel bir firmadan villa tipi adıyla bir paket teklifi aldım, içinde;


    1- Şebeke girişi için Aqualine Kabinet Tipi Su Yumuşatma Cihazı(Başlık markası Pentair Flack Tip + İyon Değiştirici Reçine[reçine miktarı 30 lt] + 5/6 ton su yumuşatma kapasitesi) + BB10 Kum Filtresi


    2- İçme suyu için ise tezgah altı ICONIC reverse osmosis içme suyu ünitesi 5 aşamalı sistem quick bağlantılı RO ünitesi(12'' inline 5 mikron spun(sediment) + 12'' inline GAC karbon jammy filtre (udf) + 12'' inline blok karbon jammy filtre (cto) + 10'' inline coconut post karbon filtre + 80 gpd membran + 3.2 galon metal basınç denge tankı + lüks musluk + shut-off valf + 60 PSI basınç düşürücü)


    ürün ve özellikleri var. Fiyat olarak indirimli 18.000 TL verdiler.


    Sizce bu ürünler bahsettiğim şartlardaki bir yöre için uygun mu, fiyatı makul mü yoksa neler önerirsiniz?


    Şimdiden çok teşekkürler.





  • aras kullanıcısına yanıt
    Size özellikle şunu söylemeliyim;

    Maalesef su filtre sistemleri ile ilgili sektörde inanılmaz bilgi kirliliği mevcut dolayısıyla içeriğinde çok fazla farklılıklar varken dışarıdan bir su arıtma cihazı diye aynı değerlendirilen çok ürün var

    Firmamızı tercih edip etmemeniz hiç önemli değil ama sizden ricam zerre kadar reklam içermeyen sadece doğru ürün seçiminde size klavuz olacağınız düşündüğüm aşağıdaki röportajımı izlemenizi sonradan aksiyon almanızı özellikle tavsiye ederim

    https://www.youtube.com/watch?v=3zHSpY9R00k&feature=youtu.be

    Daire girişi için aşağıda linkte bulunan ürünümüzü tercih edebilirsiniz.

    https://royalgreen.com.tr/urun/royal-green-su-yumusatma-sistemi/

    Mutfak için ise aşağıda paylaştığım iki modelden birini tercih edebilirsiniz

    https://royalgreen.com.tr/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/

    https://royalgreen.com.tr/urun/royal-green-soft-organik-aritma/

    Sormak istediğiniz her soru için bana direk ulaşırsanız yanıtlamaktan memnuniyet duyarım +905324505342

    Yukarıda belirtilen fiyatlar tüm kredi kartına vade farksız 12 taksit olup nakit ödemede %10 indirim yapılmaktadır

    İki ürün aynı anda satın alınması durumunda ise ekstra %5 indirim uygulanmaktadır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 1 yillik ömrü vardı ne zaman aldım hatırlamıyorum sizce değişim zamanı gelmiş mi?

    Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.