Şimdi Ara

STSL 29.Hafta | Başakşehir-Beşiktaş| 30 Nisan | 19.00 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bilezik gibi. 6 lık maç 3 - 1 bitmiş.
  • Ahaha renkliler konuşucak konu bulmuş. Azıcık futbol biliyorsanız bu kadronun yorgunluğunu ve motivasyon eksikliğini bilmeniz gerekliydi. Ama sizden bu olgunluğu beklemek mümkün mü, tabiki hayır :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: breaktime1123

    Haftalardır tutuyorum içimde artık dizicem şuraya. Şenol Hoca bize büyük katkıların oldu, hücum futbolunu kulübe tekrar işledin kabul ama şu önemli maçlardaki vizyonsuzluğun korkaklığın bitiriyor bizi. Kenarda Abou var sen Cenk denen rezille başlıyorsun. Demba Ba ve Caneri kaç haftadır bekletiyorsun ne olurdu şu adamları yavaş yavaş takıma soksan 1 dakika bile şans vermedin korkak herif. Gökhan İnler gibi senenin en flaş içerde GS ve Benfica maçlarını kazandıran adamı bitirdin sildin attın işe yaramaz topçu olduğuna inandırdın taraftarı da bir güzel, ya futbolcu klası nedir anlamıyorsun ki mümkün değil bu ya da şu yaptıkların sırf laz inadı. Sıkıntılı durumlarda sakin kalıp yerli yerinde hamleler yapamıyorsun. Lyon maçında takım bağırıyor artık bi hücum oyuncusu çıkar orta sahayı kalabalıklaştır diye, yok abi sen bunu da göremiyorsun. Neyse oyuncuların da yourgunluk ve ruhsuzluğu eklenince büyük bi fırsatı tepmiş olduk ne yapıp edip toparlanıcaz haftaya feneri gömücez arenaya. Hee, Cenk denen kazmayla da çıkmayalım artık şu maçlara taraftar bıktı usandı yeter artık sen kör müsün be adam, bizimki yürüyor sahada bir tane top indiremiyor bir tane şut çekmiyor. Haftaya Quaresma denilen şaklabanın yerine Abouyu, Cenk yerine de Demba Ba'yı al yoksa bu taraftar sana olan güvenini kaybedecek, safi laz inadısın sen başka bir şey değil. Haftalardır Gökhan Gönül dökülüyor bir maç bir de şu Beck'i deneyeyim en azından defansif olarak daha iyi hem de rotasyon yapmış olurum demek aklına gelmedi. Neyse ben tutamıyorum kendimi, bu kadar saçmalık fazla geldi artık dua edin 5-6 yemedik ilk yarıda yoksa felaket bizi bekliyordu.

    Hakem hatası mı, umurumda bile değil, olmasa sanki geçebilecek miydik başakşehiri, adamlar öyle bir oynadılar ki felç ettiler takımımızı.



    Alıntı yaptığım arkadaşım benim diyeceklerimi yazmış, teşekkür ederim, tekrara gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Volkan babacan a verilen 1 maclik ceza



    Cuneyt cakir in maci olur olmadik yerde durdurmasi



    Defans hatalarimiz



    Ofansif yonde sut cekilicek yerde pas verdiklerimiz



    Maci kendimiz verdik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm sayfalara baktım, yine Fenerliler Galatasaraylılar doluşmuş bizimkiler karamsar. Geçen yıl 29.haftada hatırlarsanız Akhisar maçı vardı 3-3 biten. Yine aynı karamsarlık o günkü gibi burada da var. Bi rahat olun beyler. Evimizde derbi oynayacağız. Geçen sene de çok eleştirildik vs. çok şeyler oldu. Şenol hoca hatasını görmüştür. Son 5 maçımız, hatırlarsanız son 2 haftada 33.haftada belli olmuştu her şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalahamari

    bumu yere göğe sığdıramadıkları beşiktaş

    birde şl ye bu defansla giderseniz kalbur olursunuz diyince kızıyorlardı

    Daha.Kiev den 6 tane yediler zaten bu yılda aynısı yaşanır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener BJK yi yenerse BJK biter

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.