Şimdi Ara

Street Power Soccer (2020) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/1275760/

    Street Power Soccer (2020) [ANA KONU]

    Birkaç ay sonra PC ve oyun konsolları için yeni bir futbol oyunu piyasaya sürülecek. Street Power Soccer adlı oyun, isminden de anlaşılacağı gibi sokak futbolu temalı bir yapım.

    Maximum Games, SFL Interactive ve Gamajun Studios, PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için bu yaz piyasaya sürülecek bir sokak futbol simülatörü olan Street Power Soccer'ı duyurdu.

    Street Power Soccer birkaç farklı mekan ve altı benzersiz oyun modu sunacak. Oyunda kendi karakterinizi yaratabilecek, sokak efsanesi Arnaud Garnier'in rehberliğinde futbol öğrenebilecek, yıldızlara karşı maç yapabilecek, ayrıca yerel ağdaki veya çevrimiçi arkadaşlarla çok oyunculu yarışmalara katılabileceksiniz. Aynı zamanda, Street Power Soccer oyununda çeşitli hileler ve süper güçlerin kullanımı da yer alacak.

    Tüm bunlara ek olarak kendi sokak futbol takımınızı, kıyafetler ve çeşitli dövmelerle farklı tarzlara büründürebileceksiniz. Oyunda başarılı olup ilerledikçe Black Eyed Peas, DJ Snake ve Snap'in müzikleriyle heyecanı artırabilir Liv Cooke ve Melody Donchet gibi sokak futbolcularıyla tanışabilirsiniz. Ayrıca oyunda resmi Red Bull Street Style Dünya Şampiyonası'da yer alacak.

    https://www.donanimhaber.com/bu-yaz-cikacak-olan-sokak-futbolu-oyunu-street-power-soccer-duyuruldu--122047




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 8 Şubat 2022; 3:26:38 >







  • Street Power Soccer - Çıkış Fragmanı | PS4

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.