Şimdi Ara

stickerlı nadir skinler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • su anlık bu 3 skin satıştadır istenirse site üzerinden satılabilir. Takas ve nakit alım fiyatları farklıdır pmden yazabilirsiniz.


    https://s1.cs.money/xablY3M_image.jpg AK Black laminate Crown + 3x Keyd holos.. Oyunda bu sticker kombosuna sahip toplam 5-6 skin var, black laminate olan tek bu var diğerleri çinli koleksiyoncuların zaten. Sıfırdan bu komboyu yapmak için geçenlerde buff üzerinden fiyata baktım 3x keyd li ak blacklam 350 dolara satılmış, birebir aynısı 800$ tutuyordu yapmak icin. şu an o imkan da yok tabii. e bide aynı stickerlarla ak craftlamak istense black lam craftlanmaz sonucta. buff fiyatına göre %50 istiyorum bence mantıklı bi fiyatlandırma. deagle blaze ile takas düşünüyorum 1-1, nakit fiyatı da o civarda olur. takas vs. teklif icin pm.


    https://s1.cs.money/rlxSnKF_image.jpg ST AK Fuel Injector 1x Vox Kato2015 Holo 3x Godsent Atlanta Holo.. mükemmel ötesi bi kombo, 920$ değerinde skin ile takas


    https://s.swap.gg/hYKklCmroX3sbq2945Bhm.jpg AWP GRAPHITE 3x fnatic foil 2015 katowice.. bu da cok guzel skin, zaten skinin kendisi giderek değerlenen bi skin. valvenin son foil stickerları sonlandırması sonucu zamanla stickerların fiyatı daha da artacak zaten.


    güncel fiyatlar burada, yinede teklif vs. icin pm atabilrisiniz.

    p2p.bitskins.com
    BitSkins.com - Buy and sell CSGO It
    https://p2p.bitskins.com/store/11779







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.