Şimdi Ara

sticker piyasasından anlayan bi bakabilir mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu yılbaşındaki indirimlerde elimdeki bütün güzel skinleri çıkarıp 30-40 oyun aldım. sonra silahların default şekline daha fazla dayanamayıp 3-5 liralık dandik skinler aldım üstüne. ama şu sıralar forumdaki konulardan gördüğüm kadarıyla bu stickerların fiyatı silahtan daha fazla. şimdi elimde bi tane awp - pit viper var üstünde 2014 Nip katowice stickerı var dürbünün üstünde. yine dandik ak 47 blue laminate'imin üstünde titan stickerı ve smitthzz mi ne bi oyuncunun imzası var (cologne 2015). bu stickerların son zamanlarda iyi para ettiğini duydum. şimdi skinleri o zaman ne kadara elden çıkarabiliriz nerede okuyabiliriz çünkü pazardaki hareketlere göre en fazla 5 liraya satılmış mesela o mavi laminant ama daha fazla edecekse niye bunu satıp bi wasteland rebel almayalım değil mi :D

    http://steamcommunity.com/id/vandraren/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 29 Ocak 2016; 13:34:11 >







  • Sticklerların kendileri pahalı ama silaha yapıştırılınca bir değeri kalmıyor. Fakat 3-4 sticker skin değerini 2-3'e katlar misal titan holo katowice 2014 ibuypower katowice 2014.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 29 Ocak 2016; 13:33:27 >
  • Sen 0.15 kurusluk iteme 250 tl lik sticker da eklesen onun gideri en fazla 5 tl olur kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sticker ve silaha göre değişiklik gösterir alıcak adamıda bulman lazım ve tek sticker çok bişi etkilemez
  • envatere baktım çöp skin ve stickerlar para etmez. marketten arat stickeri fiyatına bak değerini az çok anlarsın. ama en çok değerli sticker katowice 2014
  • Ben silahın üzerindeki 220 liralık stickera hiç bir fark ödemedim. Alacak kişiden de fazla para istemem, şöyle bir avantajı olabilir, üzerindeki sticker pahalı olduğu için piyasasının altında gitmez, alacak kişi aynı skinden başka bir tane bulursa eğer seninkinde pahalı sticker olduğu için daha cazip gelir ve seni tercih eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 29 Ocak 2016; 15:11:35 >
  • Hocam stıckerlı skınlerınızı normal fıyattan satmayın. Stıckerın değerıne göre bıraz arttırın fıyatı. 10 tllık stıcker ıcın 1 tl felan. Benım gıbı manyakları çıkar. Mesela az önce bı keleş aldım ustunde toplam 70-80 tllık stıcker var. Ama stıcker ıcın para vermedım. Sonra mavı lamınanta baktım ordada yıne düz stıckersız fıyatına ısım etıketlı 3 stıckerlı keleş vardı onuda dırekt çektım. Şımdı bırını üstününe bıraz koyarak satarım. Abartmadan tabıkıde.
  • benim gibi katowice 2014 titan var diye bir silaha 50 tl vermeyinde sonra pişman olursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.