Şimdi Ara

Steelseries Sensei [RAW] Rubber Surface VS THERMALTAKE Tt eSPORTS Saphira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada belirttiğim gibi Steelseries Sensei [RAW] Rubber Surface ve THERMALTAKE Tt eSPORTS Saphira
    arasında kaldım.
    Aralarında yaklaşık 100 TL fark var.Ancak Steelseries'te kalite var.Görünürde kalite ve ufak bir görüntü değişiminden başka hiçbir şey yok.
    Gönül ister ki Steelseries alayım, ancak fiyatı (200 TL kadar ) bana biraz fazla gibi geliyor.
    Düşüncelerinizi bekliyorum...



  • ne için kullanacan fps oyunları içinse g402 al 125 tl onun dışında blody v7 öneririm uygun fiyatlı bide game eksrada 150 tl idi sensei geliba 3 ü arasında stelseries öneririm
  • Genellikle fps tarzı oyunlar için kullanacağım. Ve de sade bir mause istiyorum; RAZER' in uzaydan gelmiş gibi 10-18 tuşlu mause istemiyorum. Makro ayarı falan olsun birde sade olsun. Steelseries Sensei [RAW] Rubber Surface' i Media Markt' a gidip denedim.Elime tam ve acayip güzel oturuyor.THERMALTAKE Tt eSPORTS Saphira ise buna çok yakın.Ancak THERMALTAKE Tt eSPORTS Saphira' yı internetten başka hiçbir yerde görmüş değilim ve elime iyi oturuyormu bilmiyorum. Ama Steelseries Sensei [RAW] Rubber Surface ve THERMALTAKE Tt eSPORTS Saphira birbirine çok gibi görünüyor.Ama aralarında 100 TL fark var. Steelseries daha kaliteli gibi gözüküyor ama THERMALTAKE Tt eSPORTS Saphira' yı hiçte denemedim.
  • Sonunda kararımı verdim. Steelseries Sensei [RAW] Rubber Surface alacağım.
    Fiyatı sitelere göre değişiyor, siteler 180-210 TL arası satıyorlar. İnternetten satın almaya pek alışkın değilim, mağazadan almayı tercih ederim. Zaten Ankara' da Media Markt mağazasından başka yerde görmedim. Orada da 200 TL. Oradan alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.