Şimdi Ara

Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]


    Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini GreedFall, The Technomancer ve Bound By Flame'in arkasındaki stüdyo Spiders'ın üstlendiği Steelrising PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için duyuruldu.

    Çıkış tarihi açıklanmadı.

    Steelrising'te oyuncular Aegis adında kadın formunda bir robotun rolünü üstlenecek. Fransa Kraliçesi Marie-Antoinette'yi korumakla görevli olan Aegis, Fransa kralı XVI. Louis'in robotlardan oluşan ordusunun katliamlarını sonlandırmaya çalışacak.

    Steelrising alternatif evrende Paris'te geçecek ve stüdyonun önceki oyunlarına kıyasla daha aksiyon odaklı bir yapım olacak.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Eylül 2022; 9:52:33 >







  • Bound by Flame, Tecnhomancer ve Greedfall, üçünü de bitirdim üçü de kötü oyun. Adamlar çok sevdiğim tarzda bir şeyler yapmaya çalışıyor, ben de inatla şans veriyorum ama her seferinde hayal kırıklığı oldu. Özellikle o çok sıkıcı ve çizgisel harita tasarımından bir uzaklaşmaları lazım, biraz keşif imkanı versinler, merak unsurları katsınlar, çok düz ve bu konuda üç oyun da kopyala yapıştır.

  • Steelrising Haziran 2022'de Çıkış Yapacak


    Yayıncı Nacon ve geliştirici Spiders Studio, Steelrising'in Haziran 2022'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca yeni oynanış fragmanı yayınlandı.


  • konsept iyi ama bakalım. Bundansa lies of p adlı oyun daha fazla dikkatimi çekti.

  • Steelrising, 9 Aralık'ta @thegameawards sırasında yeni bir fragman yayınlayacak!


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]
    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]Steelrisingtwitter
    “Steelrising will reveal a new trailer during @thegameawards on December 9th! Be sure not to miss it 👀 #Steelrising #Spiders”
    https://twitter.com/PlaySteelrising/status/1467879859443617796
  • Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    Get a fresh look at the battles between mechanical armies in this alternate history action adventure, coming June 2022. #IGN #GameAwards2021 #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=xULwmjajeRI&feature=youtu.be
  • Steelrising | Exclusive New Gameplay Today


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]Game Informeryoutube
    On this special exclusive New Gameplay Today, the developers behind Steelrising join us to give you an inside look at their exciting new action RPG! // S U B S C R I B E Don't miss any of our video features or exclusive coverage! Subscribe to the channel: https://www.YouTube.com/GameInformer?sub_confirmation=1 // FOLLOW US ON SOCIAL Twitter | https://www.twitter.com/GameInformer Instagram | https://www.instagram.com/GameInformerMagazine Facebook | https://www.facebook.com/officialgameinformer/ // READ GAME INFORMER MAGAZINE 1 Year Digital Subscription for $14.98: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ 1 Year Physical Subscription for $14.98: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ // M E R C H Show off your love for Game Informer – Stickers, phone cases, mugs, and t-shirts: https://www.gameinformer.com/merch
    https://www.youtube.com/watch?v=bl7vozWD94M
  • Steelrising, 8 Eylül'e Ertelendi


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]

    Game Informer'ın belirttiğine göre aksiyon ryo oyunu Steelrising, 8 Eylül'e ertelendi. PlayStation 5, Xbox Series ve Oyun, Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. Bunun yanı sıra altı dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

     

    Paris, 1789. Şehirde korku hakim. XVI. Louis, kanlı bir direniş ve acımasız mekanik ordusuyla devrimi bastırdı. Kralın mekanik askerleriyle mücadele ederek tarihin seyrini değiştirmek artık mühendislik harikası Aegis'in ellerinde.

     

    Işıklar saçan şehir karanlığa büründü ve bu şehrin sana ihtiyacı var. Paris sokaklarında, çatılarında, mahallelerinde ve kalelerinde gezinin, gizli sırları keşfetmek için yola koyulun.





  • Oynanışta bir kabızlık var, karakter ve düşmanlar mekanik olduğu için o havayı mı vermek istediler acaba. Atmosfer güzel yalnız, muhtemelen yine şans vereceğim.

  • Steelrising - Story Trailer | PS5 Games


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Paris, 1789. The city is in the grip of terror. The Revolution has been suppressed with bloodshed by Louis XVI and his merciless mechanical army. It falls to Aegis, an engineering marvel, to take on the king's ranks of automatons and change the course of history. Available on Playstation®5 on September 8th, 2022. May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information. #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=DlZwlT08mf0
  • Steelrising'in otomat dansçısı Aegis ile tanışın


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]

    Bu mekanik ana karakter ve devrimin lideri hakkında her şeyi öğrenin.


    Çeviridir :


    8 Eylül'de PS5'e gelecek olan Steelrising hakkında daha fazla içeriden bilgi ile geri döndük. Geçen sefer, aksiyon odaklı bir RPG geliştirme arayışımızdan bahsetmiştik . Bu sefer kahramanımızın kökenlerine bakacağız. Steelrising'de, Clockwork King King Louis XVI için yaratılmış bir makine ordusuyla yüzleşmek zorunda kalacak benzersiz bir otomat olan Aegis olarak oynuyorsunuz.

    Aegis hakkında her şey

    Bazı üst düzey istatistiklerle başlayalım:


    • Durum: Otomat
    • Yaratılış Tarihi: 1789. Kesin tarih bilinmiyor
    • Yükseklik: 175cm
    • Silah Türleri: 9
    • Yaratıcı: Eugène de Vaucansson
    • Önceki meslek: Mahkeme için dansçı
    • Mevcut işgal: Savaşçı ve devrimin son umudu


    Steelrising'in 18. yüzyılda geçeceğine karar vermeden önce bile, bir otomat kahramanı tasavvur etmiştik. Gerçekten de, kendini istediği zaman yeniden inşa edebilen veya ilerledikçe mekaniğini geliştirebilen bir makineye sahip olmanın sunduğu olanaklar, ölümün öğrenme eğrisinin ayrılmaz bir parçası olduğu aksiyon odaklı “ruh benzeri” bir oyun için çok uygun görünüyordu.


    Başlangıçta, otomatımıza Ada adı verildi, bu yalnızca Ada'nın bizim Adem'imiz olduğu yaratılış fikrine değil, aynı zamanda tarihteki ilk programcı olan Ada Lovelace'a da atıfta bulunularak çifte referansta bulundu. Zamanla ve evrenimiz Fransız Devrimi'nde geliştikçe ve demirledikçe Ada, bu sefer Athena'nın Zeus'u korumak için kullandığı kalkan olan aegis'e atıfta bulunarak Aegis oldu.


    onun görünümünü yaratmak


    Bu sırada sanat ekibi bu makinenin nasıl görüneceğini düşünüyordu. Etkilenen pek çok şey vardı, ancak özellikle ikisi öne çıktı: “Les Machines de l'île (Nantes'teki bir yerleştirme)”den “La petite géante” (küçük dev) ve “La Joueuse de tympanon” (dulcimer oyuncu), ikincisi de 18. yüzyılın bir ürünü oluyor.


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]

    Solda, La petite géante ve sağda, santur oyuncusu, Aegis'in hayata geçmesine yardımcı olan iki ilham kaynağı.

    Yükseltme ve yeniden inşa etme yeteneğini yansıtan mekanik yönün ötesinde, oynanış nedenleriyle karaktere zarafet aşılamak istedik: hızlı tempolu, havadan oynanış öğelerini ve dikeyliği birleştirmek istedik. Böylece, Aegis'in çevik ve zarif bir karakter olması gerektiği bizim için açıktı.


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]

    Aegis, Zırhlı Hayranlarının bıçaklarını yerleştiriyor. Aristokrasinin çok sevdiği hayranlardan ilham alarak yıldırım hızında kesme saldırıları sunarlar.



    Dernek olarak, müzik kutularını ve onların küçük mekanik balerinlerini düşündük. Başlangıçta bir otomat dansçısı olan karakterin hikayesine uymanın yanı sıra, bu referansı ilginç bulduk çünkü karaktere ilişkin görüşümüze uygun olarak belirgin bir kırılganlık ve zarif bir incelik duygusu ekledi ve daha da fazla olan bir kontrast yarattı. silahlarını vücudundan çıkardığında çarpıcı, minyon balerin zarif bir ölüm makinesi haline geldi.


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]gfycat
    Video 1 - Aegis Deploying Weapons GIF by PlayStation | Gfycat
    https://gfycat.com/organicgiganticliger

    Aegis beceriklidir. Her silah kendi vücudundan çıkar.


    Bir makine olarak, ona abartılı, doğal olmayan oranlar verebildik ve hareketlerinin mekanik, insan dışı doğasını vurgulayabildik. Ayrıca ona, özellikle savaşta havadan oynanışı vurgulayan bir dizi hareket verebiliriz.


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]

    Kıskaç da Aegis gövdesinin bir parçasıdır. Sadece keşif sırasında değil, aynı zamanda savaşta bir silah olarak da kullanılabilir.


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]gfycat
    Video 2 - Aegis Using Verticality GIF by PlayStation | Gfycat
    https://gfycat.com/windingzanyapatosaur

    Aegis, olağanüstü bir dövüşçü olmanın yanı sıra inanılmaz bir akrobattır.


    Son olarak, Aegis'in narin formu ile daha ağır, daha heybetli düşmanları arasındaki karşıtlık, onun dünyamızdaki benzersizliğini vurgulayacaktır.


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]

    David'in Goliath'a karşı cesareti gibi, Aegis de Cité Piskoposu'nu yenmekten korkmadan öne çıkıyor.


    Aegis ayrıca kısmen özelleştirilebilir: peruğunu, yüz özelliklerini ve vücudunun malzemesini değiştirebilirsiniz.


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]gfycat
    Video 3 - Aegis Customisation GIF by PlayStation | Gfycat
    https://gfycat.com/revolvingwhichbrownbutterfly

    Esrarengiz Otomat


    Tabii ki, ekibimiz tarafından nasıl yaratıldığına dair hikaye, oyun boyunca keşfedeceğiniz hikaye ve üstesinden gelmek zorunda kalacağı çeşitli mücadeleler hakkında hiçbir şey ortaya koymuyor. Otomatımız tekil bir şaheser olduğu için varlığının ardındaki sırlar çoktur.

    O yüzden şimdilik daha fazla açıklama yapmayacağız. Aegis olmanızı ve 8 Eylül'de PS5'te yayınlandığında Steelrising'e adım atmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.




    Kaynak : https://blog.playstation.com/2022/05/23/meet-aegis-steelrisings-automaton-dancer




  • Steelrising Hands-On Preview



    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    Steelrising is looking like a respectable tribute to FromSoftware's games, despite its lower budget and rough edges. Steelrising is set to release on the 8th of September, 2022, on PS5, Xbox Series X | S, Steam and Epic Games Store. #Steelrising #IGN
    https://www.youtube.com/watch?v=dzYI51NkP5M
  • PlayStation Store'da ön sipariş fiyatı belli olmuş! Standart sürümü 529₺ , Deluxe sürümü 599₺

    @eonmg @Raising Kratos@Dark Saga @Press a Key @Thejoker58906




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 17 Haziran 2022; 11:34:31 >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Artık normal fiyatlar bunlar hatta iyi diyoruz şu kur da. Hiç ilgimi çekmedi duyurulduğundan beri muhtemelen almam da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelrising | Oynanış Fragmanı: Titans


    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]Naconyoutube
    Paris, 1789. The city is in the grip of terror. The Revolution has been suppressed with bloodshed by Louis XVI and his merciless mechanical army. It falls to Aegis, an engineering marvel, to take on the king's ranks of automatons and change the course of history. Subscribe to Steelrising newsletter► https://www.steelrising.org Wishlist the game on Steam ►https://store.steampowered.com/app/1283400/Steelrising/ _________________________________________________________________ As Paris burns and bleeds during the Revolution, you are Aegis, an automaton masterpiece made by Vaucanson, an engineer in the service of the Clockwork King. Make the most of your mechanical prowess to adapt Aegis to your style of play and become a fearsome warrior, a deadly dancer, or a virtuoso of elemental arts. Engage in ruthless and intense fights against technological marvels that are as complex as they are unforgiving. Your nerves and skills will be tested to their limits at every moment spent battling these relentless enemies and epic bosses. The City of Light has been plunged into darkness and needs you. Use your energy, flexibility and tools to navigate the streets, rooftops, neighborhoods and castles of Paris and reveal hidden secrets. Delve into an enthralling alternate history filled with formidable mechanical enemies and potential allies with questionable motives. You are the only one you can count on to untangle the knots of history and ensure the Revolution succeeds! _________________________________________________________________ Join the revolution on our social medias: Twitter ► https://twitter.com/PlaySteelrising Facebook ► https://www.facebook.com/PlaySteelrising Instagram ► https://www.instagram.com/playsteelrising/ #Aegis #Steelrising #Nacon #Spiders #Trailer #Videogames #ARPG #Soulslike #Revolution #Paris
    https://www.youtube.com/watch?v=U-pii4ZK6wg
  • Steelrising - Titans Gameplay Trailer | PS5 Games



    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]PlayStationyoutube
    As Paris burns and bleeds during the Revolution, you are Aegis, an automaton masterpiece made by Vaucanson, an engineer in the service of the Clockwork King. Make the most of your mechanical prowess to adapt Aegis to your style of play and become a fearsome warrior, a deadly dancer, or a virtuoso of elemental arts. Engage in ruthless and intense fights against technological marvels that are as complex as they are unforgiving. Your nerves and skills will be tested to their limits at every moment spent battling these relentless enemies and epic bosses. The City of Light has been plunged into darkness and needs you. Use your energy, flexibility and tools to navigate the streets, rooftops, neighborhoods and castles of Paris and reveal hidden secrets. Delve into an enthralling alternate history filled with formidable mechanical enemies and potential allies with questionable motives. You are the only one you can count on to untangle the knots of history and ensure the Revolution succeeds! #ps5games #Aegis #Steelrising #Nacon #Spiders #Trailer #Videogames #ARPG #Soulslike #Revolution #paris Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=4mU6WgBuROo
  • Steelrising - Official Gameplay Trailer | gamescom 2022



    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    Set in the backdrop of a burning Paris, France, Steelrising features third-person action combat in the vein of Nier or Dark Souls. Explore iconic locations such as the Louvre, the Bastille, and more as you fight your way across the desolate city. #IGN #Gaming #gamescom
    https://www.youtube.com/watch?v=x1ADJu0EmHY&feature=youtu.be
  • Steelrising - Paris Trailer | PS5 Games



    Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10003187 Revisit Paris and its monuments in an epic adventure. From the Jardins du Luxembourg to Bastille, Steelrising offer a new look at the most iconic places the French capital has to offer. The City of Light has been plunged into darkness and needs you. Use your energy, flexibility and tools to navigate the streets, rooftops, neighborhoods and castles of Paris and reveal hidden secrets. Delve into an enthralling alternate history filled with formidable mechanical enemies and potential allies with questionable motives. You are the only one you can count on to untangle the knots of history and ensure the Revolution succeeds! Steelrising is coming to PlayStation 5 on September 8th, 2022! Rated Mature #ps5games
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DQOfF0nMIMzI%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGLDMn5gGIhAXLSkIEK0UEkCLLdKhKnj_MgFy
  • Ön sipariş verenler oyunun beta sürümünü deneyebiliyordu. Deneyen var oldu mu? Olduysa biraz bahsedebilir mi deneyenler? Steelrising (Çıktı) [PS5 ANA KONU] 

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.