Şimdi Ara

Steel Series Rival 600 LIFT DISTANCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Rival 600 ayarlarında Lıft Dıstance ayarı var, mouse'u kullanırken özellikle Fps oyunlarında sık sık yaparız alışkanlık olmuştur çoğu kişide; mouse'u devamlı kaldırırız yerinden geri koyarız anlık ve refleks ile ve bunun sonucunda mouse istenmeyen hareketler ve sapmalar gerçekleştirir.

    Bunu en aza indirmek için bu ayar (LIFT DISTANCE) mevcut ve farenin ikinci sensörü bu işe yarıyor. Merak ettiğim ve sormak istediğim bu ayarı kaçta kullanmak verimli olur, kimisi Low diyor kimisi orta ayar, uzunca araştırdım yabancı forumlar dahil kesin bir bilgiye ulaşamadım.
    Farenin özelliklerinde yazıyor 0.5mm ile 2mm arasında çalışıyormuş, yani low yaparsak 0.5mm high yaparsak 2mm oluyor büyük ihtimal. low yapmak istiyorum ama low yapınca farenin sapıtıp bazı zaman çalışmayı durdurabiliyormuş ama buna rağmen low öneriyorlar.
    Bende şöyle düşündüm high olursa daha iyi diye, çünkü mouse kaldırdığımız zaman mouse hemen durmaz diye allıma geliyor yani ne kadar yüksek olursa o kadar iyi diye düz mantık :)

    Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim, hem diğer kullanıcı arkadaşlarda fikir sahibi olmuş olur hemde benim gibi bunun için bilgi arayanlara yardımcı olur. Bilenler fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

    Birde bir SS ekliyeyim bunun ile ilgili hangi konuda bahsettiğim anlaşılır olsun:

    Steel Series Rival 600 LIFT DISTANCE?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 12 Nisan 2019; 15:15:48 >







  • Teşekkürler bilgi paylaşılı için. Kişiden kişiye değişiyor demek bu, hem low ayarda hemde high ayarda uzunca süre test edip kesin sonuca öyle varıcam anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Low'da kalmalı ki, az kaldırınca imleç hareket etmesin fare havadayken.
    Ben refleks olarak bunu hızlı yapıyorum ve nadiren oynuyor yerinden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test ettim, aradaki farkı anlamak çok zor. Ama Low ayarda çok daha iyi gibi ki öyle de zaten bunu anladım çok küçükte olsa. Şimdilik bir sıkıntı yok, bilgi için Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.