Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mrF_T , 7ender , altunuz , Darksun80 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir - 17 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.559
Cevap
2.720
Favori
21.294.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • god of war steam ve epicte türkçe dublaj var görünüyor




    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]




  • Bu arada crysis remastered ea playe eklenmiş. Yani gamepass sahipleride oynayabilir. Aynı şekilde 2. ve 3. oyunların eski sürümleride var.

  • esenler otogarı alt katı kullanıcısına yanıt

    2 Reis Yanyana Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (Not:Martı Ve Kratos Dostluğu Ps2 Dayanır,Kadim Güçler İşbirliği Yapmıştır 2 Reis in Yan Yana Durması Bize Yeter Martı Reise Beton Yetmez Taş...)

  • @The Frost


    Selamlar hocam, GodFall ile ilgili mesajınızı gördüm ama oyunda ilerlemeden bir şey yazmak sağlıklı olmayacağı için şimdi yanıtlıyorum. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 



    Oyun klasik looter-shooter oyunlarının shooter yerine slashler eklenmiş versiyonu yani silahlarla değil tek elli yada çift elli kılıçlarla ilerlediğimiz ve karakterimizi geliştirdiğimiz bir oyun, bu tür oyunlarda hikaye bir amaçtan çok araç konumunda ve bu oyunda öyle, yani bir hikaye olmasada olur dedirtiyor. Yakın dövüş odaklı bir oyun, sunum olarak karanlık bir Dünya' da geçiyor gibi dursada her yer ışıl ışıl ve acayip renkli bir oyun olmuş. Yine klasik olarak ilk bir saat alıştırma ve temel mekanikleri öğreniyorsunuz ve ardından seviyenize uygun ölçeklenen görevlerle ilerlemeye başlıyorsunuz. Oyunda görev aldığınız ana bir yer var ve burada oyun içerisinde topladığınız materyallerle crafting yapıyor, ekipmanlarınızı geliştiriyor ve yeni sınıfları, karakterleri bu şekilde açıyorsunuz. DPS karakterden Tank karaktere yada yetenek odaklı ilerlenebilen farklı türde buildler kurabileceğiniz sınıflar bulunuyor. Düşmanlarda bu tür oyunlar için söylenen mermi süngeri durumu yok, bosslarda dahil olmak üzere hızlı düşüyorlar fakat tüm bölümler birbirinin aynısı izlenimi taşıyor. Hikaye açısından zayıf bir oyun, solo rahat oynanıyor ama birde eşleşme yapıp co-op oynanayım dedim kimseyi bulmadı. Oyunda anlamsız bir optimizasyon sorunu var ve sık sık frame düşmeleri oluyor. Bir yıllık oyun olunca her ne kadar 23 TL de olsa düzeltilmiş olarak bekledim ama açıkçası Outriders hatta Avengers bile bu oyundan çok iyi durumdalar. Alın oynayın diyemem, ben iade talebi oluşturdum. Oyunla ilgili görüşlerim bunlar, iyi bir oyun olacakken aceleye getirilmiş bir yapım olduğunu söyleyebilirim.





  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    gelmemeli konsolu ayakta tutan onlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gow pc gelmesi süper haber ama en erken indirimi bir sene sonra alır bir şekil yapıcaz artık.Malesef bu fiyatlara alışmamız lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gow epicte de satışa sunulmuş. ilkbahar indiriminde kupon ile beraber alınır

  • Frasiyav kullanıcısına yanıt

    Kuponu ordan işlemi iptal edin diyorum tekrar almaya çalışıyorum yine hata alıyorum.

  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt

    Haziran 2022'de Yaz indirimlerinde %20 indirim aldığını görebiliyorum. Hzd ve Days gone aynı şekilde ilerledi. BEN 4 SENE BEKLEDİM 4 AY DAHA BEKLERİM derseniz oyunu 330 yerine 260a alabilirsiniz. Epic +60 ile 200'e de düşer.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]




  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam takipteyim.Muhtemel uncharted 4 fiyatıda buna yakın olur onuda bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 20 Ekim 2021; 19:48:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupunla alınır ama şuan ki fiyat üzerinden olur. Hem indirim hem kuponla alma imkanı olacağını sanmam. Horizon Zero Dawn™ Complete Edition çıktığından beri adam gibi indirim olmadı bir de ona indirim olduğu dönemlerde kupon vermediler. Kupon verdikleri zamanda oyuna estra indirim olmadı.


    Gow da da benzer süreci izlerler diye düşünüyorum. Mesela şuan epic de indirimler var ama Horizon Zero Dawn™ Complete Edition indirim yapmadılar.

  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Steam Gows da yer alan seslendirme dilleri arasından Türkçe kısmı kaldırmış.

  • Crysis Remastered Trilogy mevcut değil diyor. kupon kullanmayalım diye mi yaptılar acaba? 3'ün 5'in hesabını yapan bakkal gibi iş yapıyor epic yazıklar olsun.

  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt

    1.oyuna sahipsen böyle maalesef. 1.oyun olmayanlar alabiliyor.

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, elinize sağlık. Ben de almaktan vazgeçtim o halde. Zaten çok arada kalmıştım incelemelerinden dolayı. Bir de sizden duyunca oyunun vakit kaybı olduğuna karar verdim. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forum dahil her yerde yazmıştım, God of War (2018) PC'ye elbet bir gün gelecek diye ama kimse inanmamıştı. Demişlerdi ki "Sony konsol sattıran böyle bir baba ip'yi PC'ye getirmez." Ama bakın şimdi ne oldu? :) Arkadaşlar bu daha başlangıç, tekrar söylüyorum The Last of Us (2013) da mutlaka PC'ye gelecektir.


    Bu PC'ye gelen kaçıncı konsol exclusive oldu hatırlayamadım. İster kabul edin ister kabul etmeyin konsol devri bitmiştir arkadaşım.

  • the little prince kullanıcısına yanıt

    Darısı üvey evlat Bloodborne'a :D

  • the little prince kullanıcısına yanıt

    konsol devri bitmez hocam oyun oynayacak adam ekran kartına 10 bin lira vereceğime bu zamanda konsol alırım daha iyi diyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 20 Ekim 2021; 21:18:45 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.