Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aerospace , taylo84 , berofero Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.675
Cevap
2.721
Favori
21.308.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meqlotkobo

    Hocam kasıtlı olarak yüksek sistem isteyecek oyunlar yapmıyolar, aksine düşük sistem gereksinimi isteyen oyunlar yapmak firmaların lehine olur daha fazla kişi oyunlara ulaşabilir firmalar daha çok satış ve kar elde ederler. Firmalar mecburen yüksek sistem isteyen oyunlar yapıyolar çünkü oyuncuların talebi bu yönde. Yüksek sistem istemeyipte popüler olmak isteyen oyunlar bi şekilde kendilerini diğer oyunlardan sıyırabilmeliler ki bu da zor çünkü o piyasada çok oyun var. Ama ultra grafikli oyunlar yarışa 2-3 adım önde başlıyolar.


    Aslında pc oyunculuğu bu aralar tekrar yükselişe geçti, oyun-donanım piyasasını türkiye ile karşılaştırmayın. Yurtdışında koronadan önce geçmişe nazaran öyle inanılmaz fiyat artışları olmadı aksine teknoloji geliştikçe ürünler ucuzladı. Şu an işlemci olsun ekran kartı olsun her firmanın orta segment ürünleri yeni oyunları gayet iyi çalıştırıyo. Koronadan dolayı fiyat artışı oldu evet ama hala yurtdışındaki adam için gayet ulaşılabilir ürünler bunlar. Yani yurtdışındaki adamlar oyunların grafiklerinin artmasından şikayetçi değil.


    Evet türkiyede pc değil genel olarak oyunculuk bitti ama bunun sebebi tamamen türkiye ekonomisi.

    Ekran kartı üreticileriyle bariz ve gizli olarak anlaşması olan oyun yapımcısı firmadan söz ediyorum. Bazı oyunlar var bakıyorsun en az 1050 GT istiyor ama bakıyorsun daha düşük ekran kartıyla orta seviye ayarlarda çalışan oyunlardan grafik olarak 2 kat gerideler. Bu bariz ekran kartı sattırmak için yapılan bir şey.





  • harunakyildiz kullanıcısına yanıt

    Bende sorun var galiba 16,25 olmuyor

  • Ember Labyoutube
    Available now on PlayStation 5, PlayStation 4 and Epic Games Store! PS5 | PS4: https://bit.ly/2O2wQTL Epic Games Store: http://bit.ly/3dTnQeD A story-driven action adventure with a stunning visual aesthetic combining exploration with fast-paced combat. Players find and grow a team of charming spirit companions called the Rot, enhancing their abilities and creating new ways to manipulate the environment. Kena: Bridge of Spirits seamlessly blends action and narrative into an unforgettable experience. Travel with Kena, a young Spirit Guide on a quest to uncover the mysterious story surrounding the demise of the village.
    https://www.youtube.com/watch?v=-vZkt4fCkOc&feature=youtu.be

    Kena'nın çıkış fragmanı,bir animasyon geliştiricisinden beklenildiği düzeyde sinematik kalitesi epey önde görünüyor.Oyun yarın sabah TR saatiyle 07.00 da erişime açılacak.PC de ön yükleme yok.Aynı zamanda oyunda fotoğraf moduda olacakmış ama Epic'te ne bir oyun içi görsel paylaşamadığımız için nede topluluk aktivitesi olmadığından dolayı Fotoğraf modu olsa ne olur olmasa ne olur. Yinede yer alması oyun içi görsel almayı sevenler için güzel görseller elde etmeyi sağlayacaktır.Oynanış olarak yine fazla bir şey göremedik bu nedenle yarın oynadıktan sonra nasıl bir oyun olduğu ortaya çıkacak.


    Ekleme:Epic Mağazasından ilk ön siparişim Kena'ya kısmet oldu.Fiyatı çok uygun artabilir düşüncesiyle ve elbette oynamak için aldım.Umarım güzel bir deneyim olur.


     




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Eylül 2021; 17:29:17 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Küçük küçük ilk birkaç inceleme düşmüş nete. Oyunun süresinin 15-20 saat olduğu ve özellikle mekanlar ve savaş kısmında doyurucu olduğu söylenmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 20 Eylül 2021; 17:51:36 >
  • @Hudson51 @Terminator T-800


    Uzun zamandır ilk defa bir oyun için heyecanlandım galiba. Ön siparişe eşek yüküyle para ödememe rağmen Forza Horizon 5 bile bu kadar heyecanlandırmadı şu dönemde. Umarım gereksiz hype yapmıyorumdur.

  • Kena çok hoş duruyor yaa. Almamak için zor duruyorum . Steam'ede gelecek diyorlar yaklaşık 1 sene sonra tabi fiyatı o zaman ne olur bilemiyorum açıkcası.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyunun geliştiricisi Ember Lab'ın kurucu ortağı ana hikayenin 8-10 saat sürdüğünü paylaşmış.Bu nedenle oyunun açık Dünya olmadığınıda göz önünde bulundurursak en fazla 12 saati geçmez diye düşünüyorum. 


    PlayStationNews+twitter
    “NEW: #KenaBridgeofSpirits will be around 8-10 hours long. | #PS5 "Depending on the difficulty setting the main story can be completed in 8-10 hours." - Josh Grier, Co-founder and COO of Ember Lab.”
    https://twitter.com/PlayStationNPN/status/1439972765864448003?s=20
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Ben de hayatımda ilk defa bi oyuna ön sipariş verdim heyecanlıyım. Bir an önce indirebilseydik PC’de iyi olurdu. PS tarafında ön indirme yapılıyormuş söylediklerine göre. Umarım güzel tatlı bir oyun olur. Oyunu alan arkadaşlara keyifli oyunlar diliyorum şimdiden 🙂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanmıyorum

    Bende sorun var galiba 16,25 olmuyor

    Eski Crysis 1'e de sahip olman gerekiyor, muhtemelen değilsin çünkü Remastered versiyon da 40 TL görünüyor.


    Eski Crysis 1'e sahipsen, Crysis Remastered 25 TL


    Eski Crysis 1 + Hunt: Showdown'a sahipsen, Crytek Bundle 16 TL


    oluyor.

  • KENA için geri sayımda mıyız bu gece. Bir efsane doğuyor.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Baya ilgi çekmiş, izlemeyenler için bu da 1998 vs 2004 bölümü:


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
     5,000 Microsoft Rewards Points: CCTVV-MFDCM-QQYFF-JTKRX-DKKCH
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertKabuk

    KENA için geri sayımda mıyız bu gece. Bir efsane doğuyor.  

    Cyberpunk ve TLoU P2 den sonra hiçbir oyun için erkenden böyle konuşmam. İnşallah eli yüzü düzgün çıkar da epic den 70 liralara oynarız :)

  • Cyberbug sonrası Kena için heyecan yapan baya bir kişi var ben de onlardan biriyim(cyberpunk için heyecan yapmadım ilgimi çeken bir konsept değil :D). Yarın gelsin de bir deneyip indirim zamanı alırım acelem yok yeterince oyun da var zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine yeniden... Allah belanı versin Acitivision.

    Bunlar fiyat konusunda geri adım atmayacak anlaşılan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Iron Danger, 7.80 TL ile dip fiyat görmüş arkadaşlar. İçinde oldukça ilginç bir zaman mekaniği barındıran oldukça güzel bir oyun üstelik Türkçe. Almak isteyen, ilgisini çeken ve istek listesine atıp unutulanlara duyurulur   


    store.steampowered.com
    Iron Danger on Steam
    https://store.steampowered.com/app/899310/Iron_Danger



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 21 Eylül 2021; 0:32:17 >
  • Minion Masters - Mordar’s Malediction ücretsiz DLC


    store.steampowered.com
    Save 100% on Minion Masters - Mordar’s Malediction on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1748780
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Kaç yıllık oyun halen %25 indirim ile 36TL... Bizde satın almak konusunda geri adım atmayacağız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.