Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir - 28 Masaüstü
5 sn
349.589
Cevap
2.720
Favori
21.297.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
569 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    rica ederim hocam. hocam öncelikle şunu belirtmek istiyorum geforcenow maksimum 1080p destekliyor. yani herhangi bir koşulda geforcenow ile oynadığını oyunu 2k oynamanız söz konusu değil. bildiğim kadarıyla hiçbir streaming servisi >1080p desteklemiyor bu arada, zira o veri transferi had safhada olurdu.


    ayrıca size tarayıcı yerine uygulamadan oynamanızı ve uygulama içinden ayarlara tıklayıp, özeli seçip, aşağıdaki ayarları yapmanızı öneriyorum. (internet hızı 50 mbps'den fazla olan herkes bu ayarları kullanabilir, neticede kompleks bir şey değil zira >50 mbps demek full+full demek geforcenow için)






    iyi oyunlar!



    editinize edit :)


    hocam yanlış bilmiyorsam witcherda farklı bir durum var, bildiğim kadarıyla witcher'ın düzünü geforce'tan açtığınızda size blood and wine ve hearth of stone'u indiriyor ama sizin bunu oynamanıza izin veremez zira düz witcher'te o dlc'ler yok. ama game of the year'a sahipseniz ve onu seçerseniz sorun yaşamamanız lazım.


    bu sorunu aşmak için zamanında witcher'ı kendim steamden bilgisayarıma kurmuştum ve geforce üzerinden başlamadan önce steami de arka planda açık bırakmıştım diye hatırlıyorum. belki daha güncel bir çözüm vardır, bilenler aydınlatırsa size de diğer arkadaşlara da çözüm olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 15 Eylül 2021; 1:6:22 >








  • Steam'den silinmiş ama kart destekli oyunlar. Her oyundan 3 kart düşüyor.


    https://gleam.io/DHmPS/hit-squad-10000-free-steam-keys-wyatt-derp


    https://gleam.io/OtW2a/hit-squad-10000-free-steam-keys-decimation-of-olarath


    https://gleam.io/EQpGj/hit-squad-10000-free-steam-keys-krog-wars



    Rozet yapabilmem için her oyundan 2 kart gerekiyor. Takas yapmak isteyen 1 kişiden kartlarını alabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 15 Eylül 2021; 2:45:1 >




  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Hocam şu anketi tamamlamak bence oyundan gelecek 10 kuruşluk kartlara değmiyor. Çok şey istiyorlar yav.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuharremAylar

    Hocam şu anketi tamamlamak bence oyundan gelecek 10 kuruşluk kartlara değmiyor. Çok şey istiyorlar yav.

    Aynen biraz abartmışlar sanki ama 2 dakikalık iş yine de. 5-6 tane kuratörü takip edip, Steam gruplarına katılıyorsun, keyleri aldıktan sonra takipten çıkıyorsun  


    Steam levelini 200 yapmak için rozet basıyorum son zamanlarda, böyle kart destekli oyunlar beleşe gelince iyi oluyor çünkü kartları satın almaya kalkınca epey masraflı oluyor. Zaten şu Steam levelini 200 yaptıktan sonra bırakıcam bu işleri, çok zahmetli ve biraz da masraflı olmaya başladı. Her level için 20 tane rozet istiyor. Dediğin gibi rozet işiyle uğraşmasam ben de uğraşmazdım açıkçası  





  • Bende, bayma hissi AC:Origin'de de oldu. Hidden Ones'ı öyle böyle zevkle oynadım fakat diğer DLC görseli belki bütün seride kendine ayrı bir yer edinir ama yinede baydı.Ben için AC:Unity gelmiş, geçmiş en iyi grafikli AC oyunudur. Şu oyuna bugları arındırılmış haliyle textureları 4K , 8K artık neyse tekrar verseler muhteşem olur. Çıkış tarihi:11 Kasım 2014






  • AOE4 17-20 Eylül arası açık beta olarak oynanabilecekmiş. Kapalı betadaki gibi ön kayıda gerek yok.

  • emrahcey E kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, sonraki oyunlarda detay seviyesi düştü zaten. Bina modellemeleri de sonraki oyunların hiçbirinde bu oyun kadar iyi olamadı. Bir Ray Tracing güncellemesi gelse keşke.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

    Her şey grafik değil hocam. Oyun sizi oyunda tutmak için iyi bir amaç verecek ki sizde oyunda bulunduğunuz süre boyunca grafiklere ve diğer detaylara bakasınız ama oyun elinde ne var ne yok ilk iki saatte size veriyor ve hikayesi de en kötü AC hikayelerinden biri. E hal böyle olunca istediği kadar detaylı ve güzel olsun oyun iyi hatırlanmıyor. Bunları da oyunun berbat optimize rezaletlerini katmadan söylüyorum. Unity bir oyun olmayı geçtim, bir AC oyunu olarak bile yetersiz bir oyun hem de her açıdan. Ha ama tek sevdiğim detayı oyunda ki parkur mekaniklerine oldukça çalışılmıştı. Syndicate hariç bir daha AC oyunlarında ne öyle parkur mekanikleri görebildik ne de o güzel parkur mekanikleri ile dolaşılabilecek bir şehir. Origins-Odyssey-Valhalla üçlemesi yeterli miktarda parkur öğelerine sahip olsa da elde dolaşılabilecek geniş bir şehir olmadığı için o oyunların parkur kısımlarına hiç bakılmadı bile.





  • 1050 GT ekran kartlarının ve 7700 işlemcilerin oyun çalıştıramayacağı günler gelmiş. Deathloop adlı oyun en az 1060 GT ve 9700 işlemci istiyormuş. Gerçi demosu oysa denemek isterdim çünkü bazen en düşük sistem denen ekran kartından ve işlemciden daha düşük donanımlar aksine oyunları çalıştırabiliyor. Aynı yapımcının popiler oyunlarından biri çalıştıramaz görünen bil bilgisayarda çalışmıştı.


  • < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Stellaris oynaması 20 Eylül 19:00 'e kadar ücretsiz


    store.steampowered.com
    Save 75% on Stellaris on Steam
    https://store.steampowered.com/app/281990
  • Tosla'da bende 15.09.2021 - 30.09.2021 tarihleri arası için oyun harcamasında %25 iade kampanyası gözüktü. Yeni geldi sanırım bugünün tarihi yazıyor başlangıçta. İsterseniz bir bakın. Tabi en fazla 20 lira iade durumu var.

  • emrahcey E kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar ps4e çıkar çıkmaz almış 20 fps de bile bana mısın demeden oynamıştım. O konsolda optimize sıkıntısına rağmen platinlettirmişti beni. Geçenlerde ücretsiz verildiğinde alıp 4k ultrada oynayınca grafik nasıl olmalı bir oyunda bir kez daha gösterdi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • Forza Motorsport 7'nin satıştaki son günü.

  • steam en yakın toplu indirimler ne zaman yılbaşı öncesi 2 tane vardı sanırım .

  • chris92 C kullanıcısına yanıt
    steamdb.info
    Just a moment... · Steam Database
    https://steamdb.info/sales/history

    Tahmini tarihler

  • gog.com
    Syberia: The World Before Prologue
    https://www.gog.com/game/syberia_the_world_before_prologue

    Bedava oyun. Gog dan

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Bu oyun bir Demo,tam sürüm bir oyun değil,10 Aralık'ta çıkacak Syberia: The World Before'ın açılış bölümünü içeriyor ve epey eski bir sürüm.Bu nedenlede tam sürüm Türkçe gelecek olmasına rağmen bu sürümde Türkçe desteği yok.Aynısı Steam'de mevcut. 


    store.steampowered.com
    Syberia: The World Before - Prologue on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1421230/Syberia_The_World_Before__Prologue



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Eylül 2021; 23:21:5 >
  • Dying Light 2 den sonra Battlefield 2042'de ertelendi(19 Kasım 2021) geriye kala kala Ubi'nin çöp Far Cry'ı kaldı  


    İlginç olanda tüm geliştiriciler erteleme nedenlerine aynı şeyleri yazıyorlar.Yeni nesil bir oyun hazırlıyoruz.Her şeyiyle mükemmel olmasını amaçlıyoruz.Pandemi evden çalışmaya neden oldu bu nedenle ek süre gerektiği için erteledik . O bir aylık sürede hiç bir şeyin değişmeyeceğini adları gibi biliyorlar fakat halen aynı şeyler.Sadece BF 2042 için değil diğerleride aynı,böyle oyunların sonu pek iyi olmuyor en yakın örnek Cyberpunk sonuç ortada,daha dün Dying Light 2 ertelendi 4 Şubat 2022 ye yine aynı bahaneler şimdi ise BF 2042.Pandemi olmasa erteleme nedenine ne yazacaklar merak ediyorum.Neyse yine elimizde Ubi'nin copy-paste Far Cry 6 sı var,iki üs basar sonrasında Esposito ile uğraşır teselli bulurum. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Eylül 2021; 23:49:45 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.