Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13941. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 29 Misafir (2 Mobil) - 33 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
349.017
Cevap
2.712
Favori
21.221.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polanski TR

    Alan Wake Remaster alanlar var mı? Mekanikleri tam ayarlayabilirler mi acaba?

    bana göre pek iç açıcı durmuyor remaster versiyon. sanırım sadece çözünürlüük artırıp çıkaracaklar. youtubedan karşılaştırma videolarına baktım bişey hatta bazı sahnelerde bana göre detay seviyesi düşmüş

    fiyatı 49 TL uygun ama bence tekrar oynanacak bir oyun için değmez gibi


  • Öyle duruma gelmişki bazı yerler iyi bazı yerler kötü.Videosunu izledimde tek resime bakarak aldanmamak lazım.Gayet iyi duruyor remastered versiyon.


    Cycu1youtube
    Alan Wake Remastered vs Original Early Graphics Comparison This is a mix of original vs remastered Gameplay and Cinematics! Original captured on Xbox Series X via Xbox 360 Backward Compatibility Music: Alan Wake Main Theme S. Halle & P. Alanko - Welcome to Bright falls Source video: https://www.youtube.com/watch?v=mRVBZC-RJF0 Consider supporting my channel for cool bonuses: https://www.youtube.com/channel/UCD3rfp47a3xZuqHhllcIvIA/join Looking good quality gameplay for your own videos? Consider subscribing my other channels to be up to date! Cycu1 Xbox Archive https://www.youtube.com/channel/UCp-l2UOAGLVCHDUACpOPa0Q Cycu1 PlayStation Archive https://studio.youtube.com/channel/UCWdvw2QgaRXOK76mwOTaLPA Cycu1 Nintendo Archive https://studio.youtube.com/channel/UCtiv_Y4j86czF9lfk5KsQ-g Looking for gift cards? PSN: https://amzn.to/3eFkAjM Xbox: https://amzn.to/3gzvsl8 Nintendo eShop: https://amzn.to/2TRMbqf Looking for RTX Graphics Cards? Check on Amazon: https://amzn.to/3dzcGYZ Follow me on Twitter: https://twitter.com/Cyckiewicz Find me on Facebook: https://www.facebook.com/Cycu1YT/ Cycu1's friends: Jabcook: https://www.youtube.com/user/jabcook juz Easy Unboxing: https://www.youtube.com/channel/UCGvEuEUcKuP2yj5xSLRTrxQ Quick Expert Reviews https://www.youtube.com/channel/UC88hzx1yvz8nm3lPPRq3R6A FA Gamez: https://www.youtube.com/user/MrXboxgamer007 #AlanWakeRemastered #PS5 #PlayStationShowcase2021 #PlayStationShowcase #PS4
    https://www.youtube.com/watch?v=S3mJMjbza84



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 12 Eylül 2021; 3:44:26 >
  • www.gamebillet.com
    Barotrauma
    https://www.gamebillet.com/barotrauma

    Ayrınca Batman arkham oyunlarıda indirimde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 12 Eylül 2021; 3:57:16 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Galiba oyunun konsol sürümünü alıp remaster ediyorlar (sonuçta asıl hedef kitle burada ps5 ve series x oyuncuları, konsol sürümünü portlamak daha kolay oluyor). Konsol sürümü baz alınan remasterlarda böyle kalite standartının bir öyle bir böyle olması sorunu çok gözüküyor.


    AC: Ezio Collection, Bioshock 1-2 Remastered, Mafia 2 Definitive Edition gibi yapımlar hep bu kalite standartının tutmaması muhabbetinden muzdarip. Kimi yerleri cidden gelişmiş oluyor, kimi noktalarda oyun orjinalinden bile kötü gözüküyor çünkü o kısmını çok ellememişler ve orjinal konsol sürümündeki gibi kalmış. (ya da fazla elliyorlar, ellerine yüzlerine bulaşıyor. O da oluyor bazen, özellikle başarısız remakelerde görebiliyoruz o durumu)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 12 Eylül 2021; 5:22:7 >
  • Remaster işini tekrar satmak için bahane olarak görüyorum. Remake yapıyosanız yapın yoksa ellemeyin kalsın. Mafia II'de de 2 dağ taş netleştirmişler 30gb şişmiş oyun. Mass Effect dışında güzel bir remastered proje görmedim ama o oyun eski haliyle bile oynanırdı.

  • Sanmıyorum kullanıcısına yanıt

    Bence en gereksiz ve en kötü remaster crysis zaten grafikler çok iyi eski haliyle

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HEMRES-42

    Bence en gereksiz ve en kötü remaster crysis zaten grafikler çok iyi eski haliyle

    Hicbir remastered gereksiz degil.. Siz zamaninda oynayip bitirdiniz. Sen gel bunu yeni nesile söyle . Gereksiz olmasina ragmen catir catir remastered satiyor oyunlar. Herkes farkında yeni nesil potansiyelin İnanilmaz yükselmekte cogalmakta oldugunun.

  • Şu remasteredlar oyunları ucubeye çevirmekten başka bir şeye yaramıyor. Yeniyle, eskinin gelişigüzel oluşturulmuş bir karışımı gibi duruyor. Yapacaksanız ya remake yapın ya da hiç karışmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Attenborough

    Şu remasteredlar oyunları ucubeye çevirmekten başka bir şeye yaramıyor. Yeniyle, eskinin gelişigüzel oluşturulmuş bir karışımı gibi duruyor. Yapacaksanız ya remake yapın ya da hiç karışmayın.

    Hocam malesef hepsi remake istiyor ama , Remake Yeni düzen yeni masraf ne işcilik demek. Eski oyunlarin Remastered olmasi bence cok iyi fikir.


    Pek umudum yok ama Star Wars: Knights of the Old Republic Remake 'den sonra Dragon age origins REMAKE'si gelirse Dünyayi sallar..

  • Konuyu anlamaya çalışmaktan ve gerilmekten grafik kalitesine odaklanamadığım oyunlardan. Ki bence orijinal versiyonunun bile videoda görüldüğü gibi grafikleri hâlâ iyi durumda.

  • Grafikler halen ok zaten oyunun konusundan odaklanamiyorsun grafige, gamepass te varken remasterd almaya değmez bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Konuyu anlamaya çalışmaktan ve gerilmekten grafik kalitesine odaklanamadığım oyunlardan. Ki bence orijinal versiyonunun bile videoda görüldüğü gibi grafikleri hâlâ iyi durumda.

    Orjinal halide hala oynanabilir durumda tabi ama böyle elden geçirilmiş sürümün gelmeside güzel bir durum oynamamış olanlar için.

  • Beyler selamlar, Last Epoch oynayan var mı? Nasıl oyundur fikirleri almak istiyorum ilk indirimde -büyük ihtimal bf indiriminde- alacağım da. Yorumlarda çok bir şey göremedim hem ekşi hem steam yorumlarına baktım daha çok optimizasyonla ilgili konuşulmuş. burada alıp oynayanların fikirlerini merak ediyorum

  • Arkadaşşlar Rainbow 6 Siege Deluxe edition alip sifirdan baslanir mi? Yoksa operator edition almak sart mi?
    Sifirdan baslayacak biri icin hangi versiyonu onerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Impakt kullanıcısına yanıt
    Ben aylar önce Deluxe almıştım ve oyunu 10 saat kadar oynadıktan sonra keşke Ultimate falan alsaydım demiştim ama ilerledikçe şunu fark ettim ki tüm operatörler açık olsa bile ben zaten belli operatörlerle oynuyordum. Kilitli olan operatörlerin videolarını da tek tek izleyip bana göre olanları ve hoşuma gidenleri not alıp 50-60 saat kadar oynadıktan sonra neredeyse hepsini açtım. Yani demem o ki Deluxe çok daha iyi bir tercih olacaktır. Zaten her operatör açık olsa da hepsini tek tek kavramak saatler alacaktır. Deluxe sürümde de açık olan operatörlere vakit ayırarak geliştikçe zaten yeni operatörler açabiliyoruz. Amazon Prime falan da devamlı boost veriyor zaten. Bence Deluxe alınır yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Remastered yapımları sadece grafiği yenilerek çıkan oyunlar olarak değerlendirmemek lazım çünkü bir çoğunun üzerinden yıllar geçti ve o dönem oynamayan hatta Dünya'da olmayan kullanıcılar içinde oynama fırsatı oluşturuyor.Ayrıca yeni gelecek oyunları içinde oyuncu kitlesinin genişlemesine yol açıyor.Örneğin Alan Wake,orjinal oyunu PC üzerinde şu an oynasanız halen çok güzel görünüyor ama aradan 9 yıl gibi bir süre geçince animasyonlar,ara sahneler vs artık yaşını belli ediyor ve Remastered ile hem daha iyi görseller hemde sonraki Alan Wake oyunu içinde bir tür reklam çalışması görevi görüyor.Bazı Remastered yapımlar ise sadece grafik değil oynanış tarafındada iyileştirmeler içeriyor.Örneğin ilk Mass Effect,Legendary sürümünde 2 ve 3.oyunda grafik harici çok bir değişiklik yok ama ilk oyun Remastered bir yapımdan daha fazla iyileştirme içeriyor.Böylece seri ile tanışmayan kullanıcılar içinde hem seriyi oynama hemde geliştirilen yeni Mass Effect için daha fazla kullanıcının ilgilenmesine yol açıyor. 


    Remastered oyunların bir çoğu eğer modlama ile uğraşıyorsanız modlarla daha iyi seviyeye gelebiliyor fakat her kullanıcının modlarla uğraşmasını yada modlama bilgisinin olmasını beklememek lazım örneğin Crysis'in orjinal oyununu bir çok kez modlarla oynadım ve Remastered sürüme göre çok daha iyi görünüyordu fakat Crysis'i güncel bir donanımda çalıştırmak için mutlaka modlamanız gerekiyor çünkü oyunun çıktığı yılda 64-Bit sistemler yaygın olmadığı için günümüz 64-Bit işletim sistemlerinde çalıştıramıyorsunuz.Remastered sürümde ise böyle bir sorun yok ve sorunsuz çalışıyor.Bu nedenle Remastered yapımlarda sadece grafiğe değil bu tür düzeltmelerede bakmak gerekir diğer türlü modlama yapabiliyorsanız zaten bir çok eski oyunu Remasteredlara gerek kalmadan modlayıp daha iyi hale getirebilirsiniz. 

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    merhaba..

    delüxte eksik kalan kaç operatör var ? bir de herhangi bir operatörü açmak için neler yapmak gerekiyor ? şansa bağlı düşen kart gibi mi ? yoksa tecrübe puanı kasarak,yani oyunu uzun süre oynamak yeter li mi ?

  • Bugün Uluslararası Dünya Video Oyunları Günü,bu vesileyle tüm oyunseverlerin oyun günü kutlu olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 12 Eylül 2021; 21:47:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt

    Eksik operator sayısını bilmiyorum ama Deluxe sürümünde bulunan birçok operator zaten oyunda sık seçiliyor. O yüzden deluxe ile oyundan keyif alırsınız. Kilitli olan operatörleri açmak için ise oyun içi para kasmak lazım. Son eklenenler 30k, önceden eklenenler ise 10k oluyor. Daha ucuza var mıydı hatırlamıyorum ama bazı, özellikle son eklenen operatörler işin fantezisi yani açmaya gerek yok.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.