Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13866. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BlacK SeA StorM 61 , seth89 , seth89 , Arsonex Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
349.588
Cevap
2.720
Favori
21.297.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
569 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • İyi ucuzlamış ama burada satılmıyor!?


    steamdb
    The Infinity Collection · BundleID: 380
    https://steamdb.info/bundle/380
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, 9 lirayken hep alsam mı diye düşünüyordum sonra başka oyun alıyordum sevmeyebilirim izometrik rpg diye. 3 liraya düşünce stickerları satıp aldım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cabella dangerous hunts almiştim keşke serisini alsaymişim diyorum korsan versiyonlari win 10 da çalişmiyor yeni crack falan çiksa bari bide bu dayi var benim gibi bekleyen


    steamcommunity.com
    Steam Community :: SHINOS YOU WANT CABELA BACK
    https://steamcommunity.com/id/HowDoesShinoILoveHer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 18 Temmuz 2021; 3:1:57 >
  • Böyle birşey var. VPN ile ankete katılıp, 100 puan ile level 1 oyunlarını almışlar fakat ben yapamadım.Surfshark VPN ile...


    game.intel.com
    Master of Game – Learn More – Intel Gaming Access
    https://game.intel.com/giveaway/masterofgame-2021/learn-more/
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

    Maalesef intel sadece Amerika' da ikamet edenlere oyunları veriyor. Ben de deneye deneye uygulamasına vpn ile giriş yapıp, 1. seviyeye geldim fakat verilen master key ile hangi oyunu seçerseniz seçin tüm oyun kodlarının


    bittiği söyleniyordu. Sonra anlaşıldı ki intel Amerika dışındakileri direk kara listeye almış aslında. En sonunda da stok bitti yalanı yerine "kriterlere uygun bölgede" olmadığınız yazısı çıkmaya başlayınca boşa kürek çekmemeye


    karar verdim. İntel en başında vereceği oyunları region lock olarak giveaway yapsaydı kimse vpn falan uğraşmazdı zaten. Bu arada uygulamaya vpn ile bir şekilde girseniz de siteye vpn giriş şu an için mümkün değil gibi.

  • Amazon Prime Gaming de Battlefield 1'in bedava olacağı söyleniyor. Eğer almayı felan düşünen varsa şimdilik Prime Gaming'i takip etsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 18 Temmuz 2021; 20:49:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Bir ara PES ve FM'de ben de uğraşıyordum eskileri tamamlayayım diye. PES tarafında 2012 (*sanırım Steam'e hiç gelmedi), 2013 ve 2015'i bulmak epey zor daha doğrusu çok pahalıydı. Kütüphanemdekileri uzun zaman önce uygun denk geldikçe topladığımda fiyatlar tuzluydu şimdi çok daha pahalıdır kesin. Mesela abartı örnek, PES 2014'e baktım sadece Kinguin'de stokta, Steam gift ve fiyatı 1400€. FM 2010 eksiğim var fakat maalesef hiç bir yerde yok. *Steamtrades'i kontrol etmedim. Elimde bir kaç tane jelatinli kutulu eski FM oyunları var, D&R'dan toplamıştım. Bazılarında bölgesel kilit uyarısı olsa da uzun süre bekletmeyi planlıyorum.  



    En büyük yaramdir. Tekrar canlandı bu yara bugün. Neden 1 tane alırsın ki. Fm2010


    Fm2009

    Fm2012

    Fm2014 elinde varsa talibim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmnDnz -- 18 Temmuz 2021; 22:9:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ubisoft yarın akşam 20.30 da yeni bir oyun duyurusu yapacak.Tom Clancy's evreninde geçecek olan oyunun yarın akşam yapılacak İlk gösteriminden önce kısa sürelide olsa bazı oynanış videoları yayınlandı.Paylaşılan videolarda oyunun Division evreninde geçen çoklu oyunculu bir FPS oyunu olduğu görülüyor.IGN in paylaştığı videoda üzerinde CERA yazılı araç ve haritanın Division 1 deki Times Square görev alanı ile aynı bölümde olması nedeniyle yeni oyun Division evreninde geçecek bir oyun olabilir.Genel tahmin Division spin-offu olan çoklu oyunculu bir F2P FPS oyunu olacağı yönünde ama Division geliştiricisi yakın dönemde Heartland ismi ile başka bir oyunda geliştirdiği için duyurulacak bu yeni oyunun Division 3 olma ihtimalide bulunuyor.Yinede oynanış görüntülerinden daha çok F2P bir oyun olacağını düşünüyorum.Yarın akşamki ilk gösterimi izlemek isteyenler için video linkinide paylaşayım.


    Ubisofttwitter
    “Tomorrow, things are going to get wild 🎉 Tune in at 11AM PT / 8PM CEST for the worldwide reveal of a brand-new game in the Tom Clancy’s universe.”
    https://twitter.com/Ubisoft/status/1416789864272613379
    IGNtwitter
    “Get a quick taste of a brand-new Ubisoft game right here, right now! We had a chance to see what it looks like up close, and we can’t wait to tell you more. Keep an eye out on @Ubisoft tomorrow, July 19 at 11:15am PT for the full reveal. https://t.co/nZkZB8kKNf”
    https://twitter.com/IGN/status/1416790212815081472
    Ubisoftyoutube
    Things are going to get wild. Tune in July 19 at 11AM PT / 8PM CEST for a first look at the next game in the Tom Clancy's universe. About Ubisoft Ubisoft is a leading creator, publisher and distributor of interactive entertainment and services, with a rich portfolio of world-renowned brands, including Assassin’s Creed, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s video game series including Ghost Recon, Rainbow Six and The Division. The teams throughout Ubisoft’s worldwide network of studios and business offices are committed to delivering original and memorable gaming experiences across all popular platforms, including consoles, mobile phones, tablets and PCs. For the 2019-20 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €1,534 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2021 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=oyizdujFcXo&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 19 Temmuz 2021; 2:56:28 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Adamlar resmen çakma call of duty yapmış. Birde bu daha başlangıç. Dediklerine göre daha çooook bu tarz f2p oyun yapacaklarmis. Umarım hepsi patlar. Bu adamların tutmuş 1 tane online servis oyunu var, o da R6 siege. Tutmasının sebebi de benzersiz bir oyun olması, alternatifinin olmaması. Yaratıcı olmak yerine elde ne kaldıysa ucuza oyun yapip ya tutarsa diye piyasaya sürme pesindeler. Adamlar büyük bütçeli mobil oyun kafasını PC ye getirmeye calisiyor. Bize tek arti yani belki bu oyunlar Türkçe gelebilir. Tabi sırf Türkçe diye de oynanir mi bilemiyorum. Ücretli olan R6 Siege in oyun içi ekonomisi bile felaket pahalı durumdayken f2p oyunlarda nasil bir şey görürüz düşünemek bile istemiyorum.


    Not: Ubisoft oyunlarini 1 kişi bile oynasa destek vermeye devam eder, sürekli yeni içerik getirir. Anthem 2.0 vakası gibi bir şey olmaz. Bu yeni oyunlarında da bu tutumları devam eder mi bilemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hahahaha Ubisoft şimdi der oyun kasımda çıkıyor ön siparişte 1 ay sonrada oyun 2022 ertelendi geçen gün 2 oyun böyle erteledi bu işe Farcry 6 ile başladı  

  • keremec kullanıcısına yanıt
    Ubinin bu yeni hareketi aynen dediğiniz gibi umarım ellerinde patlar hocam. F2P saçmalığına AC'i bile dahil ettiler ya diyecek söz yok. Zaten halihazırda taciz skandalları ile uğraşıyorlarken birde F2P üzerinden adlarını duyurmaları tam tüy dikme oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabi ki de mobil oyun yapacaklar. Bakiyorsun activison- blizzard 2020 de toplam 8 milyar dolar gelir elde etmiş. O sene Cod mobile'i yapan stüdyo tek başına 10 milyar dolar gelir elde etmiş. Zamanında yarattıkları IP lerin ekmeğini yerler ama ne zamana kadar yeni bir şey üretmeden devam edebilirler bilmiyorum. Bu patlayan servis oyunlarını görmek benim için oynamaktan daha zevkli. Tek üzüntüm potansiyeli harcanip hiç olan oyunlar.


    Geçen Avengers oynadım. Sifir beklenti ile oyuna basladim. Oyunun ilk 1-2 saati o kadar güzel geldi ki, bir an uncharted falan oynuyorum sandim. Hulk ile ilk karsilasmamiz falan, dedim ben baya eğleniyorum, neden insanlar bu oyunu beğenmedi? Sonra oyunu tanıtma görevleri bir başladı, bir anda Hulk ile server parcalamaya başladım, botlarla alan tutmaya oynatmaya başladım. Oyunun tamamı ilk 2 saati gibi olsa 85-90 civarı metacritic alırdı. aynı şeyi mafia 3 için de hissetmistim ama mafia 3 u bitiremezken bunu bitirebildim. Oyunun sadece ana gorevlerini yapıp 10 saat civarında bitirip bırakırsanız yine eh, o kadar da kötü değil diyebileceginiz bir oyun. Oyunun devamındaki herolara özel yapılmış dizaynlı görevler sizi oyunda tutuyor. Tabi ilk saatlerdeki gibi kaliteli dizaynlari yok. Yine de server parcalatmiyorlar size  . Şimdi aynı oyunun kalıntılarıyla guardians of Galaxy yapıyorlar, singleplayer diyorlar ama resmen konsolda oynanan mobil oyun gibi duruyor. Bakalım o nasıl bir şey çıkacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 19 Temmuz 2021; 0:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar zamlanmadan new World alınır mı Amazon’un oyunu? Dünya çapında Çok satanlarda zirvede.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Arkadaşlar zamlanmadan new World alınır mı Amazon’un oyunu? Dünya çapında Çok satanlarda zirvede.

    Yarın satın alanlar için kapalı beta olacakmış, millet o yüzden alıyor şu an. Çoğu kapalı betadan sonra iade edecek, bir önceki seferde olduğu gibi.  

  • shad0w kullanıcısına yanıt

    Tükendi yazıyor :( üzüldüm kaçırdığıma

  • Servis oyunlarının piyasayı ele geçirmesi imkansız. Bu firmalar bi akıllı kendilerini zannediyorlar sanırım ama piyasada tonla rakipleri var. Hepsi de bu işin bir parçası olmaya çalışıyorlar.


    İnsanların tamamı bütün gün oyun oynamıyorlar sonuçta. Günlük oyunlara, filmlere, dizilere vs kısacası eğlencye ayırabilecekleri zaman belli. Bütün oyuncu tabanının servis oyunu oynayacağını varsaysak bile bu kısıtlı zamanda en fazla 1 bilemedin 2 tane servis oyunu oynayabilirler. Çünkü bu tip oyunlar uzun saatler isteyen grindler barındırır. Yani vakit ister. Bu yüzden bu oyuncuların tamamı servis oyunu oynamak istese bile zamanları 1 veya 2 oyuna yetecektir. Kısıtlı oyun seçimlerini de haliyle sektörün en iyilerine yönlendirecekler.


    MMO oynamak isteyen adam bakacak, sektörün en iyileri WOW, ESO, FF Online vs. Bunlardan birine gidecek. AC evrenini bir MMO'ya çevirmek isteyen Ubisoft burada avucunu yalar işte. Çünkü bu oyunların zaten kendi kitleleri var ve gelişmişler. Yeni oyuncu da sektörde iyi oyun olarak ne var diye baktığında bunları görüyor.


    Ya da diğer türler için de aynı. FPS isteyen adamın tercihi neden bu sektörün devi olan CoD, BF, CS, Valorant gibi oyunlardan kaysın ki? Daha uzun zamandır ölü uyuyan Halo'dan bahsetmiyorum bile. R6 bile başlangıçta ölü bir oyundu ama taktiksel fps olarak türe yeni bir hava getirdiği için tuttu. Yani Ubisoft tutmak istiyorsa sektörün oyunlarını kopyalamak yerine orjinal bir şeyler getirmesi lazım ki tutsun. Ama Ubisoft bu sonuçta. En son bir battle royale oyunu yaptılar, adını bile hatırlamıyorum.


    Bence her firma bildiği işi yapmalı. Ubisoft'un yaptığı oyunların büyük kısmını oynadım ve sevdim. Ama son duyurdukları oyunlardan FC6 dışında oynayacağım bir oyun göstermediler.





  • Ubisoft hala aptal saptal serilerle uğraşmaya devam etsin. Ya elinde Splinter Cell, Prince of Persia ve Beyond Good & Evil gibi efsaneler var adamlar büyük bir dangalaklıkla katiyen bu oyunları devam ettirmiyorlar. Kafayı yediler Ghost Recon ile kafayı.


    Toplantılarda kim "abi asla bu serileri devam ettirmeyelim bak ölümü gör" diyor da kim "aynen kanka haklısın" deyip onaylıyorsa atsınlar şunları artık şirketten tarihe gömdüler şu 3 efsaneyi ya. Valve bile HL: A ile muhteşem bir dönüş yaptı Half Life'a sonunda. Bunlar hala uyanamadılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Temmuz 2021; 14:5:10 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Sadece vr ile dönüş yapılacaksa bence hiç yapılmasın hocam
    Kaç kişide vr var
    Yurtdışında fiyatlar çok hesaplı ama Türkiye'de insanlar pcyi zar zor topluyor birde vr almaya kalksa böbreği bıraksın çıksın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Sadece vr ile dönüş yapılacaksa bence hiç yapılmasın hocam
    Kaç kişide vr var
    Yurtdışında fiyatlar çok hesaplı ama Türkiye'de insanlar pcyi zar zor topluyor birde vr almaya kalksa böbreği bıraksın çıksın

    O tartışılır tabii ama Valve'in HL: A'i yapmasının temel sebebi Valve Index'i ve VR dünyasını promote etmekti. Ben oyunun kalitesini değerlendirerek konuştum yoksa VR'a özel yapmaları eleştirilebilir. Ama HL: A hiçbir FPS oyunda görülmemiş bir deneyim yaşatıyor VR'ı kullanarak. Bu da umutları tüketmemek anlamına geliyor yani Valve HL'yi silmemiş ve düz ekran için de yenisini her zaman duyurma ihtimali var. Ve yaparsak sektörü sallarız mesajını da HL: A ile VR'ı sallayarak veriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Temmuz 2021; 14:27:33 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Oyunun kalitesi kesinlikle tartışılmaz çıkardığı platform tartışılır
    Mesela rockstar gibi 1 2 sene vr daha sonra pcye getirebilirdi
    Ancak onuda yapmadı
    Diğer bir ihtimal acaba alyx elde kalan vr cihazları satmak daha doğrusu vr satışlarında istenilen seviyeye ulaşmak için yapılmış bir oyun olabilir mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.