Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13863. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Oldie But Goodie , SelimmDD Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 38 Misafir (5 Mobil) - 34 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
349.589
Cevap
2.720
Favori
21.297.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
569 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • RDR 2 de Captchalar çıkmasının sebebi epic değil ki. RDR2 Rockstar uygulaması üzerinden oynuyoruz ve onun uygulaması Captchalar çıkarıyor karşımıza. Epic ile alakası yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: VenomSV

    Ben de yaz gelince anca zaman bulabildim oynamaya ve geçen hafta bitirdim oyunu. Şu anda platinlemek için oynuyorum. Tabi bunu sadece achievements kasmak için değil de tekrar oynaması zevkli olduğu için yapıyorum. Hikayesi, müzikleri, karakterleri ve souls tarzında olup üstüne daha hızlı oyun mekaniklerine sahip olması da beni benden aldı. Sadece aşırı sevdiğim ve online olmayan oyunlarda platin için kasıyorum çünkü diğer türlü gereksiz zaman kaybı gibi geliyor bana.


    Siz 42 saat oynayarak çabuk bitirmişsiniz hocam tebrikler. Ben baya ağırdan alıyorum.  (60 saat oynadım)

    Bende sadece sevdiğim oyunlarda kasıyorum. Her oyunda kasmak dediğiniz gibi zaman kaybı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 16 Temmuz 2021; 11:45:1 >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Klavye ve mouse desteği var ise şahane.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz için beni düşündüren tek yanı. Cihaz için oyunların optimize edilmiyor oluşu. Mesela division 1, AC serisi vs gibi oyunları hangi ayarlarda oynatacak. 2 sene sonra çıkan oyunları low da mı oynatacak yoksa bu konsola özel optimzasyon mu olacak. Sonuçta grafik ayarı yapılan oyunlar kütüphanedekiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RamazanAyları

    Playstation 5 Digital'in de fiyatı 400 dolar ve Türkiye'de 6-7 bin lira arasında. Nintendo bu sene Switch Pro çıkartmayarak çok fazla insanı hayal kırıklığına uğrattı. Ona bir alternatif olabilir belki ama bir Türk olarak buna para verene kadar bin lira daha ekler ps5/xbox x gibi adam akıllı bir konsol alırım. En azından 4k60fps oynarım tüm oyunları.

    Konsoldaki oyunlarin yuzde 90i (eski nesilden gelip yeni nesil diye isitilip isitilip sunulanlari saymazsak) 4K 60 degil. Ya checkerboard ya da dinamik. Xbox biraz daha fazla 4k 60a sahip ama genel olarak cok az.


    Ote yandan handheld cok keyifli bir tarzdir. Oyun odamda oynamadigim bir cok oyunu switchte disarida baska yerde vs. Oynamak cok daha keyifli. Ozellikle indie ve metroidvanialar muhtesem bir handheld turu.


    Steam deck almam sahsen. Cunku switch kullaniyorum. Ama steam deck meraklisina harika bir cihaz olacak muhtemelen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Temmuz 2021; 16:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her ne kadar Steam kütüphanemde ki oyunları oynatacağını iddia etmesi güzel gelse de bende bu aletin oyunları hangi ayarlarda çalıştırdığını merak ediyorum çünkü Switch de Doom Eternal ve Witcher 3'ü sırf çalıştırmak için çamur gibi yapmışlardı. Bunda da öyle olursa ikinci bir Steam Machine fiyaskosu bile yaşanması elden değil. Şahsen ne olacağını merak ediyorum ama gidip alsam bunun yerine Switch alırım daha iyi. En azından Nintendo kütüphanesi çok kaliteli ve oyunlar çamur da olsa bir şekilde kör topal port ediliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HankMoodies

    Klavye ve mouse desteği var ise şahane.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Her ne kadar Steam kütüphanemde ki oyunları oynatacağını iddia etmesi güzel gelse de bende bu aletin oyunları hangi ayarlarda çalıştırdığını merak ediyorum çünkü Switch de Doom Eternal ve Witcher 3'ü sırf çalıştırmak için çamur gibi yapmışlardı. Bunda da öyle olursa ikinci bir Steam Machine fiyaskosu bile yaşanması elden değil. Şahsen ne olacağını merak ediyorum ama gidip alsam bunun yerine Switch alırım daha iyi. En azından Nintendo kütüphanesi çok kaliteli ve oyunlar çamur da olsa bir şekilde kör topal port ediliyor.

    800p 30fps buyuk oyunlar. en azindan oyle diyorlar

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Stabil bir 30 fps ise gayet iyi bence. IGN de Death Stranding oynandığını bile gösterdiler ama bilemiyorum. Şüphelerim büyük.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Aklımda Switch Lite almak vardı ama bu çok hoşuma gitti. Eğer aynı fiyat segmentinde olursa ve bir sıkıntısı olmazsa net bunu alırım. Sonuçta sahip olduğumuz oyunları oynayacağız. Bu çok iyi bir olay.

    Bir çıksın bakalım, tutarsa Switch'e büyük darbe kesinlikle. Switch'den Pro model beklenirken saçma sapan bir versiyon yenilemesine gitmesi tüy dikti, bir de üzerine bu haber.   Switch'in kalan tek artısı: Nintendo ve Switch özel oyunları ki bunlar da fahiş fiyatlara satılmakta. Steam'in gücünü arkasına alan bu alet çıkmış iken Switch almak için bir neden göremiyorum artık.

  • Switch ile Deck'in handheld olmaları dışında hiçbir alakaları yok birbirleriyle. Switch deck'ten satışı etkilenecek bir konsol değil ekosistemi çok ayrı. Oyunları çok ayrı. Switch'in can alıcı noktası kendine has oyunları. Deck ile switch arasında kaldıysanız zaten Nintendo firmasını hiç bilmiyor olmalısınız, bu yüzden de deck'e yönelin. Ama Nintendo ununu elemiş eleğini asmış bir firma kendi ekosisteminde. Deck orada bir çatlak bile oluşturamaz. Konu güç veya fiyat değil Switch çok ayrı bir dünya bu alanda. Switch kendi alanının tanrısı olarak çoktan kabul edilmiş durumda zaten. Önceki nesil veya yeni nesil hiçbir konsol da kendisiyle yarışamıyor istediği kadar grafik yapsınlar. Doom bulanıkmış değilmiş switch'e çok yanlış yerden bakıyorsunuz Switch'i olan çok az kişi doom'u kaale alıyordur. Ha deck'ten emulator ile switch oyunları oynanırmı oynanabilir ama çoğu kişi bununla uğraşmaz. Zaten dediğim gibi konu bundan öte Nintendo ve o sisteme gönülden bağlı çok büyük bir kesim var tarikat gibiler, bunu Nintendo satışlarında görebilirsiniz. Deck Switch'in yüzde 20'si kadar satsa öpüp başına koysun.


    Şöyle daha iyi anlayabilirsiniz


    P-Switchyoutube
    Compilation of 20+ youtubers live reaction to the Super Smash Bros. teaser for Nintendo Switch that's going to be released in 2018! If you liked this video please SUBSCRIBE / LIKE / COMMENT to support the channel. We are on the road to 1000 subscribers! --- Follow us on social media: Youtube: https://www.youtube.com/c/PSwitch Twitter: https://twitter.com/pSwitchPower Instagram: https://www.instagram.com/pswitchpower Facebook: are you still using Facebook? ---- /// WARNING /// You may want to turn down the volume. +++++++ Support the Youtubers reacting on this video by subscribing to their channels: Attaking Tucans, blahblahLPs, Alex CND, Commonwealth Realm, EdDaWiz, EWNetwork, Gehab, GorTheMovieGod,HMK, KingMeach, MurderoBirds, Nathaniel Bandy, Ndukauba, NintendoCade Gaming, Obe1Plays, Parables, Potatochief, Reversal, RogerBase, SkywardWing TeamSkyward, SLOplays, SullyPwnz, TerroS Kid, Verlisify, Zeltik. +++++++ こんにちは私の日本人の友達! あなたが楽しんでいれば、チャンネルに登録してください。
    https://www.youtube.com/watch?v=rzpg7i47_Ws&ab_channel=P-Switch



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Temmuz 2021; 19:39:27 >




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ama açıkçası şu anda Zelda dışında ilgimi çeken bir Switch özel oyunu yok. Zelda'yı da PC'de oynadım zaten. Bu yüzden Switch alırsam sadece dışarıda sevdiğim oyunları oynayabilmek için alırım. Kaldı ki Switch de bana fazla gelir, Lite yeterli olur. Ben Switch'i de Deck'i de el konsolu olarak görüyorum. Benim gibi düşünen ve Nintendo özel oyunlarıyla ilgilenmeyen birçok kişi de vardır. Burada Deck'in artısı benim açımdan PC'de halihazırda satın aldığım ve alacağım oyunları oynayabilecek olmak. PC için para verdiğim oyunlara Deck için ayrıca para vermemek büyük nimet. Nintendo'da ise oyunların fiyatları cüzdanı yakar. Genel bir oyuncu olarak değil, Türkiye'de yaşayan bir oyuncu gözüyle bakınca Deck her yönden daha avantajlı. Tabi fiyatı uygun olursa. 5-6k üstü verilmez gibi. Bu arada sağda solda yorumlar görüyorum, "bunu alacağıma PC dizerim, konsol alırım" vs. diye. Zaten PC veya konsol sahibi olmayanların el konsoluyla işi ne. Bir de el konsolunda oynayacağım oyunun grafiklerini çok da takmam, beklentiye de girmem. 30 FPS stabil oynatsın yeter. DOOM gibi hızlı bir oyunu zaten el konsolunda oynamayı geçtim, klavye mouse olmadan oynayamam ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 16 Temmuz 2021; 19:54:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Dante kullanıcısına yanıt

    "En büyük avantajı elde oynamak" diyen birçok kişinin aklını çelebilir. Bana göre Switch, önceki Nintendo konsollarına göre özel oyun konusunda oldukça kısır. Umarım Valve bu sefer donanım işini becerir de el konsolunda bir alternatif olur. Cihazın fiyatı dışında Steam fiyatları ile oyun satın alıp oynamak Türkiye'de yaşayanlar için çok büyük avantaj.

  • Bir Steam machine vakası daha geliyor gibi.

    Şimdi bu cihazı Windows yuklemeden kullanmak pek olası değil. Malum AAA oyunlarinin çoğu ya steamde yok ya da steamde olsa bile yine 3.parti launcher istiyor. Windows yükleyip kullanmak ise ayrı bir dert. Benim laptopda bile cani sikilip güncelleme başlatıyor, uçak moduna geçiyor fanlar. Bu cihazdaki deneyimi hiç düşünemiyorum.


    Hadi ben cihazi stok işletim sistemiyle kullanıcam, oyun cihazı bu, masaüstü görmek istemiyorum dedim. Bu sefer linux kutuphanesiyle sınırlı kaldık. Üstüne bu oyunlarin hiçbiri kucuk ekranlar için optimize edilmiş olmayacak. Firmalar tarihi eser oyunlarını yüksek fiyattan satmak için switch e guncelleyip getiriyorlar. Steamden tekrar satamayacagi oyun için neden böyle bir şey yapsın? Eski oyunlara bakıyorsun hala daha yatay cover kullanıyorlar, kaç sene oldu Steam kütüphanesi güncelleneli, adamlar hala bir dikey artwork eklememis. Daha oyunlarda dualahock4 desteği bile tek tük bulunurken kimsenin gidip bu cihaz için özel Hud desteği sunacağını sanmam.


    Switch şu an yeni ve eski nesil konsolların ( Xbox ve PlayStation) toplamından daha fazla satıyor. Kolay kolay darbe vuracağını sanmam :)


    Fiyat konusuna gelirsek de, ikinci el cfw li switch alıp yanına yeni joycon seti alınabilir. Ya da 2000tl civarına sıfır switch lite var. Nintendo eshopun ucuz olduğu yerler varsa Arjantin VPN ile oyunlar alınabilir :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dante kullanıcısına yanıt

    Switch ile Deck ikisi de el konsolu ve aşağı yukarı aynı işi yapacakları için rakipler ve gayet karşılaştırılabilirler. Switch'in özel bir kitleye hitap eden Mario ve Pokemon ağırlıklı exclusive oyunları dışında bir avantajı yok bana göre. Nintendo'nun kendini kanıtlamış ve kendine has bir kitlesi olması ve Switch'in "çok ayrı bir dünya", "alanında tanrı olması" vb. bunu değiştirmez. Steam ve PC oyunculuğunun da ciddi manyakları var ve Steam kütüphanesinin cebe girecek olması muhteşem bir olay. El konsolu formatını ilk kez deneyecekler, belki de tutacak ve çok büyük bir kitleye yayılacak. Valve'i ve projeyi baştan bu kadar hafife almamak gerek. Ben "Deck ezer geçer" demiyorum ama potansiyeli iyi görüyorum. Tabii daha çok Türkiye ve kendi yönelimim açısından konuşuyorum ve oyun fiyatlarını da hesaba katıyorum. Nintendo'yu da Switch'i de iyi biliyorum, deneyimledim de. SNES, Wii, Gameboy Advance, Nintendo 3DS ... gibi konsolları alıp keyifle kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Elden çıkarmadığım Advance SP'yi hala açar zaman zaman oynarım. :)




    Adettendir, Switch'in painful launch videosunu bırakayım. "Ununu elemiş eleğini asmış" Nintendo bile ilk parti ürünlerde böyle sorunlar yaşamıştı ki bazıları sonradan fixlenecek şeyler değil.


    Crowbcatyoutube
    A wide range of different issues day one, that doesn't mean all switches are defective. Loud crashes, errors, bricked blue/orange screens, dead pixels, ingame artifacts, unrecognized cartridges, loose/woobly joycons, scratches and design flaws. Technical issues thread with reports: https://goo.gl/aF0RtK ------- Sources and credits ------- 0:16 xHaVoK87 https://youtu.be/8ff-reCdqgs 0:31 Demacro Jira https://youtu.be/B0HgXXWh4oQ 0:47 TeamosMagister https://youtu.be/co1khnnbn48 1:15 farfromsubtle https://youtu.be/6rKRJ584Lf8 1:43 SlimDreDrizzy https://youtu.be/1A4SC5o3lB4 1:55 Snarfuofficial https://youtu.be/AkwRjMEtG0c 2:01 Sam85ification https://youtu.be/l6a8Hqmo0fs 2:16 Blunty https://youtu.be/XUZ-Icqhemw 2:30 Date Night https://youtu.be/yZ-SDppreOw 2:33 iFixit https://youtu.be/QCZ3-fYjpWo 2:37 Spawn Wave https://youtu.be/LxUuDh5dOus 2:46 Static Fyre TV https://youtu.be/-ofZ41HIgSU 2:52 Date Night https://youtu.be/yZ-SDppreOw?t=9m16s 3:03 kNIGHTWING01 https://youtu.be/Edo1jW9VfoE 3:13 Mickael Letellier https://youtu.be/ZVKM4ZJC0NA 3:25 AdrianDX https://youtu.be/QBFssnEYPm0 3:34 CadenYurk https://youtu.be/Fa9fTKn5wd0 3:48 MKent511 https://youtu.be/azgEnFXBO34 3:57 Bradley Smith https://youtu.be/sb9lkh_LJ5U 4:02 Christopher Zilla https://youtu.be/Xv5AAjexqvc 4:07 felfercab https://youtu.be/zFvIkTxk5KQ 4:19 Darby Janssen https://youtu.be/spJQImB4RUY 4:46 The Know https://youtu.be/Gv9Jr4RNR3A 5:18 RKosmik https://youtu.be/aeLLB1loOOk 5:26 Reviewer G https://youtu.be/gO2ZKLgOHks 5:41 Alexander Tompkins https://youtu.be/tiidikvilBs 5:48 M Fasa! https://youtu.be/8iWePQ_ZCP4 6:01 Wallace Santos https://youtu.be/YMvGccWFloI 6:06 GameRiot https://youtu.be/dZZNz93MHGk 6:15 Le Tib Riding https://youtu.be/AXVyp_oKof4 6:28 CadenYurk https://youtu.be/Fa9fTKn5wd0 6:56 Mabus the Argonaut https://youtu.be/7qYN8i6UUVI 7:05 Mondo Miramontes https://youtu.be/PzhGsOTNLFc 7:28 Mariusz Borkiet https://youtu.be/494bj5nb6tQ 7:37 WolfPackLp https://youtu.be/UI_SOhR5EOs 7:50 Jeff Jenkins https://youtu.be/LLwbxLXYYN4 7:53 BubblegumBalloon https://youtu.be/QeQleoYVw4Y 7:57 WolfPackLp https://youtu.be/UI_SOhR5EOs?t=4m50s 8:04 MKent511 https://youtu.be/j3E3eeh4kOc 8:16 Lloldrin https://youtu.be/sq6Y9T3ofyU 8:28 MonkeySpaz5000 https://youtu.be/Schyo9dxIHM 8:39 Tech Dump https://youtu.be/kT5bRKC91WU 8:52 The Way out Gaming https://youtu.be/JSsDmFzK_T0 8:57 FZeroRacer https://youtu.be/ujLvXytljVM 9:11Technibility https://youtu.be/cF4IaDRFA18 9:25 Dan G https://youtu.be/07qmXG8Jc7c 9:36 gonzalogones https://youtu.be/JZk-6UcoJoE 9:42 SirWalrus Gaming https://youtu.be/OYpo-YbjJJs 10:09 Ricky Tappenden https://youtu.be/PDROQ_pnfSg 10:15 SAWA https://youtu.be/T7ANigSLMWE 10:26 ion litio https://youtu.be/Szj7cKw5t7U 10:31 Ricardo Ferreira https://youtu.be/Vf8lQSv6X84 10:47 Sam85ification https://youtu.be/l6a8Hqmo0fs?t=40s 11:04 Nioute https://youtu.be/N2r5_QcNSZU 11:20 Horox f https://youtu.be/bnX6kkjQTJM 11:57 Jamar Leetrail https://youtu.be/3nnj29ttbcM ----- Some more that aren't included ----- https://youtu.be/6WljP46Xsns https://youtu.be/WeVv1mo530Q https://youtu.be/0Fv4yzrOydI https://youtu.be/Ru3VDwA1U88 https://youtu.be/lfjILECfmeM https://youtu.be/uBjjKyszxXk https://youtu.be/bFLs8VFJ80s https://youtu.be/J1sNkSLTYgc https://youtu.be/2vMGTHISoDU https://youtu.be/1-lywvtgJ2k https://youtu.be/lPheT07krQ8 https://youtu.be/hnBV50cjCaY https://youtu.be/8QSzle6Fq2M https://youtu.be/1eRpSGWFgm4 https://youtu.be/86StPi8UcxQ https://youtu.be/G24fwxDISEk
    https://www.youtube.com/watch?v=Cb-srOfRqNc




  • quote:

    Orijinalden alıntı: s-adebisi

    "En büyük avantajı elde oynamak" diyen birçok kişinin aklını çelebilir. Bana göre Switch, önceki Nintendo konsollarına göre özel oyun konusunda oldukça kısır. Umarım Valve bu sefer donanım işini becerir de el konsolunda bir alternatif olur. Cihazın fiyatı dışında Steam fiyatları ile oyun satın alıp oynamak Türkiye'de yaşayanlar için çok büyük avantaj.

    Zaten illa ki böyle düşünen olacaktır. Ama Switchi etkileyecek kadar olması mümkün değil Switch satışları ve başarısı ortada. Dediğim gibi iki cihazın tek benzerliği elde oynanabilmesi. Diğer konularda Deck'in daha kendini kanıtlaması fırınlarca ekmek yemesi lazım ki Switch "aa burada bir rakip varmış" diyebilsin. Sadece cihazla asla olmaz o iş zaten. Valve'in artık inadı bırakıp first party oyun yapması lazım. En son Alyx yapıp VR dünyasını salladılar tam anlamıyla. Bunu Deck'te devam ettirmeleri ve HL ile değil bir sürü yeni IP ile yapmaları lazım ki Switch'e rakip olmaya "başlayabilsin". Onun dışında multiplatform oyunlarla Deck sadece hadi tuvalette veya dışarıda oyun oynayayım biraz diyenlere hitap edecek en fazla.





  • @XanthiN Ya boş tartışmalar bunlar. Muhalefet mesajı anlamında oluyor böyle şeyler. Neyi konuşuyoruz cidden Nintendo'nun başarısını mı? Switch'in satışlarına, başarısına, kullanıcı kesiminin devasa boyutuna bırakıp konsolu uf olmuş bunu mu konuşacağız? Asker karısı gibi her şeye ağlayan adamın videosu. Oradan buradan topluyor videoları sanarsın konsolun %80'i böyle çıkmış. Bu dünyada sorunsuz çıkış yapan hiçbir şey yok. Yeter ki b.klamak iste bir şeyi her zaman yeteri kadar malzeme bulursun. Öyle bir sorun veya rma etmedikleri bir sorun kalmadı Nintendonun. Cihazdan kaynaklı bir sorunsa götür versin yenisini adamlar mız mız etmeden. Valve de Nintendo da babamın oğlu değil zaten bunu ilerletmeyeceğim de, çıktığında Switch'in başarısının uzağından geçemeyeceğini göreceksiniz. Deck güzel bir konsol ama gaza gelip Switch katına çıkarmak daha doğmamış çocuğa don biçmek.


    Diyorum bak, Switch'in satışlarının yüzde 20'sine ulaşsın başarıdır Deck için. Çıksın alıntılayın mesajı. Onun dışında Nintendo şuymuş buymuş bunu yapmış boş tartışmalar Nintendo'nun ne olduğunu tartışacak değilim.


    Valve Index'i gördük. Üretemiyor adamlar. Daha donanım yetiştirecek seviyeye gelemedi Valve. Index bulamıyorsun hiçbir yerde. Böyle saçmalık mı olur? Önce bir Deck'i talebi karşılayacak kadar üretebilsin bakalım üretebilecek mi. Sabıkalı firma bu konuda Valve, hemen gaza gelip Nintendo ile kıyaslamalara başlanmış.


    Dersin ki Deck bana göre tam uygun konsol olur. Amenna. Kalkıp konsol devi Nintendo'ya girişmek hemen. Bunlar komik şeyler.


    Bu arada Half Life Alyx 30 senede oynadığım en iyi 5 oyun içine girmiş bir oyundur. Öyle bir oyundur Alyx. Ama Zelda da Super Smash Bros da ayrı bir "öyle bir oyundur".




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Temmuz 2021; 21:39:22 >




  • Humble Sakura Series Bundle (aka Waifu bundle) - Oyunların hepsi kart destekli


    https://www.humblebundle.com/games/sakura-series-bundle




    Fanatical All Stars 14 Bundle - 7 oyundan 5 tanesi kart destekli


    https://www.fanatical.com/en/bundle/all-stars-bundle-14




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 16 Temmuz 2021; 21:52:24 >




  • Nintendo'nun aşağı yukarı bütün oyunları emülatörler aracılığıyla pc'de oynanabiliyor. Steam Deck Linux tabanlı açık bir OS'e sahip olacağı için istediğin yazılımı yükleyebileceksin. Yani nintendo oyunlarını emülatörler sayesinde STeam Deck'de oynanabilecek. Bu da haliyle Switch'in ayağına sıkıyor.

  • Bu arada Nintendo da her anlamda bakın her anlamda savunulacak son firmadır ya Adamlar bildiğin konsol dünyasının boomer'ı. İstediği kadar "başarılı" olsun, satsın şahsen bu açılardan bana hitap etmiyor hatta Nintendo gibi eski kafalı bir firmanın bu tarz kar açıklamasından da tabiri caizce iğreniyorum. Bu adamlara eskiden birkaç nesil geriden geliyorlar diye dalga geçerlerdi ama bugün yönetim kısmı kafa yapısı olarak da birkaç on yıl geriden geliyor. Ama işte iş oyun yapma vizyonlarına geldiğinde aşırı derecede seviyorum Nintendo'yu. Bu zamanda dahi oynanış açısından tatmin eden ve ciddi manada kafa yorulmuş eğlenceli oyunlar çıkarmayı başarıyorlar ya en sevdiğim tarafları tam da bu, hatta tek tarafı bu. Diğer Nintendo oyunlarına mesafeli arkadaşlar da varsa hiç bahane bulmasınlar açsınlar oynasınlar denesinler diğer IP'leri çünkü bugün dahi Mario 3D World bile birçok AAA oyuna bin basar. Ha ama kaç yıllık Skyward Sword'u 60$ dan satan üstüne de fast travel mekaniği de ekleyip bunu da ayrı satmaya çalışan çakal firmada yine Nintendo'dur bu arada geçmeyelim. Hala hatırladıkça midem bulanır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.