Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13851. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 23 Misafir (1 Mobil) - 29 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
349.083
Cevap
2.712
Favori
21.227.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • @torkema61 ben çeviri konusuna söylemiştim onu. Zaten Almanya ve Dünya geneli Seslendirme istiyor, seslendirmesiz oyun yapmayacaksın diyor. En çok istenilen Seslendirme ve MultiPlayer.

    Seslendirme ve Başarımlar en sona 'düşünülüyor' belki de oyun Release'inden sonrasına dahi kalabilir.


    @m f i Sadece MutliPlayer hakkında bir şey söylemediler sadece düşünebiliriz gibi bir şey söylendi bir ara. Talep o konuda da çok ama uygulaması olur mu nasıl olur bilmem. Küçük İndie geliştirici olduğunu unutmamak gerekir. Bekleyelim görelim.

  • selam, bir oyun almak istemiştim. cüzdan bakiyesi + kartla ödemek istedim. nedense hata verdi. ben de yakın olan miktarı cüzdana atıp tamamladım. cüzdanla almak istiyorum ama yarım kalan satın alma yüzünden bu şekilde uyarı alıyorum. indirim bitmeden almak istiyorum, ne yapabilirim en kısa sürede çözülmesi için?



    bonus piu ile steam harcalamalarınıza %20 indirim kazanabiliyorsunuz. max 20x4 tl https://www.bonuspiu.com.tr/kampanyalar/bonus-piu-dijital-oyun-muzik-yapacagin-odemeye-bonus-kampanya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 7 Temmuz 2021; 22:55:30 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

    Uygulama üzerinden mi, browser üzerinden mi almaya çalışıyorsunuz. Hangisindense oradan değil bir diğerinden deneyin. Ben benzer durumu browser üzerinden alırken 1-2 defa yaşadığımda oradan almak yerine uygulamadan denemiştim sorunsuz gerçekleşmişti işlem

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Şimdi tarayıcıdan denedim aynı hatayı aldım. Ardından çok fazla denediniz bir süre bekleyin diye uyarı almaya başladım. Sanırım tek çözümü Yarını beklemek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Outer Worlds almak isteyenler varsa almasın. Verdiğiniz paraya kesinlikle değmez. Ben Game pass ile oynuyorum, maks ederi 30 lira zaten. 7 saat oynadım sanırım şu ana kadar, keşif hissi 0. Haritalar başarısız. Oynanış standart, ekstra bir şey yok. Level dizaynları kötü, sıkıcı. Hikaye klasik, kapitalizme sallama. Karakterler kötü yazılmış ve maalesef feminizm ve ırkçılık muhabbetine kurban gitmişler. Çok az beyaz kadın var. Zenciler var, asyalılar var, hint benzeri tipler var. Beyaz kadın karakterlerin hepsi kısa saçlı ve erkek tipli. Ayrıca kadın popülasyonu aşırı fazla ve önemli olayların çoğunluğunda kadın karakterlerle iletişime geçiyorsunuz. Liderlerin, görev vericilerin büyük çoğunluğu kadın. Bir tane gerizekalı kadın karakter görmedim ama gerizekalı veya kötü birsürü erkek karakter var. Sanırım 6 7 kötü karakter için suikast görevi yaptım hepsi de erkekti. Burada var mıdır bilmiyorum ama bunları söyleyenleri kadın düşmanı ilan edenler var. Alakası yok, Mass Effect'te kadın erkek sayısı arasında fark yok doğru düzgün, bir tane yorum görebilir misiniz kadın karakter çok diye?
    Ha bir de erkeklerin de neredeyse hepsi beyaz. Aklıma zenci karakter gelmiyor. Bilerek yapılmış olabilir diyorum bunları gördükten sonra.
    Bakalım ileriki 2 - 4 saat hikaye açılırsa devam ederim ama bu haliyle yarıda bırakacağım gibi. Aslında fikir çok güzel; farklı gezegenlere gitmek, geminin kaptanı olup mürettebatınla gezmek ama oyun rpg gibi değil linear bir macera oyunu gibi hissettirdiği için beklentileri karşılamıyor. Tekrar oynanabilir değil diyeyim. Starfield'ı bekliyorum, umarım o oyun uzayda geçen Fallout beklentimi karşılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimlerin son günü ve ben hala vakit ayırıp oyunları taramadım, Steam'i açmadım bile. Bi ilk gün göz ucuyla PES'e bakmıştım o kadar. Yıllardır süregelen heyecanımı ve alışkanlığımı kaybetmişim, son 2-3 yıldır bu böyle.   Kütüphane zaten şişkin olunca insanın bir şey alası gelmiyor, elindekileri oynamadan yeni pek bir şey almak içine sinmiyor. Forza Horizon 4 Ultimate + PES 2021 ve kartları kendisinden pahalı karılı kızlı oyunları toplayıp dönemi kapacağım sanırım. 


    Steam'e bakmamama ek sebep; 2018-19 PS4 macerasından sonra yeni nesli deneyimlemek için geçen hafta PS5 edindim, o yüzden bu hafta yoğun olarak konsol başındaydım. 2018'de yaptığım 4 senelik (Eylül 2022) Plus aboneliği vardı, PS4'ü sattıktan sonra dahi Plus'un verdiği oyunları düzenli olarak hesabıma ekliyordum, bir de fiyatı gerçekten çok uygun olan oyunları almıştım. Plus oyunları, ucuz satın alımlar ve PS5'e özel Plus Collection oyunları derken totalde yaklaşık 200 oyunluk bir kütüphanem olmuş. Bunları oynamak 2 sene sonra yeniden kısmet oluyor. Bu toplanan oyunlar dışında, şimdiki dönemde PS tarafında oyunlar satın alınacak gibi değil. Hele Epic / Steam vb. PC tarafı ile fiyatları karşılaştırınca PS tarafının indirimli hali PC tarafının indirimsiz hali gibi bir şey oluyor. Fiyatlar zaten uçuktu, bir de yeni bir "fiyat güncellemesi" gelmiş fiyatlar iyice coşmuş. Kutulu oyunlar çoğu zaman dijitalden ucuz olabiliyor, öyle garip bir durum. PS bölümünde insanlar isyanlardaydı. Bu olumsuzluklar dışında PS5'in kolu Dualsense'i teknolojisi ve görünümü olarak çok beğendim. Önceki favorim de PS4'ün Dualshock V2'siydi. PS5 harika cihaz, exclusive oyunlar kaliteli fakat konsolun kendi fiyatı ve oyunları sebebiyle Türkiye şartları için uygun değil, özellikle zaten bir kütüphaneniz yoksa ciddi masraf potansiyeli barındırıyor. Türkiye'de illa konsol diyorsak, yeni nesilde en F/P Game Pass'li Xbox Series S gider sanırım. Bileşen fiyatları yüzünden doğru düzgün PC de toplanamaz oldu...


    Tarih notu: 7 Temmuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 29 Temmuz 2021; 1:39:15 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Kartları kendisinden pahalı(?) hentai/waifu oyunlarının kartlarını öldürdüler   Satıcam diye aldığım hepsini rozet yaptım ben. Bu oyunlarının kartlarının değerli olduğunu herkes çözdü artık. Eskiden arkadaş listemde bu oyunları alan 5-10 kişi vardı, şimdi Aktivitelerde görüyorum herkes almaya başlamış  

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Bu dönem herkes satıyor, benim acelem yok piyasa toparlayınca düşürür satarım.   Bakiye yapmak için bir kaç tane TF2 Mann Co. key satayım dedim, baktım fiyatı 2 lira düşmüş, onları bile satmadım.

  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Hayır kanka değil. Hesap detaylarından satın alma geçmişini görüntüle, orada almak istediğin oyunun işlem sürecinde oldupunu göreceksin, işlemi iptal et ve tekrar al.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Aynen, millet indirimlerde bakiye yaratmak için TF2 keylerini de ölü fiyatından satıyor şu an.

  • Mafia trilogy, Mortal Kombat 11 ve BF5 aldım bir süre götürür. BF5 gömüldüğü kadar kötü değilmiş keyifli vakit geçirtiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 8 Temmuz 2021; 8:29:22 >
  • İade yatsa oyun alacağım altı gün oldu yatmadı hala. Son gün bir de bugün indirimler için. Keşke cüzdana iade alsaydım. Ben ne bileyim bu kadar süreceğini.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

    Mafia trilogy, Mortal Kombat 11 ve BF5 aldım bir süre götürür. BF5 gömüldüğü kadar kötü değilmiş keyifli vakit geçirtiyor.

    Hayırlı olsun Mortal Kombat 11 artık başka dlc gelmeyecek yeni oyun üzerinde çalışıyor firma geçen haberin okumuştum

  • Recotera R kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, dediğiniz şekilde çözebildim sorunu

  • Gecen epic indirimlerinde Cyberpunk 2077 ₺139,20 almıştım. Banka provizyonunda beklerken 2 TL fazla alınmıştı. Provizyon aşamasından çıkıp estreye yansıtıldığında o fazladan çekilen miktarın 50 kuruş azaldığını gördüm. Banka komisyon alıyor o sebeple fazla çekmesi normal ama o fazla çekilen miktar neden sonradan düştü onu anlamadım.

  • Ubisoft kadar insanı yoran bir şey görmedim. Adamlara Division 2 ödüllerindeki "Breakpoint Mask" kostümünü, Breakpoint'e sahip olmama rağmen sahip olmamışım gibi bildirim geldiğini ve alamadığımı ekran görüntüsüyle anlattım. Ardından bana bir link gönderdiler ve buradan almayı dene dediler. Yine aynı sonuçla karşılaştım.




    Tekrar yazdığımda ise benden bu resmin orjinal olduğunu, montaj olmadığını ispatlamamı istediler. Bir kostüm için daha fazla uğraşmaya değmez ama bu adamlar benim hesabın içeriğini göremiyor mu? Göremiyorlardır diye aldığıma dair fatura bile gönderdim adamlara. Bir kostüm için neyin kavgasını yapıyorlar anlamadım gitti.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı var adamların sisteminde ve bu tür sorunları çıkarıp duruyor. Hala düzeltemediler. Gecen indirim zamanı 20 TL'ye Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint standart sürümü alacaktım. Sepete başka şeylerde ekleyip. 80 TL ulaşıp 60 TL kuponla. Ödeme alan sistem bankanız ödeme izni vermiyor diyerek oyunu bana satmadı. Araştırdım banka ile sistem arasında anlaşmazlık var yapı kredi kartlarla oyun alınamıyor denmiş bir çok forumda. Neyse bende bari epic den aynı oyunun Gold sürümünü alayım dedim. Bir baktım aynı ödeme sistemi üzerinden ödeme alıyor epic. Oradan denedim ve oyunu sorunsuz aldım. Ubisoft hesabıma da sorunsuz ekledim.



    Aynı ödeme sistemi epic den işlem yaparken sıkıntı çıkarmıyor ama ubisoft dan ödeme yapacakken çıkarıyor Kısaca ubisoft'un bu tür hataları var ve bir türlü düzeltemiyorlar

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Bir de, Uplay'de yeni yeni vakit geçirmeye başladım. Arkadaşlarımın ne oynadığını, profillerini vs. göremiyorum. Kendi profilimi düzenlemek için girdiğimde internet sitesi açılıyor. Steam'e alıştığımdan mı bilmiyorum ama böyle basit şeyleri eklememeleri veya dolaylı yoldan yaptırmalarını sevemedim.

  • Mankind Divided alırken dlcler de olsun diye season pass içerek deluxe edition aldım ama iki dlcyi vermedi. Te allam yarabbim bir de böyle hinlikler kovalıyorlar.

  • Şöyle bir not var.



    Oyunu açıp kayıt oluşturduysanız gidiyormuş. Çok garip.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.