Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rovaniemi , Vommel , Rovaniemi Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü3 Mobil
5 sn
349.718
Cevap
2.721
Favori
21.315.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt

    düzelmedi, düzelmeycek de muhtemelen.

  • Tranquillity kullanıcısına yanıt

    Ben yaşamadım ama yaşayan çok insanın forza forumlarda şikayetini gördüm. Genel olarak Microsoft'un Windows'taki Xbox uygulaması ve web servislerinde sıkıntı var.

  • Styx in ikinci oyununu önerir misiniz
    İlk oyunu oynarken bazen sıkılsamda genel olarak sarmıştı
    Goblin kontrol etmek değişik bir deneyim olmuştu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosla'dan steam key alayım dedim parayı gönderdim 36 saat oldu hala hesaba geçmedi. Akbank sayesinde indirimleri kaçırıcaz.

  • Steam yaz indirimlerinden güzel indie oyunları derleyen var mı? Yerli kanalların çoğu her yıl temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı oyunları öneriyorlar. Büyük bütçeli oyunlara bakmıyorum, epic bedava veriyor. Gizli kalmış indie cevherlerin peşindeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JagerBomb kullanıcısına yanıt
    To the moon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turk0gamer

    Medieval Dynasty Road Map Update #5 yayınlandı oyuna kendi Köyünün fazlalıklarını satabileceğiniz Standlar eklendi ve Flirt Opsiyonları ve olayı genişletildi. Vaşak eklendi.


    Bir düzine yenilik ve hata düzeltmeleri yapıldı. Steam sayfasında tüm listesi mevcut.


    Medieval Dynasty Yapımcıyla görüşmüştüm bir çok dilin yanı sıra türkçesi de tekrar elden geçirildi.

    Oynayınca bakacağız göreceğiz belki sağ da solda bir daha değiştiririz.

    Son sürümü oynayıpta öyle bir değişiklik önerisi olan varsa bana özelden yazabilir.


    NOT: Bir de RDR2'ye resmen ve baya daldım geçen 6 saat oynamışım doğru dürüst bir şey de yapmadım... zaten grafiği böyle güzel oyunların hiç sevmediğim tür bile olsa oynamassını severim. Bazı sorular oluşuyor, oynarken. Bulabildiklerimi buluyorum ama çoğunun cevaplarını bulamıyorum. Oyunu iyi bilen birisi ben cevaplarım derse ona özelden sorabilirmiyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 7 Temmuz 2021; 18:20:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Umarım ben tahminde yanılırım ve baya uyguna çıkar umarım.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Ama Yeni çıkacak olan Age of Empires IV düz paketi 300 tl hem microsoft stor hem de steam de aynı fiyat olunca o düşünceden yürüdüm ve son zamanda çıkan yeni AAA oyunlar fiyatları aşırı yüksek microsoft FH5 kendi mağzasından düşüğe pek satmaz. FH4 tanımak, yeni oyuncular çekmek ve eski bir oyun olduğu için böyle süper uygun bir fiyattan satılar şahsen microsoft stor sevmiyorum ve ordan hiç birşey almıyorum umarım Epic stor gelir kuponla alırızDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 





  • İndirimler bitmeden DH ölücülerinin gözüne kestirdiği kaçmaz bir şey var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanmıyorum

    Tosla'dan steam key alayım dedim parayı gönderdim 36 saat oldu hala hesaba geçmedi. Akbank sayesinde indirimleri kaçırıcaz.

    2 gündür Akbank girilmiyor iyiki indirimleri ilk gün aldım yarına düzelir kademeli açmaya başlamışlar hesapları

  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Ubisoft, GTA 5 ve fortnite'a özenip online içerik ile az emek çok para kazanmak istiyor ama bunu yapmak için doğru seri Assassin's Creed değil bence. Fortnite gayet eğlenceli bir oynayış formülüne neredeyse tüm medya IP lerini (skin) entegre ederek para basıyor, GTA ise temeli çok sağlam olduğu için onlinea içerik getirip para basıyor. En son Marvel's Avengers patladı böyle. CDPR bile Cyberpunk'un bu modunu iptal etti oyunun temeli bozuk olduğu için. Şimdi bizim Ubisoft, hani Division, Ghost Recon, Rainbow Six yapan ubisoft, temiz çıkmış, sağlam altyapılı, bugsız, glitchsiz, sağlam bir online AC yapar mı? Şuan ki önceki yaptıkları işlere bakarsak hemen yapamaz. Gta Online ve Fortnite bile çıkışından bir miktar zaman sonra belini doğrultabildi. Umarım Ac serisini batırmazlar diyeceğim de Origins ve Odyssey gibi güzel oyunlardan sonra Valhalla gibi zaten "game as a service" hissettiren bi oyun yapmışlardı. Yine benzer bir şey olur muhtemelen. İlk 60 dolardan ana oyun, sonra her 6 ayda bir yeni dlc. 3-4 sene sonra yeni ana oyun...

    Gerçi son çıkan GTA 6 haberlerinde de oyunun ortalama bir harita ile çıkıp sonradan büyüyeceği söylentisi var. Yani büyük üreticiler artık tam, sorunsuz, temiz çıkış yapan AAA oyunlardan para kazanamıyor.

    Sen 3-6 senede büyük bir AAA oyun yapıyorsun 500 milyon dolar. Elin mobil şirketi aynı zamanda 1.5 milyar dolar ciro yapıyor, adamlar da haklı.





  • Başarım getirsinler Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Erken erişim sürecinde olan ve 28 Temmuz'da tam sürüm olarak çıkış yapacak Chernobylite için Türkçe dil desteğinin geleceği açıklandı.Geliştiricinin tam sürüm öncesi yayınladığı son güncellemede Türkçe çeviri desteği üzerinde çalıştıklarını belirttiler.Oyunun erken erişim süresince bir dönem Türkçe destekliyordu ama sonradan yer almamıştı.Yapılan açıklama ile birlikte oyunun tam sürümde Türkçe desteği alacağı resmileşmiş oldu.Oyunu almayı düşünenler için paylaşıyorum.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    https://steamcommunity.com/games/1016800/announcements/detail/2981928042027556697





  • Arkadaşlar Phasmophobia tarzı veya farklı korku oyunu co-op oynamak isteyenler mesaj atabilirler :)

    Bu arada korku oyunu önerilerinizi alabilirim tercihen coop olanları




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 7 Temmuz 2021; 20:39:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    Geçen kasımda almıştım ben fifa yi normalde 22 yi almayı düşünmüyorum ama Demirspor süper lige çıktı deli gibi kariyer yapasim var Demirsporla :))

    Artık kesin alırsınız. Balotelli'li Demirspor kariyeri kral olur :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sanırım gitti 450 TL :))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @torkema61 ben çeviri konusuna söylemiştim onu. Zaten Almanya ve Dünya geneli Seslendirme istiyor, seslendirmesiz oyun yapmayacaksın diyor. En çok istenilen Seslendirme ve MultiPlayer.

    Seslendirme ve Başarımlar en sona 'düşünülüyor' belki de oyun Release'inden sonrasına dahi kalabilir.


    @m f i Sadece MutliPlayer hakkında bir şey söylemediler sadece düşünebiliriz gibi bir şey söylendi bir ara. Talep o konuda da çok ama uygulaması olur mu nasıl olur bilmem. Küçük İndie geliştirici olduğunu unutmamak gerekir. Bekleyelim görelim.

  • selam, bir oyun almak istemiştim. cüzdan bakiyesi + kartla ödemek istedim. nedense hata verdi. ben de yakın olan miktarı cüzdana atıp tamamladım. cüzdanla almak istiyorum ama yarım kalan satın alma yüzünden bu şekilde uyarı alıyorum. indirim bitmeden almak istiyorum, ne yapabilirim en kısa sürede çözülmesi için?

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    bonus piu ile steam harcalamalarınıza %20 indirim kazanabiliyorsunuz. max 20x4 tl https://www.bonuspiu.com.tr/kampanyalar/bonus-piu-dijital-oyun-muzik-yapacagin-odemeye-bonus-kampanya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 7 Temmuz 2021; 22:55:30 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.