Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13836. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 31 Misafir (2 Mobil) - 36 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
349.064
Cevap
2.712
Favori
21.225.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Evet la noire oyununun zamlandığını görmüştüm de max paynei yeni gördüm valla
    Neyseki ikisinide önceden almıştım ikiside birbirinden güzel fakat la noire oyununda 30 fps gözleri kör ediyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tabaal

    Türkçe milliyetçiliği mi? Ben konuda Türkçe milliyetçiliğinden çok ingilizce milliyetçiliği görüyorum. Türkçe isteyenleri milliyetçilik yapıyor diyeni de gördü bu gözler  

    Oyunların Türkçe çıkmasını istemekte bir abes görmüyorum, ben de oyunların Türkçe çıkmasını isterim. Benim söylemek istediğim çok farklı bir şey. Dikkatli okuyun lütfen.

  • Kimse size anadilinizde oyun oynamayın demiyor. Yukarıya çıkın okuyun. Ben, anadilde oyun bekliyorsanız korsanı durdurun demişim. Ben sektörün az çok içinden birisi olarak oyunların çeviri maliyetlerini ve ülkemizdeki kur etkisinden ötürü bu maliyetlerin karşılanmadığını anlatmışım. 2021'de dil desteği yok o yüzden oyunu almıyorum demenin sirkete zarar değil kendinize kayıp olduğunu anlatmışım. Parasını verdim o dil buraya gelecek anlayışı yanlış, kimse size yalan söylemiyor satarken demişim. Çünkü bunlar şirket, para gelmeyen yere yatırım yapmaz demişim. Adam kalkmış aslında yapılacak iş basit, yasa çıkaralım tr dili olmayan oyunlar yasaklansın demiş. Sonra zaten yazan arkadaşlar cahillik övücülüğüne başlamış falan.

    Sabahlara kadar ağlasanız da siz dil bilmediğiniz için kimse size çeviri sunmak zorunda değil. Şirket fiyatı koyar isterseniz alırsınız. Almazsanız bunu tepki olarak yapsanız da tamam sizin kararınız ama dil ogrenmediginiz için oyunu oynayamayacak oldugunuz gerçeği değişmiyor. Dil hizmeti şirketlerin maddi sebeplerle karar verdiği bir şey ve bunu sunmadığı için şirketler Türk düşmanı falan olmuyor. Orijinal dilinde oyun oynamak da elitlik, tepeden bakmak falan değil, o sizin kendinizi her an mağdur hissetme ihtiyacınızdan dolayı yaşadığınız his.

    Bu gözler ingilizce bilmemekle övünen insanlar gördü :D çünkü biliyorsunuz bu sizin gerçek hayatın her alanında karşınıza çıkıyor, çıkacak. Burada maskelemeye çalışıyorsunuz. Bunun övünülecek bir şey olup olmadığını denemek isteyen anne babalar çocuğunun dil öğrenmesine müsade etmesin ve o çocuk nasıl bir hayat yaşayacak görsün ne diyim.

    Tüm bunlarla birlikte dil bilmemek, bununla yaşamayı seçmek sizin kararınız ama siz marifetmiş gibi anlatıyorsunuz bunu. Utanmasanız madalya isteyeceksiniz ingilizce bilmediğiniz için.
    Gören de Türkçe biliyorsunuz zanneder. Her cümleniz düşük, mümkün olan her bağlaç ki birleşik, ek -ki ayrı yazılmış falan. Hani bana kalsa bu bir mesele değil de siz mesele ediyorsunuz dili diye söylüyorum.

    Çünkü siz bilmeye karşısınız. Öğrenmeye karşısınız. Yukarıda öğrenmeyi öğrenirseniz dil öğrenmek kolaylaşır yazmıştım. Siz daha oralara gelmek istemiyorsunuz ki. İki kelime düzgün konuşan adama tepeden bakma bize, filozof sanma kendini falan diyen insanlardan ne beklenir. Böyle yaşamak isteyebilirsiniz hayat sizin. Ama yasa çıkaralım Türkçe oyun zorunlu olsun, bu bizim hakkımız falan gibi feryatlarınız ancak komik olarak nitelendirilir.

    Gerçekten iyi niyetlerle ve bilgi verecek şekilde konuşarak başladığımız konu, sizlerin bu içi boş özgüveninizle beslediğiniz cehalet övücülüğüyle birleşip rezil bir hal aldı. Bu konuya, bu konuda yazdığıma bile pişman oldum. Çok yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 30 Haziran 2021; 18:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lethele kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. 2008 doğumluyum, aileme zamanında beni özel kursa gönderdiği için her gün teşekkür ediyorum. İngilizce bilmek ve anlamak günümüzde bir zorunluluk. Şu LGS de açıklansa, hayal ettiğim endüstri meslek lisesini kazansam başka ne isterim ki.

  • parasını verdim türkçe olacakcılar, illegal çevirilere emek adı altında para veren tipler yine konuyu karıştırmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 30 Haziran 2021; 18:39:3 >
  • Sonbahar aylarında EA Sports FIFA Online 4 (FIFA'nın ücretsiz online versiyonu) geliyormuş, hem de tamamen Türkçe.


  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    +1. Her konunun altında biten korsancılar bununla övünmelerini geçtim direk korsan grup övmeye başladılar artık Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Ya işte hocam tıpkı manavdan nasıl domates çalamıyorsak oyunlar içinde er ya da geç para ödenmesi gerektiğini bu millet anlayacaktır. Steam sağolsun sürdürülebilir olmasa da çok güzel bir fiyat politikası ile hala PC kısmını indie başta olmak üzere birçok tür oyunda ayakta tutuyor. Xbox desen Game Pass ile o da en azından iyi bir kütüphaneyi cüzi fiyata sunuyor. Sony'nin ise attığı fahiş fiyat adımları er ya da geç diğer platformlara da yansıyacaktır. Parası her geçen gün değersizleşen bir ülkede korsan kullanmayın demek artık baya baya monşerlik olarak görülüyor ama hala dahi az veya çok alınabilir bence bahsettiğiniz gibi indirimlerle vs. Yeter ki o kültür otursun.


    Ayrıca şu 2 günde bu konuda yapılan tartışmalara bakıyorum da hiçbir taraf mı düzgünce fikrini anlatamaz yahu... Biri üstten bakar biri dikte eder biri laf sokar. Şahsen yama konusundan değilde bu dil konusundan güzel tartışma döneceğini düşünmüştüm ama olmadı. Yazık oldu.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    60'a çekebildiğiniz bir eklenti vardı diye hatırlıyorum.

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Fifa Online Asya tarzı yerler için vardı bildiğim kadarıyla. Muhtemelen bizdeki satışlar yeterli olmadığı için böyle bir şey olabilir. Daha fazla veya farklı bilgisi olan varsa aydınlatırsa seviniriz.

  • Arkadaşlar bu konuda daha önce defalarca kez bu tarz Türkçe dil desteği tartışmaları yapıldı. Farklı kişiler tarafından aynı argümanlarla iki tarafa bölünüldü defalarca. Hiçbirinde de sonuca bağlanılamadı. Kimse ikna edilmedi. Yine kimseyi ikna edemeyeceksiniz tartışarak. O yüzden konu daha fazla uzamasın bence, kendi adıma rica ediyorum. Fırsat paylaşanlar, yardım isteyenler vs. arada kaynıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oha 2008 de doğan insan var .s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    İkimizde de aynı kupon mevcut,Aralık ayına kadar rahatız.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Neye göre veriyorlar bilmiyorum ama umarım diğer arkadaşlara da en kısa zamanda verirler..

  • Oyunlar Türkçe gelmiyorsa bunun 1 numaralı sebebi bellidir arkadaşlar. 20-30 liraya aldığımız oyunlar adamlara 2-3 dolar kazandırıyor, paran değersiz paran. Sony örneği verilmiş bir de. Sony senin PC'de 30 liraya aldığın oyunu 750 liraya satıyor tabii ki Türkçe desteği verecek. PC'de her oyuna şu anki 500-600+ liraya eşdeğer dolar verdiğimiz gün Türkçe desteği de gelir. Bu kadar basit. Hem kur 2 lira alınsın hem de oyunlar Türkçe olsun öyle bir dünya yok maalesef.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Ben complete Edition'ı 10 TL ye almışım.

  • Daha önce Steam'de satışa çıkan ve geliştirici ile yayıncı arasındaki sorunlar nedeniyle mağazadan kaldırılan The Sinking City bir süre önce Steam'de tekrar satışa çıktı.Oyuna bugün gelen 12 Gb lık güncelleme ilede başarımlar eklendi.71 TL den tekrar satışa çıkmıştı fakat indirimde 28 TL,bu sürüm Şubat ayında çıkandan farklı çünkü o sürümde dlc ler vs vardı normalde olmaması gerekiyordu.Güncelleme ile oyundaki eksik dosyalar giderildi ve başarımlar eklendi.Oyun Türkçe destekli almayı düşünenler için paylaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 30 Haziran 2021; 22:8:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu sefer alınır mı peki ? Daha önce alıp iade etmiştim.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Fiziksel bir ürün çalmakla telif hakkı ihlali aynı şeyler değil. Türkiyeyi geçtim dünyada bile hayatında hiç telif ihlali yapmamış kişiler olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox gamepass oyunlarını XCLOUD olarak chrome ve edgede oynamaya başladık.


    Almanya'da bulunan "xbox series s" makinesinde oyunu çalıştırıp görüntüsünü bize gönderiyorlar. Tıpkı "geforce now" gibi.


    Yaklaşık 5 saattir oynuyorum. Kopma yaşamadım. Tuşlarda büyük gecikme yok ancak araba yarışı oynamak zor olacaktır. Ethernet bağlantısı ve 100mbit Sol fiber kullanıyorum.


    Gamepad zorunlu. Her gamepad desteklemiyor. Ben ps3 kolunu kablolu bağlayıp shibari yöntemiyle kullanabildim.




    WİNDOWS 10 DA XCLOUD OYUNLARINI OYNAMAK:



    Bir vpn kullanın. Ben seed4.me kullanıyorum. Almanyayı seçip bağlanın.


    https://www.xbox.com/en-GB/ adresine chrome ile girin. Oynamak istediğiniz oyunu seçip çalıştırın.


    Sağa doğru giden roketi görünce vpn in bağlantısını kesin.


    Oyunu oynadıktan sonra chromedaki geri tuşuna basıp yeni oyuna girerseniz tekrar vpn açmaya gerek olmuyor.



    Şu anda çalışan oyunlar:



    https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=after-renderer-for-new-editor&url=https://www.trueachievements.com/xcloud/games?page=3




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 1 Temmuz 2021; 9:34:15 >
  • 10 lirası olan ve oyun bulamayan biri vars önerim The Wolf Among Us olacak. 4 - 5 yıl önce telefondan ilk chapterını oynamıştım ve tadı ağzımda kalmıştı. En sonunda 1 - 2 gün önce alabildim ve bugün başlayıp bitirdim 7.3 saatte. Aşırı sürükleyici ve film izler gibi hissettirmiyor. Telltale'in Twd'sinde mesela öyle hissettiriyordu ama bunda seçim yaptığınızı hissediyorsunuz.

    Alın oynayın. Ağzım açık kaldı. Heyecanla 2. sezonunu bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Alınır hocam Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Bu akşam en baştan başlayıp oynadım ve Şubat ayındaki sürüme göre daha iyi buldum.Başarımlar eklendi ve çalışır durumda önceden yoktu.Teknik olarak bir sorunuda yok ve Şubat ayındaki sürüme göre daha hatasız çalışıyor.Oyunu biliyorsunuz türünde güzel bir yapım 28 TL yede gayet uygun.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.