Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13822. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
349.677
Cevap
2.721
Favori
21.308.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Hocam önceden oyuna sahip olmayanlar da şimdi alınca Enhanced sürümüne sahip olabiliyorlar. Ayrı satılmıyorlar ki zaten Enhanced daha pahalı olsun. Dolayısıyla arkadaş şu anda alırsa Enhanced sürümüne de sahip oluyor. Yenisi ayrı satılmıyor yani. Siz başka bir oyunla karıştırıyorsunuz sanırım.

    Değiştirmişler o vakit çünkü çıktığı sıralarda baktığımda ayrı olarak da satılıyordu. Ama iyi yapmışlar çünkü ayrı olarak da satılmasını gerektiren bir durum yoktu. Keşke Crysis 1 de benzerini yapsaymış çünkü Metro oyununun yapımcısının yaptığı değişiklerin aynısı Crysis 1 de söz konusu ama Crysis 1 yenilenmiş halini para ile satıyorlar. Crysis 1 de iki sürüm arasında gördüğüm tek fark ışıklandırma ama nedense eskisi 8 GB iken yenisi 25 GB. Aradaki boyut farkını cidden çözemedim





  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Alim

    Dünden beri steam'ı karış karış dolaştım hoşuma giden birkaç oyun buldum.


    1)Wolfenstein 3 lüsü ---> 44,59 TL (The new order - The old blood - The new colossus - 4.oyun online olduğundan gerek yok)

    2)Metal gear solid V --> 13,75 TL

    3)STALKER Bundle --> 20,06 TL (Shadow of chernobyl - Clear sky - Call of pripyat)

    4)Quantum Break --> 14.75 TL

    5)Dishonored 1 ve 2 --> 43,18 TL

    6)HALO the master cheif --> 30,50 TL

    7)Paradise Lost --> 16,50 TL


    Bunları almaya değer mi bilemedim.

    Wolfenstein: Youngblood diyorsunuz sanırım. Online oynama var ama diğerleri gibi singplayer da var onda ama bende almadım çünkü yorumlara göre iki kız kardeşi yönetme olayı olmamış. Birini yönetirken öbürü geride kalırsa sıkıntı oluyormuş. Sessiz sedasız düşmanları öldüreyim dediğiniz de mutlaka diğeri olayı baltalıyor filan demişlerdi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: d41mon

    Ne gömdünüz be şu oyunu. Tamam eksikleri var ama 160 tl de eder yani. Şuan horizon, days gone veya death stranding 160 tl. Cyberpunk şu üç oyunu da havada karada katlar. Sırf yaratılan hypeı karşılayamadı diye bu kadar da abartmayın

    Yaratılanı karşılamadı diye söylemiyorum. Öyle olsa kesinlikle alınmaz derdim. Ben yaratılan havayı ciddiye bile almamıştım yani pek bir beklentim yoktu. Çokta takip edip durduğum bir oyun değildi. Denk gelirsem hakkında haberleri okuyordum. Kısaca beklentiye hiç girmedim. Ben oynadığım oyuna bakarak yorum yapıyorum. 160 TL kesinlikle hak etmiyor. Oyun hakkında yazılanları okuduğum ve oyun hakkında yorum yapılan videoları izlediğim zaman içimden söylenenlerin yarısı oyunda olsun bu millet sevinsin diyordum. Benim daha az para verip aldığım oyunlar bu oyundan daha iyiyse ben bu oyuna 160 TL verilmez derim bu gayet doğal. Bunun adı oyunu gömmek değildir.


    Oyunun fiyatı ilerleyen zamanda daha da düşecek o net. Şuan 160 TL almak yerine biraz daha bekleyip daha ucuza alabilir. Hiç almayın demiyorum. 160 TL vermeye değmez diyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Haziran 2021; 12:27:32 >




  • Yeri değil biliyorum ama konusunu göremedim forumda, o yüzden buradan sormak istedim.

    Conan exiles almak istiyorum ama oyun arkadaşım yok. Tek başına oynamak sıkıcı olur mu? Yoksa tek başına da oldukça eğlenceli bir oyun mu olur. Hayatta kalma oyunu oynamak istiyorum çünkü ve indirimdeyken dikkatimi çekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mucittesla kullanıcısına yanıt

    Conan Exiles sevdiyseniz "Isle of Siptah" da o kadar sever oynarsınız. 'Neredeyse' ana oyunun yarısı kadar content var.

    Yani onlarca saat oynayabilirsiniz oynatır kendisini.

  • Dirt Rally 2.0'ı direksiyonla(DFGT var bende) oynayan var mıdır, tepkiler nasıl?

  • x3x kullanıcısına yanıt

    conan da var

  • Trine serileri 2 kişi co-op oynanıyor mu? 2 kişi oynandığında 3. karakteri yapay zeka mı yönetiyor? Ve bir de co-op için tavsiye eder misiniz?

  • Black desert %90 indirimle 1.80 tlye düşmüş dip fiyat. oynayanlar ne diyor alınır mı

  • Cyberpunk 2077, 160 TL'ye değer mi tartışmaları yapılmış da ben daha oyun çıkmadan yaklaşık bir sene önce çoğu kişiyi dolandıran bir siteden giftle 170 TL civarına almıştım. Şimdi 160 TL konuşulunca bir tuhaf hissettim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alınır hocam tabi ki. 150 TL verdim, pişman değilim ben şu an. Bu fiyatlara öpüp başımıza koymamız lazım bu oyunu. Zaten Forza Horizon 5'e daha 4 buçuk ay var. O sürede güzel vakit geçirirsiniz. Kaldı ki şu an Forza Horizon 3 bile oynatır kendini. Eskimiyor bu seri öyle kolay kolay. Kesinlikle ultimate almanızı öneririm. Farkına da değer. Alacaksanız şimdiden iyi oyunlar.

    Bu arada çoğu kişinin aksine ben Forza Horizon 4'ün Türkiye fiyatıyla Forza Horizon 5'in fiyatının aynı olacağını düşünüyorum. Microsoft Store sizi aldatmasın. Steam'de çok daha ucuz olacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    Oynanıyor, yanınızda yapay zeka olmuyor, oyun sırasında karakter değiştirebiliyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Hocam 3 bile diyorsun da işin aslı 3'ün grafikleri 4'ten daha iyi. 3'ün çok performans sıkıntısı olduğu için 4'te her şeyi daha yumuşattılar.


    5'için heyecanlanmamın sebebi 3'teki gibi tropikal iklime geri dönüşümüz olması. İngiltereyi hiç sevemedim, çok basık ve ruhsuz bir havası var. Ama baksana şu Avustralya'nın havasına toprağına.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 26 Haziran 2021; 15:29:36 >




  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Hocam "bile" derken küçümsemek amaçlı demedim. 5 yıllık oyun olmasına rağmen hâlâ taş gibi demek istemiştim. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2-3₺ ye düşen kaliteli oyun var mı son ₺4'yi harcamak istiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlokShot kullanıcısına yanıt
    Bloons TD 6

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forzayı aldık bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabi ki fiyat konusunda hiçbirimiz kesin bir şey diyemeyiz, yalnızca tahmin edebiliriz ama benim tahminim o yönde. Aksi de olabilir, 300 TL olur, 500 TL olur, hiç bilemeyiz. Forza Horizon 5'in de uygun fiyattan geleceği kesin olsaydı ve şu an Forza Horizon 4 sahibi olmasaydım kesinlikle bu fiyata yine ultimate alırdım. Tabi bunda daha önce Game Pass ile saatlerce oynamış olmamın etkisi de var. Hiç oynamamış olsaydım ne yapardım bilmiyorum ama şu anda kesinlikle öneriyorum. Kafa dağıtmaya birebir bir oyun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de teşekkür ederim hocam. Oynamadıysanız ben de Frostpunk önereyim o halde. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.