Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vommel , EaGLe Power , EaGLe Power Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (1 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.675
Cevap
2.721
Favori
21.308.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • https://store.steampowered.com/app/1265920/Life_is_Strange_Remastered/


    Bazı oyunların Remastered bence çok gereksiz ve bu oyunda onlardan biri olacak gibi görünüyor. Eski sürümle olan karşılaştırma sahneleri de koymuşlar videoda. Öncesi sürümden farkı biraz kontras, gölge ve netlik eklemişler görünüyor.


    Bunu yapıp aynı oyunu para ile satmanın adı olmuş Remastered. Bu şekilde yapan firmaların yaptıkları şey resmen dolandırıcılık. Gölge seviyesini, kontras seviyesi ve netlik seviyesini yükselt biraz da ışık ayarı ile oyna sonra aynı oyunu sat. İyi iş valla. Normalde 100 TL sattığı gümüşün aynısını parlatıp 1.000 TL satmak gibi bir şey bu.


    Oyunu yaparken kullandıkları oyuna ait program ile oyunu açıp oradan ayarlarla gölge, ışık, kontras ve netlik değerlerini değiştirip kaydediyorlar sonra o oyunu remastered diye satıyorlar. Yaptıkları tek iş bu.





  • ben ödemeyi yaparken xsolla ya yönlendiriyordu oradan ödüyordum

  • Ublay den united kodunuz varsa çoklu oyun almak Forward koda göre daha uygun. Tek oyun alırken Forward daha uygun çoklu oyun alımında diğeri.






  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Hocam fiyat 300 liranın üstüne çıktığında 60 liradan fazla indirim oluyor %20 ile. çoklu oyun demeyelim de 300 lira üzeri oyun diyelim.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    hocam 300 değil 320 diyelim. 4 ayrı FORWARD kodu ile 240 TL indirim almış olacaksınız. Nasıl daha avantajlı olabiliyorki %20 indirim kodu?


    edit: oyun sayısı fazla olursa anca sepet tutturulabilir ama orası da var tabii




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 17 Haziran 2021; 13:22:55 >
  • s1LENT kullanıcısına yanıt

    Dediğinizi anlamadım. Demek istediğim şu; FORWARD kodu 80 lira üzerine alımlarda 60 lira indirim sağlıyor. 300 lira tam sınır. 300 lirada 60 lira indirim ile 240'a düşüyor, %20 indirim ile alırsanız da 240 lira oluyor. 300 üzerinde FORWARD hâlâ 60 TL indirim sunarken %20 indirim ile daha ucuza getirebilirsiniz. Mesela 400 liralık sepeti 80 lira daha ucuza almak gibi.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    iki oyunu iki farklı FORWARD kodu ile alırsanız 216,25 tutuyor bu arada.

  • çok basit aslında, eğer alacağınız oyun sayısı fazlaysa ve ayrı ayrı min. 80 tl lik sepetler oluşturabiliyorsanız 300 tl nin içinde, en az 180 tl indirim kazanmış oluyorsunuz

  • Epic bugün son gün 18:00'de bitiyordu sanırım. 3 oyun arasında kararsız kaldım. Üçünü de alasım var :)


    Metro Exodus ( ge force now ile tabi ki )

    Ghostrunner ( fiyatı tam hakkı olmuş 24 tl )

    mount and blade 2 ( steam'de bu fiyata mümkünü yok düşmez )

  • HankMoodies kullanıcısına yanıt

    Hangisini daha önce oynamak istiyorsunuz ona göre alın hocam. Exodus ve Bannerlord daha düşme ihtimalleri olan oyunlar ama Ghostrunner ilerde biraz daha indirim alırsa Crysis Remastered gibi kupon geçmeyebilir.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam.

  • Valla bende de aynisi oldu iki farkli banka karti denedim. En sonunda kredi kartini kabul etti. Banka kartlarinda sanirim bu hatayi verebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s1LENT kullanıcısına yanıt

    Ben arkadaşın bu karşılaştırmasında neden diğerinin daha ucuza geldiğini anlattım. Yoksa sizin dediğiniz zaten daha mantıklı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Ublay den united kodunuz varsa çoklu oyun almak Forward koda göre daha uygun. Tek oyun alırken Forward daha uygun çoklu oyun alımında diğeri.


    Hocam siz sanırım Forward kodunu tek kullanımlık sanıyorsunuz :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mukan553

    Ubisoft`tan birkaç indirimli alışverişin ardından sürekli bu hatayı alıyorum. Farklı kartlar denedim işe yaramıyor. Benzer sorunu yaşayan var mı?



    xsolla denen siteden kaynaklı sorun. Bazı bankalar o sistem üzerinden ödemede sıkıntı çıkarıyormuş. Örneğin yapı kredi. Ama sorunun bazit bir çözümü var galiba. Master Card yazan yer yerine Gplay yazan yeri seçmek oradan ödeme yapmak.


    Bende Ubisoft dan oyun alamıyorum. Ghost Recon Breakpoint alacaktım onu alamadım. Epic den alayım dediğim de epic de ödeme sistemi olarak xsolla kullanıyormuş. Beni xsolla sistemi epic den ödeme yaparken Gplay ekranına yönlendirdi. Oradan ödedim ve oyunu aldım.


    Buradan yola çıkarak Ubisoft dan alırken master card yerine gplay denene bilir diye düşünüyorum. Ben ubisoft da 3 card denedim master card kısmından hepsinde bu size verdiği hatayı verdi. Biri benim kartımdı, biri bir yakınımın kartı biri de ininal kart dı hepsinde ödeme red edildi. Bir ara gplay üzerinden kartlarımla ödemeyi deneyeceğim.

    Bu arada ısrarla aynı kartı master kart üzerinden denemeyin derim aksi taktirde xsolla denen ödeme sistemi kartınızı kullanmanızı bir daha hiç izin vermiyor. Ben baka kartıma bağlı sanal kart kullanıyordum. Xsolla denen salak şey o sanal kartı engelledi. Kullanım limitini aştınız bu kartı kullanamazsınız diyor.


    Xsolla'nın kendi üzerinden ödeme yaparsan ödemeye izin vermiyor hatta kartı bloke ediyor ama Xsolla'nın yönlendirdiği site üzerinden aynı kartla ödeme yaparsan sorunsuz ödeme oluyor. Çok tuhaf




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Haziran 2021; 14:31:23 >




  • Eskiye bi özlem duyup splinter cell ile prince of persia serisi aldım indirimden faydalanıp ama oyunlar çok eski hakkaten kamera açıları olsun çözünürlük olsun hepsi kötü durumda :D almayı düşünenlere tavsiyem son çıkanlarını alsınlar yanlarına başka oyun kombinlesinler

  • Epic indirimlerini sadece Ghostrunner alarak kapattım, gerek çok fazla oynanmamış oyuna sahip oluşum gerek de çoğu oyunda Steam yaz indirimleri + %20 indirimli hediye yollayan arkadaşlardan alınca Epic ile aynı fiyata veya 10-15 TL fark ettiği için o oyunları da Steamdan almaya karar verdim. Örnek: Cyberpunk,Death Stranding vb.

    Genel olarak 1 oyun da alsam mutlu olduğumu söyleyebilirim, çok iyi bir fiyata Ghostrunnera sahip olduk :)


    Bu arada türü sevenler için Overcooked! 2 çok güzel oyundur, ilk oyun da Amazon Games tarafından verilmişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 17 Haziran 2021; 18:4:44 >
  • Sega 60. yıl şerefine ücretsiz oyun dağıtıyor


    https://www.sega60th.com/register



    Kütüphaneye eklenen oyun


    NiGHTS into Dreams

    https://store.steampowered.com/app/219950/NiGHTS_Into_Dreams/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 17 Haziran 2021; 19:59:18 >
  • Oliver Bowden tarafından yazılan Assassin's Creed romanlarını okuyan oldu mu?

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.