Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Deorvine , Ingrid , bulduren , Terminator T-800 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir - 27 Masaüstü
5 sn
349.019
Cevap
2.712
Favori
21.221.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • BlokShot kullanıcısına yanıt

    Anno 1800

  • HEMRES-42 kullanıcısına yanıt

    Dayanamadım aldım ubisoft connect uzerinden breakpoint gold surumu. Artik devam ettigim oyunlari bitirdigimde temmuz ayinda oynarim bayram tatilinde falan anca sira gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrc 9 Epic ile exclusive anlaşması yapmıştı 1 senelik. Steam'e 16 Eylül'de geliyor. Ama işin daha komiği 2 Eylül'de de Wrc 10 geliyor. Bir oyunun yayınlanması bu kadar beceriksizliğe kurban gidemez herhalde. 10'u çıkardıktan sonra boşuna 9'u getirmeye zahmet etme bari.


    https://store.steampowered.com/app/1267540/WRC_9_FIA_World_Rally_Championship/


    https://store.steampowered.com/app/1462810/WRC_10_FIA_World_Rally_Championship/


    Wrc 10'un demosu var, az önce yarım saat kadar oynadım. Adamlar her sene inatla aynı oyunu farklı numarayla çıkarmaya devam ediyor. Grafikler hala 2015'ten kalma, hala 4 tane araba anca var. Yarıştığın yerler hala aynı. İnsan gerçekten utanır ya. Neyse ki Codemasters Wrc lisansını aldı. 2023 itabariyle onlar devam edecek.

  • Anno 1800'u uygun bütçeli (min 80/60 olacak şekilde)season passde dahil olmak üzere ubisift connect üzerinden nasıl kombin edebilirim. Direk ultimate sürümünü almak yerine avantajlı kombin varsa beni bir yeşillendirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Syndicate optimizasyonu nasıl Unity ile kıyaslarsak? Unity'de yüzlerce npc var pc patlayacak. Ayar düşürmek falan fayda etmiyor. Zaten patates pc var kaç senelik. Oynamak istiyorum ama 20-30 fpsyle de oynanmıyor. Direkt Syndicate geçeceğim. 2500k işlemci vs 270x ekran kartıyla oynarım herhalde. Çünkü gördüğüm kadarıyla npc popülasyonu Syndicate'de nereden baksan bir yüzde 75 oranında düşürülmüş. Grafikler de genel anlamda kırpılmış.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Sydincate performans anlamında unityden daha iyi
    Unity hikayesi hariç en fiyasko ac oyunuydu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Ya oyunda da böyle nasıl desem bir ucubelik var. Animasyonlar bir garip. Gerçekçi yapalım diye kasmışlar ama aynı zamanda da saçma olmuş. Adamın yürüyüşü kalas ama örümcek adam gibi de tırmanıyor Notre Dame katedraline. Yüz animasyonları da kötü bana kalırsa. Yeni motora geçiş yapan oyunların lanetine kapılmış. Gta IV de böyleydi. Bir tek ışıklandırmadan kurtarıyor. Syndicate daha derli toplu duruyor her anlamda. Arno da direkt Ezio olmuş. Ac 2'deki toy Ezio'nun birebir kopyası. Adamlar kendi yarattığı karakterden kopya çekmiş hey Allahım. Bir de şunu fark ettim, oyun dediğin grafiksel anlamda oyun olduğunu hissettirmeli. Fotorealistik olmaya çalışan yapımlar o hissi kaybettiriyor. Ac4 grafikleri benim için tam ideal mesela. Bütün oyunlar o grafiklerde çıksa sesimi çıkarmam.

  • R6 Siege parayla satılan ama f2p kafasında işleyen (hatta çoğu f2p oyundan da aç gözlü) bir oyun. Alırken bunu düşünerek alın.

    Almaya karar verdiyseniz de kesinlikle ama kesinlikle epic storedan operator edition olanı alin. Epicde, normalde olması gereken fiyattan daha ucuza satılıyor operator edition. Kuponla beraber 62tl ye geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 17 Haziran 2021; 1:7:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aerolona kullanıcısına yanıt

    Verilen keylerin 21 Haziran'dan sonra silineceği söyleniyor..


  • FurkanKutlu F kullanıcısına yanıt

    Deluxe 44 operator kuponla 62tl sanırım. Operatör almak mantıklı olur 18 tl'ye tüm operatörler açık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlokShot

    Sanayi devrimi zamanlarında geçen oyunlar önerir misiniz şu sıralar inanılmaz bir istek var sanayi devrimine karşı içimde

    Dishonored sayılır mı bilemedim  

  • Mass Effect Legendary Edition kırılmış. Bu sene bitmeden EA Play'e kesin gelir artık.

  • Ne vardı Chilvalry 2'yi 1 lira daha pahalı yapsaydınız da kuponla alsaydık.   1. oyunu 100+ saat oynamıştım. Epic'e son gün bakıyorum, kuponla ne alabilirim diye. Bu indirimi de boş kapatacağım sanırım.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Haziran 2021; 4:56:40 >
  • The crew 2 season pass almayı düşünüyorum,rainbow six deluxe la kombo yaptım.
    Mantıklı kombo mu?
    CS oynarım ama öyle aman aman pro değilim.
    Rainbow CS den zor mu?
    Başka mantıklı kombolara açığım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maplere alışmak ve operatörlerin özelliklerini iyi kavramak gerekiyor. Kendinizce hangi mapte hangi operatörle iyi olduğunuzu kavrayınca zaten oyun akıp gidiyor.

  • çok fazla cs oynamadım daha doğrusu csgo yoksa 1.5 1.6 bizden sorulur :D Ama yaklaşık 2 k saat r6 oynamışlığım var o yüzden şunu söylemek isterim. r6 çok daha karmaşık, öğrenmesi uzun süren, oynaması takım çalışması gerektiren iyi düşünülmüş bir oyun. Şimdi bunun bir iyi yanı bir de kötü yanı var. İyi yanı oyundan alabileceğiniz haz bence cs ye göre 10 kat fazla ama kötü yanı ise oyunu öğrenme aşamasında çekeceğiniz zorluk ve bir takımınız yoksa oluşacak taktik eksikliğinden dolayı kanser olma durumları. Sonuç olarak bir fps oyunu oynayayım yanında da moba gibi skilleri ultileri olan bir oyun olsun onlarca kombinasyondan türlü türlü taktikler oluşturayım derseniz bir fps oyunu olarak r6 nın benzeri yok kesinlikle denemelisiniz. Bu arada tiviç de yayıncılar var onlarında discordu var buralarda kendi kafanıza göre oyuncu bakabilirsiniz zira dediğim gibi r6 solo pek sarmaz bir takımla çok daha keyifli hale gelir. Operatör açma konusunu soran bir arkadaş vardı onun içinde birşeyler söylemek gerekirse oyunu hardcore günde 5-6 saat oynarım diyorsanız ve oyuna yeni başlıyorsanız standart alıp yavaş yavaş operatör açılabilir ama günde 1-2 oyun oynayacaksanız standart almak sadece eziyet olur bizim zamanımızda gold felan vardı şuan paketleri bilmiyorum oyle birşey alınabilir.

  • Ubisoft`tan birkaç indirimli alışverişin ardından sürekli bu hatayı alıyorum. Farklı kartlar denedim işe yaramıyor. Benzer sorunu yaşayan var mı?



  • beyler cok ucuza resident evil 8 almam lazim ama acelesi yok. 1 ay icinde olsa olur. nasil yapsam acaba bu isi?

  • Mucittesla kullanıcısına yanıt
    anonymous’un var ama ücretli

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • esenler otogarı alt katı kullanıcısına yanıt

    Kalıcı olarak almak istiyorsan indirim beklemen gerek ama ucuzdan kastın nedir onu bilmiyorum. Amacın oynayıp bitirmek ise Technopat'taki 2. el sayfasında ortak hesap satanlara bakabilirsin.


    https://www.technopat.net/sosyal/bolum/ikinci-el-alim-satim-ilanlari.89/



    Ya da bu forumun 2. el sayfasından hesap olarak satın alabilirsin. Bazen denk geliyorum satışlara.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.