Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13716. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 27 Misafir (1 Mobil) - 29 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
349.720
Cevap
2.721
Favori
21.315.612
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Yakın bir zamanda oynamayacağım zaten. Bir daha muhtemelen bu fiyata alamayacağım için ve Tosla %15 iade kampanyası da 31 Mayıs itibariyle bittiği için şimdiden aldım. (Bir de kendimi Epic'e karşı borçlu hissediyorum, bir şeyler almam gerekiyor hissi)


    Geçen sene Crysis Remastered aldım ama onu da oynamadım hala Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 28 Mayıs 2021; 23:19:2 >
  • Mucittesla kullanıcısına yanıt

    Online oyuncu sayısı yerinde, dolu sayılır. Ortalama bir crafting/survival oyunundan daha dolu ve etkileyici bir yapısı var diyebilirim. Bunun nedeni halihazırda yüzlerce çizgi romanla temelleri atılmış bir dünya (Conan evreni) üzerine kurulmuş olması.


    Isle of Siptah güzel bir kaç yenilik ve yeni bölgeler eklemiş. Daha tam keşfedemedim ama memnun olan oyuncular da var, beğenmeyenler de.


    Geliştiricisi Funcom'un 1-2 sene daha aktif olarak destekleyip içerik çıkaracağına eminim, sonrasında da sunucuları varlığını sürdürmeye devam edecektir. 2001 senesinde çıkarttıkları Anarchy Online'ın sunucuları bile hala açık.

  • Steam'in gelecek güncellemelerle yenilenecek Downloads / İndirmeler bölümünün ekran görüntüsü paylaşılmış. Bence hala modern ve iyi bir tasarıma sahip değil.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Ubisoft sale oldu benim için Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    %20 indirimle Ubistore'dan 22 liraya Far Cry 4 standart sürümü ve 60 liralık kuponu kullanarak Epic'ten 32 liraya Far Cry 5 Gold aldım. Diğer paketleri tercih etmedim çünkü DLC'ler kötü olsa bile bu 2 oyunla içim dışım Far Cry olacak, muhtemelen daha fazla oynamak istemem Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Fiyat olarak da 3-4 dolar, bundan iyisi ücretsiz verilmesi ki o kadar emek veriyorlar, canları sağolsun deyip çok da kurcalamadım.


    İndirimin başında da yine kuponlarla AC Odyssey ve Origins Gold sürümleri almıştım Epic'ten(67+29 TL).


    NBA 2K21'i Humble indiriminde almıştım, sırf kupon aktive olsun diye ekledim kütüphaneye(vay be lükse bak, kendimi şımart beni Epic diyen Safiye Soyman gibi hissediyorum Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Son dakika sürprizi olmazsa bu şekilde kapatacağım indirimleri, bilanço böyle.





  • Far Cry 6'ın çıkış tarihi belli oldu, 7 Ekim 2021. Oyunu sırf Giancarlo Esposito (namı diğer tavukçu Gus reyiz) için merak ediyorum ve bekliyorum.


  • Merhaba, birazdan bahsedeceğim konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

    Dark Alliance isimli oyunu EPİC den ön ödemeli almıştım ama dün ödeme iade edildi ve kütüphaneden de oyun kaldırıldı. Hiç bir açıklama yapılmadan gerçekleşti bu durum. EPİC oyun sayfasına baktığım da ise fiyatlandırma kaldırılmış ama oyun halen duruyor, bilgisi olan var mı acaba?


    Edit: EPIC desteğe neden böyle habersizce bu işlemin yapıldığını sordum. Önce refund işleminin ekran görüntüsünü istedi. Gönderdiğim de ise oyunun daha ileri bir tarihe ertelendiği için ön alımların iptal edildiğini ama sonra yeniden ön alıma açıldığın da tekrar alabileceğim belirtildi, peki bu uygulama etik mi, takdir sizin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow73 -- 29 Mayıs 2021; 2:48:55 >
  • Little Nightmares 30 Mayıs 20:00 e kadar beleş

    https://store.steampowered.com/app/424840/Little_Nightmares/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 29 Mayıs 2021; 1:26:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Steam'in arayüzünü de sözde yenilediler. Modern ve basit bir arayüz değil. Baktığın zaman göze hoş gelmiyor. İndirme kısmı da aynı olmuş.

  • EA play oyunlarını hesaptan kaldırabilirsin sağ tık ile

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shadow73 kullanıcısına yanıt

    Hocam bunu Epic kendi kafasına göre yapmamıştır. Aynı Last of Us Part 2 de olduğu gibi oyun ertelenince ön siparişleri iade etme kararı almış oyunu yapan firma ve Epic'e de bu yönde bir talimat gitmiş. Etik mi derseniz bana göre etik çünkü yapımcı firma biz söz verdik ama o tarihte çıkaramıyoruz bu yüzden de ön siparişleri iade ediyoruz demiş gibi bir durum var anladığım kadarıyla. Yapımcı firma bu konuda iyi duruş sergilemiş çünkü kimse elinde ki hazır paradan olmak istemez ama böyle bir risk almışlar. İyi mi olmuş kötü mü olmuş onu da oyun çıkınca duyacağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadow73 kullanıcısına yanıt

    Bunun epic'in çevirdiği büyük oyunu olduğunu ve yapımcı firma ile alakalı olmadığını düşünüyorsan bu sektöre çok uzaksın demektir hocam.


    Oyun belirsiz bir tarihe ertelenince uzun süre çıkmayacak oyunlar için pre-order'ı kaldırıyor yapımcılar. Kullanıcılar tarafından sürekli sıkıştırılmamak ve müşteriyi beklentiye sokmamak için.

    Bunun en canlı örneği refund yapmayıp, stres ve baskıdan yarım yamalak oyun çıkardan cyberpunk'ta gördü herkes.


    Buna benzer iptal olayıda last of us 2'de oldu. Herkese iade ettiler.



    Not: Dark Alliance çıktığı gün xbox gamepass'e gelecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falldownnn -- 29 Mayıs 2021; 9:7:19 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Kütüphanemde EA Play kategorisi yok hocam. EA Play'in kendi oluşturduğu dinamik klasörü kaldırmıştım. Kategori harici oyun da görünmüyor.

  • falldownnn F kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bu oyunun EPIC tarafından yapıldığını önceki mesajımın hiçbir yerinde bahsetmemişken siz nasıl bu kanıya vardınız? Sektöre çok uzaksın derken, yakın olduğumu da ima etmedim. EPIC destekten aldığım cevapta zaten durum açıkca belirtilmiş sadece yapımcı firma kısmını atlamışım edit yaparken o benim hatam evet ama sizin yargılarınıza katılmıyorum, belirtmediğim bir şeyi nasıl belirtmişim gibi gösterirsiniz anlam veremedim.


    Not: xbox gamepass bilgisi için teşekkürler, bilgi vermeniz çok iyi oldu oyunu tekrar almama gerek kalmadı.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ben EPIC kendi kafasına göre yapmıştır demedim ki zaten. Arka planda illaki bir takım yazışmalar, bütçe planlamaları ve ileriye dönük yeniden yapılan anlaşmalar olmaktadır tabii ki. Etik bulmamamın nedeni önceden bilgi paylaşımında bulunulmayıp aniden biz buna karar verdik diyerek müşteriye emrivaki yapmaları. Ben müşteriye yaklaşımları açısından etik bulmadığımı belirttim ve halen de bu düşüncemin arkasındayım. Bu gün bunu emrivaki yapan yarın neyi yapmaz? Neyse, forumda bu konuyu çok meşgul etmek istemiyorum, iyi günler dilerim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bubblez

    Kütüphanemde EA Play kategorisi yok hocam. EA Play'in kendi oluşturduğu dinamik klasörü kaldırmıştım. Kategori harici oyun da görünmüyor.

    sol kısımda kütüphane listesinde arama yapmayı denediniz mi ?

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Tanıtım videosunu izledim, bence güzel olmuş. FC3 ve FC New Dawn karışımı gibi bir şey çıkarmışlar, hikayesi yine öncekilere benzer ama oyunun konusu bu zaten, yine oynatır sorun değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün kardeşime istediği bir oyunu göndermiştim. Bugün iade talebi oluşturdum dedi ama bana gelen bir şey yok. Bana bir şey gelecekse ne zaman gelir? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Bu yazıyor ama anlamadım.

    HEDİYE İADELERİ
    Kabul edilmeyen hediyeler standart olarak 14 gün/iki saat periyotunda iade edilebilir. Kabul edilen hediyelerde alıcı iadeyi başlatırsa aynı koşullar altında iade edilir. Hediye alımında kullanılan para asıl alıcısına iade edilir.


    Bir şey yapmam gerekiyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Arkadaşlar dün kardeşime istediği bir oyunu göndermiştim. Bugün iade talebi oluşturdum dedi ama bana gelen bir şey yok. Bana bir şey gelecekse ne zaman gelir? Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Bu yazıyor ama anlamadım.

    HEDİYE İADELERİ
    Kabul edilmeyen hediyeler standart olarak 14 gün/iki saat periyotunda iade edilebilir. Kabul edilen hediyelerde alıcı iadeyi başlatırsa aynı koşullar altında iade edilir. Hediye alımında kullanılan para asıl alıcısına iade edilir.


    Bir şey yapmam gerekiyor mu?

    Hocam iadeyi karta istediyseniz 14 gün içinde gelir,steam bakiyeye istediyseniz 2 3 güne steam bakiyenize eklenir.

  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Ben iade oluşturmadım hocam, oyunu hediye ettiğim kardeşim oluşturmuş iadeyi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.