Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13694. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (1 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
349.695
Cevap
2.721
Favori
21.312.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Biraz araştırdım nette, dediğiniz problemle karşılaşan çok oluyormuş, bir yorumda download sırasında duraklatma yapmayın PC'yi kapatmanız gerekirse direkt epic launcherı kapatmadan PC'yi kapatın geri açtığınızda kaldığınız yerden devam eder yazmış biri.

  • Shenmue 3 bu oyuna alan var mı nasıl bir oyun tavsiye edermisiniz epic baya uygun fiyat





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEMRES-42 -- 21 Mayıs 2021; 14:52:14 >
  • NBA 2K21 indi Epic'ten ama 29 gb yer olan SSD'imde 16 GB yer kaldı, oysa 6 GB falan tutması lazım roaming klasörünün. Var mı aynı sorunu yaşayan?

  • HEMRES-42 kullanıcısına yanıt

    Yakuza serisinin atası sayılır bu oyun (Shenmue 1-2). Shenmue III maalesef güncel oyunların kalitesine yaklaşan bir oyun değil. İlk Shenmue'leri oynadıysanız, nostalji ve hikayenin devamını getirmek adına zevkle oynayabilirsiniz.


    Öbür türlü indirime girdiğinde Yakuza 0-Kiwami 1-2 alın geçin, daha çok eğlenirsiniz.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.

    Ubisoft oyunları indirim döneminde genelde gold yada ultimate sürüm olarak daha fazla season pass eklentileri ise daha düşük oranlarda indirime giriyorlar.Bazende ek paketleri hiç düşmeyip sadece gold ve ultimate sürümler düşüyor.Bu indirimde ise bir farklılık yapıp Valhalla season pass ilk kez,Fenyx Rising ise ikinci kez indirime girdi.Daha önceki ile aynı orandaydı fakat şu an ek %20 promosyon indirimi olduğu için daha uyguna geliyor.Fenyx in 3 adet ek paketi çıktı ve tüm içeriği tamamlandı.Dün akşam 90 TL civarına season passı aldım.İlerleyen süreçte oyun Gold yani ana oyun+season pass olarak düşer ama season pass indirimi buna göre daha yüksek olmaz.

    Oyunun Ubisoft Connect ve Epic Games mağazasında deneyebileceğiniz bir Demo sürümü mevcut,satın almadan önce oyunun mekaniklerini ve bir boss savaşını oynadığınız 1 saat kadar süren Demoyu bir deneyin.Eğer beğenirseniz ek paketlere birlikte almaya çalışın.3 ek pakette dolu içeriğe sahip,iyi oyunlar :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • Arkadaşlat kendime 80 TL üzeri bir liste yaptım. Hepsinin de fragmanlarını izleyip steam'deki yorumlarını inceledim. Hepsini almak istiyorum ama tabi fazla olacak biraz.

    Hem size fikir olsun, çok uğraştım çünkü tek tek bütün oyunlara girdim, hem de özellikle tavsiye ettiğiniz varsa fikirlerinizi bekliyorum.

    Note: Assassin's Creed ve Far Cry serileri gibi oyunlarda da güzel fiyatlar var ama bende onların tamamı var dahaçnceki indirimlerde almıştım. Burda olmamasının sebebi odur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayta_Seko



    Arkadaşlat kendime 80 TL üzeri bir liste yaptım. Hepsinin de fragmanlarını izleyip steam'deki yorumlarını inceledim. Hepsini almak istiyorum ama tabi fazla olacak biraz.

    Hem size fikir olsun, çok uğraştım çünkü tek tek bütün oyunlara girdim, hem de özellikle tavsiye ettiğiniz varsa fikirlerinizi bekliyorum.

    Note: Assassin's Creed ve Far Cry serileri gibi oyunlarda da güzel fiyatlar var ama bende onların tamamı var dahaçnceki indirimlerde almıştım. Burda olmamasının sebebi odur.

    Metro Exodus Gold veya düz, Mortal Shell ve Ghostrunner tavsiye edebilirim.





  • Hayta_Seko H kullanıcısına yanıt

    Metro Exodus Gold,gerek ana oyun gereksede ek paketlerle birlikte oldukça iyi bir oyundur.


    Detroit Become Human,bir Quantic Dream yapımı,anlatmaya pek gerek yok sadece oynayın.



    Bunlar dışında birbirine benzer türde oyunlar seçilmiş ve hepside uzun süre alan oyunlar.Örneğin Borderlands 3,Division 2,Breakpoint ve Wildlans.Borderlands 3 ve Division 2 looter-shooter türündeler.Breakpoint ise önceki oyunlara kıyasla biraz daha Division vari bir yapıya büründü.Bu nedenle bu üçünden birini tercih edip bitirdikten sonra diğerlerine başka bir indirim döneminde oynayabilirsiniz nede olsa sık sık indirime giren oyunlar.Bu üçü içinde eğer solo oynayacaksanız ve diğerlerine göre mizahi yönü daha öne çıkan Borderlands 3,co-op ve arkadaşlarınızla birlikte oynayacaksanız ise Division 2 öneririm.Araç kullanımı ve açık dünya tercih ediyorsanız bu durumda Division 2 yerine Breakpoint daha iyi bir seçenek olacaktır.Breakpoint alacaksanız Wildlans'a gerek yok çünkü birbirinin çok benzeri oyunlar.Listedeki diğer oyunlar ise tamamen sizin tercihinize kalmış fakat Ghostrunner konusunda bir bilgilendirme yapayım.Oyun hızlı,tempolu parkur mekanikleri olan ve hikaye içeriğinden daha çok oynanış tarafıyla öne çıkan oldukça zor bir oyun,eğer zorluk sorun değilse yukarıdaki oyunlara ek olarak Ghostrunner'ıda kesinlikle önerebilirim. 





  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

    Eyvallah sağol Yakuza çok güzel oyun ona benzetim youtube videolarına baktım çok sarmadı beni


  • Crysis 2 Remastered ilk ekran görüntüsü

  • Rus vpn ile biraz daha uygun olur yazmıştı biri ama ukrayna vpn ile aynı oluyor denemeye gerek yok

  • Dünden beri 5 6 indirimli oyun tavsiyeleri kanalı izledim. Mound & blade indirimli haline kimseden "alın karmayın " önermesi görmedim. Sebebi nedir acaba

  • nba kaç gb

  • Ana görevlerin level dizaynı güzel tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt

    99.1 gb hocam. Yukarıda arkadaşlar bahsetti, indirirken durdurunca baştan başlama problemleri olmuş ona göre indirmeye koyun.

  • Impakt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu dediklerini alıcam mutlaka

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar anno 2205 ve 2070 arasında kaldım bu ikisinden birini ubistoredan

    anno 1800üde epicten kuponla almayı planlıyorum


    bi yardım edin annocular

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir açıklama, teşekkğr ederim. Arkadaşlarla oynamayı çok sevmiuorum, o yüzden söylediklerinizi dikkate alıcam. Tavsiyelerinize istinaden bir eleme yapıp ona göre alırım sağolun 👍👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    %10 indirim hocam indirime girmemiş gibi bir şey

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayta_Seko H kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsini almanıza gerek yok boşa israf olur Metro Gold, Twinn Mirror ve Detroit sizi bir sonraki indirimlere kadar götürür. O zaman belki daha iyi fırsatlarla istediğiniz oyun düşer öyle alırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 21 Mayıs 2021; 21:8:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.