Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13689. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü3 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
349.758
Cevap
2.719
Favori
21.319.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt

    Souls'ları oynayıp zor diye bıraktıysanız Mortal'da öyle, bulaşmayın hiç.

  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt

    Fena uyandılar o konuda. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Looter shooter ci arkadaşlar, Outriders 150 tl ye değer mi?

    Looter shooter severim, özellikle tps olması açısından Divison 1-2 ve fantastik güçler bakımından borderlands 2-3 ü uzun süreler oynamıştım. Sanki outriders her iki özelliği de içeriyor gibi.

  • bf5 deniliyordu nba verilmiş, bir sonraki oyun ne olur acaba

  • d41mon kullanıcısına yanıt

    Hocam oyunda 4,5 tane silah var, hepside birbirinin aynısı. O yüzden çok sıkıldım ben sıkıldım ben oynarken. Steam'de demosu var, 2,3 saatlik oynanış sunuyor, önce onu denemenizi öneririm. https://store.steampowered.com/agecheck/app/680420//

  • Medieval oyundur belki diye heveslendim. yazık oldu Kuponla 23 liraya güzel bir oyun olurdu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulduren

    Ben de kaç indirimdir bekliyorum özelikle 4 ve Primal'ı, Primal da hep 80'den düşük fiyatlara iniyordu. Şimdi 83 TL olmuş, düşünüyorsanız onu alabilirsiniz.

    Eyvallah bir bakayım en son 3 oynamıştım sırayla olsun diye 4 alayım demiştim serinin birbiriyle bağlantısı yok ama işte nebileyim sıra diye düşündüm

  • aerolona kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, ben de Gold aldım, umarım bu sefer yıldızımız barışır Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Bize yaranılmaz, NBA gelecek deyince 2K20 gelsin diye bekledim, 21 hayal kırıklığı oldu Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 21'i Humble indirimlerinde almıştım ve şut mekaniğini sevmedim. Yazılanlara bakılırsa 20 çok daha iyi, artık onda güzel bir indirim bekleyeceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Store 'dan 60 TL 'lik kupon ile Days Gone 'u 219,00 TL ye almış olduk. Oynamak istediğim bir oyundu. Yeni çıkmış bir oyun için iyi denk geldi.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Metro Exodus PC Enhanced Edition

    The Crew 2 Gold edition

    Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York ( DLC sadece )


    Şimdilik bunları aldım Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 20 Mayıs 2021; 20:38:42 >
  • Ghost recon breakpoint hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Oynayan var mı, önerir misiniz?

  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Tam bunu soracaktım. Ek olarak Immortals Fenyx Rising oynayan var mı? Sizce değer mi fiyatına?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuponu sepette kullanabilsek oyun alacağım da sırf kuponu kullanmış olmak için saçma sapan Ubisoft oyunlarına para vermek istemiyorum.





  • Lj.23 kullanıcısına yanıt

    Yani 40 tl ye fena olmayan bir tps aksiyon oyunu. Ubisoft hala güncelliyor. Yani bir division kalitesi beklemeyin ama boş zamanlarda takılmalık bi oyun.

  • Breakpoint şu an ki durumu ile gayet oynanır hocam. Eğer Ubi'nin Wildlands formülünü seviyorsanız Breakpoint de görev yapısı olarak buna benziyor. Bolca mermi sıkacağınız ve görevlerin çoğunun önemli olmadığı veya hissettirmediği bir yapı bu. Yaklaşık kuponla 30 TL ile Gold Edition öneririm. Year 1 Pass ile de ana hikayeyi devam ettiren 2 ek pakete erişiminiz olacaktır, ana hikayeyi severseniz bunlar da yanına güzel bonus olur.


    @The Frost Oyun çok güzel hocam. Standardı için güzel fiyat ama Gold için oldukça kötü bir fiyatı var kuponla. İçerik olarak Ubi oyunlarından da farklı bir tat veriyor ve güzelde ama bence biraz daha düşmesini bekleyebilirsiniz hatta DLC'leri de ana hikayeyi devam ettirdiğinden ve güzel de içerik sunduğundan Gold Edition da kovalayabilirsiniz. Neden Gold derseniz Ubi oyunları özellikle Odyssey ile DLC kısmında da oldukça dolu şeyler sunduğundan DLC'siz düz Ubi oyunları pek tat vermiyor.





  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Zelda tarzı grafik + Assassin's Creed Odyssey Combatı + Ubisoft tarzı gereksiz uzun puzzle lar = IFR

    %40 kombat + %60 puzzle odaklı bir oyun. Puzzle ların ödülü olarak Zırh setleri ve silah setleri düşürüyorsunuz. Keyifli bir oyundu. Şahsen AC Valhalla dan daha keyifli oyun benim için.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    İmmortal Fenyx Rising Ubisoft'un geçen yıl çıkardığı ve AC Valhalla,Watch Dogs Legion gibi oyunların gölgesinde kalan güzel bir oyun,bir süre önce Ubisoft Connect üzerinden almıştım ve epeyde oynadım.Bu indirimdede season pass alıp devam edeceğim.Oyun Odyssey oynanış mekaniklerini Zelda: Breath of the Wild ile birleştiren bir yapıya sahip fakat Valhalla gibi halen buglarla dolu değil,Legion gibide sıkıcı değil.Yunan mitolojisine farklı bir bakış,tüm hikayeyi Zeus ve Prometheus birlikte anlatıyor.Siz oynarken onlar arka planda belirli yerlerde konuşuyorlar.Renk paleti ve görsel tasarımı Zelda: Breath of the Wild ile oldukça benzer.PC de daha önce bu tarz bir oyun oynamamıştım bu nedenle farklı bir deneyim oldu. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Breakpoint'e gelirsem oda Division 2 gibi kaderine terkedilmeyen ve güncellemelerle oldukça iyileşen bir oyun,açık dünya yapısında taktiksel bir oynanış içeriyor.İlk çıktığında yapay zeka takım arkadaşları yoktu.Görevler solo zorlayıcı ve düşman yapay zekasıda çok kötüydü.Bunlar düzeldi.Wildlands'taki gibi takım arkadaşlarını oyun kontrol ediyor ve biz yönlendiriyoruz.Bunun yanısıra iki farklı oynanış türü eklediler.İlki oyunun varsayılan ve daha çok Division mantığında ilerleyen bir yapıda diğeri ise gear ve item puanlarını iptal edip item yükseltme vs olmadan daha gerçekçi bir deneyim sunan İmmersive modu.Ayrıca oyunun PvP içerikleride mevcut,eğer Wildlans'ı sevdiyseniz Breakpoint şu anki haliyle oynanır.Valhalla ile aynı grafik motorunu kullanıyor ve görsel kalitesi üst düzey bir oyundur.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 





  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    İşte yine argüman üretemeyip karşındaki hakkında hiçbir fikrin olmadan laf atıyorsun. Oyunu epic veriyor diye b*klamadım bu bir ikincisi epic store'dan alışveriş yapıyorum ben zaten bu da iki. Burası bir forum herkes kendi görüşünü beyan edebilir gayet ben kendi açımdan dedim, başka bir oyunu oynayan arkadaşta oyun olarak kötü olduğunu benden sonra belirtmiş. Genel olarak oyun hakkındaki incelemeler de ortada iken kötü bir oyun sırf ücretsiz dağıtılıyor diye ilgim olmasa dahi ballandıracak halim yok sizin gibi. Bu ülkede zaten kimse kendi fikrini söyleyemez oldu bu saldirgan zihniyet yüzünden.

    Saygı görmek istiyorsan önce kendin saygılı olup başkalarının görüşlerine saldırma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 20 Mayıs 2021; 21:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Aslında Epic'in bundan sonra kupon verip vermeyeceğini bilsem ona göre oyunu alacağım da şimdi daha düşük fiyat beklerken elimizdeki fiyat hayal olmasın. Muhtemelen kış indirimlerinde tekrar kupon verir ve dediğin gibi Gold sürümü de daha uyguna inebilir. Beklemeyi tercih edeyim şimdilik. Steam'den o kadar çok şey almışım ki Epic'ten alınabilecek bir şey bırakmamışım. Ghost Recon Breakpoint, Far Cry Primal ve Ghostrunner düşünüyorum şimdilik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.