Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: QAengineer , Mukan553 , Vommel , Kaltroh , azos Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir - 21 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.718
Cevap
2.721
Favori
21.315.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • m-99 M kullanıcısına yanıt

    Haber verdiğin için sağol. Steam de ekledim hesabıma

  • Uplay de tüm oyunlar ve DLC'ler indirime girmiş arkadaşlar. Özellikle gördüğüm kadarıyla Far Cry New Dawn Ultimate Bundle 108 TL'lik fiyatıyla baya bir iyi duruyor. İçinde Far Cry 5 Gold, Far Cry 3 ve Far Cry New Dawn Deluxe oyunları var. Tabi ay sonunda black friday indirimleri de olacağından o zaman daha da düşebilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Uplay de tüm oyunlar ve DLC'ler indirime girmiş arkadaşlar. Özellikle gördüğüm kadarıyla Far Cry New Dawn Ultimate Bundle 108 TL'lik fiyatıyla baya bir iyi duruyor. İçinde Far Cry 5 Gold, Far Cry 3 ve Far Cry New Dawn Deluxe oyunları var. Tabi ay sonunda black friday indirimleri de olacağından o zaman daha da düşebilir.

    Ben: Hepsi mi? AC Valhalla?

    Beynim: Salak salak konuşma bana.

    Ben: :*(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d41mon kullanıcısına yanıt

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Almadınız mı hocam? Almadıysanız şahsen 2-3 ay kadar beklemenizi öneririm. Oyun çok güzel ama birkaç patch'e ihtiyacı var, bu arada da en kötü %30 indirim alır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 11 Kasım 2020; 22:49:42 >
  • Tam dediğiniz gibi düşünüyorum, o yüzden almadım hocam. Geçenki indirinlerde sekiro, dmc5, re2 çekmiştim. Zaten Aralık'ta Cp2077 geliyor. Bunları bitirene kadar hem Valhalla patchlenir hem iyi indirimler alır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Önceki gün Uplay'de kupon yaratıp AC Odyssey season pass alayım dedim fiyat yine yüksek geldi. Kuponun indirim oranı beklediğimden düşük buldum Epic nasıl alıştırdıysa artık. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Daha önce konuşulmuştur muhtemelen ama bulamadım, bu uplay'deki unit puanını nasıl artırabiliriz ? Benim puan 40. 100 olunca %20 indirim hakkı oluyormuş sanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

    Daha önce konuşulmuştur muhtemelen ama bulamadım, bu uplay'deki unit puanını nasıl artırabiliriz ? Benim puan 40. 100 olunca %20 indirim hakkı oluyormuş sanırım.

    Önceden oyunların kulüp mücadeleleri sayesinde direkt olarak coin kazanabiliyorduk ama artık o sistem değişti. Bu sefer oyunların kulüp mücadelelerini yaparak XP kazanarak level atlıyorsunuz ve her level başına 10 coin kazanabiliyorsunuz.

  • Lamborghini61 L kullanıcısına yanıt

    Yapımcı Türkmüş satın alarak destek oldum.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    FPS fazla oynamayan ve o kadar da sevmeyen ben orijinalini baya beğenmiştim oysa ama gördüğüm kadarıyla teknik sorunlardan patlamış. Zaten bu tür grafikli oyunun neresini cilaladılarsa... gereksiz bir hareket. Oyuna yazık ama yapımcılara iyi olmuş veya olacak.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    İlk oyunun hayranı olarak inanılmaz üzdü bu olay beni. Oysa ki ne heveslenmiştim, hatta ilk oyunu oynayanlar bilir sonu havada kalıyordu. Ticari başarı sonrası belki de devamı yapılır falan diye hayallere kapılmıştım.

    Gel gelelim yayınladıkları videolarla ne kadar batırabileceklerini hafiften göstermeye başlamışlardı

    Oyunun patladığı kesinleştikten sonra söve söve klasik versiyonu aldım indirimdeyken, kış indirimlerinde de Remake sürümü kesin indirime girecektir. Merak edenler için klasik sürümün Türkçe Yama konusunda düşüncelerimizi paylaşmıştık.


    https://forum.donanimhaber.com/xiii-classic-ubisoft-paris-turkce-yerellestirme-yamasi--139806305-3#146441068





  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    +1 düellolar yüzünden oyunu bıraktım. Hiçbir şekilde kolay yolunu bulamadım. Yarım saat deneyerek ilk iki düelloyu yaptım ama ne kadar dpi ayarını ayarlasam da bie türlü beceremedim. İlk Call of Juarez'i oynayıp bitirmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deceit oyununu indirdim hata vermiyor ama oyun açılmıyor ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz ? Açılmayan tek oyun bu diğer oyunların hepsi açılıyor. Nette baktığım da oyunu silin steami silin vs diyor da netim yavaş adsl alt yapısı ile indirmek ölüm oluyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

  • Hoş bir sohbet videosu. Boş vaktiniz varsa çayınızı kahvenizi alıp izleyebilirsiniz. Böyle sohbet videoları Youtube Türkiyede pek yok.

  • Fifa 21 almayı düşünüyorum mastercard kampanyası ile. 220 lira gibi bir rakama gelecek. Ne yapmalı almalı mı yoksa black friday mi beklemeli?


    Geçen sene Fifa 20 black friday de indirime girmiş miydi?

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Genshin Impact güzelmiş

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Video çok güzel, Sinan abileri Level yıllarından beri takip ediyorum.


    Fakat Genshin Impact konusunda söyledikleri çok eksik ve yanlış.


    Oyunda Adventure Rank 45'e varmış bir oyuncu olarak söylüyorum. Oyun baştan sona bedava oynanmak üzere geliştirilmiş değil.


    Çok fazla kısıtlama mevcut ve bir noktadan sonra ana görev bile, f2p oyuncu için, çok zor bir hale gelebiliyor.


    Her şeyi geçtim, oyunda günlük enerji sınırlaması var. Karakterinizi geliştirmek için gereken "artifact"ları (yüzük, madalyon gibi düşünün) sadece günlük enerji barınızdan harcayarak girebildiğiniz boss savaşları ve zindanlardan düşürebiliyorsunuz. Günlük enerjiyi yenilemek de gerçek parayla.


    Oyunda 30 çeşit 4 yıldızlı, 15-20 çeşit de 5 yıldızlı silah var. Bu 50 çeşit üst kademe silahın sadece 8 tane 4 yıldızlı olanını F2P oyuncu olarak demircide üretebiliyorsunuz. Onun içinde her hafta sadece 1 kere kesebildiğiniz Boss'tan blueprint düşmesi gerekiyor. (1,5 aydır kesiyorum, 1 kere düştü)


    Ayrıca Genshin Impact ps4/ps5 sürümü hiçbir platformla cross save çalışmıyor. O konuda da, muhtemelen oyunu konsol üzerinden oynamadıkları için, hatalı bilgilendirme yapılmış.





  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

    Bahsedilen konu hakkında benim bilgim yoktu. Bu güzel yorumunu video altı yorum olarak bırak mutlaka okuyacaklardır. Zaten küçük bir kanal hemen her mesajı görüyorlar.

  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

    Valla adventure rank 37 yim şuan sadece başlangıç karakteri traveler, görevden gelen ateşli ok atan amber ve buz skilli olan kaeya, 10 wishte kesin gelen tank noelle ile kurduğum grupla oynuyorum oyunu. Şuan yapamadığım hiç bir şey olmadı.

    Yalan yok para yatırırsan daha hızlı gelişebilirsin canavarları daha hızlı kesebilirisin ancak oyun zaten tek kişilik oyun başkasıyla yarış halinde değilsin. İlla hemen oyunun sonunu göreyim diye de bişey yok zaten oyun sonunda da başında yaptığın şeyleri yapacaksın.

    Ha tabiki wish oranları yüksek olsaydı enerji sistemi olmasaydı ancak oyun çok güzel ve bedava bir oyun için çok kaliteli, oyunun sana kesin olarak verdiği karakterler ilede bı tık yavaşta olsa gelişim gösterebiliyosan bence oyunun eksiği olarak gösterilen wish ile enerji sisteminin çok göze batmaması lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meqlotkobo -- 12 Kasım 2020; 19:11:41 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.