Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eKsTazi , Judassem , Judassem , chazarss , ThomasAngelo89 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir - 23 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.731
Cevap
2.720
Favori
21.316.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Xcom Enemy Unknown'un Enemy Within dlcsi fantastik ögeler ekliyormuş askerleri robota çevirmek gibi. Düz oyun olarak başlasam daha iyi olmaz mı sizce de sevmiyorum böyle fantastik şeyleri? Oynayan var mı burada? Yani muhakkak vardır da fikir verebilecek olan var mı? Olmazsa olmaz bir dlc mi. Dlc bende var bu arada sadece oyuna nasıl başlayayım diye soruyorum.
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Adım adım anlatayım:

    1. İlk önce tarayıcıdan PSN'e giriş yap.
    https://store.playstation.com/tr-tr/home/games

    2. Sonra bu linke tıkla, orada yazan değeri tırnak işareti ile birlikte kopyala.
    https://ca.account.sony.com/api/v1/ssocookie

    3. Sonra şu klasöre girip "plugin.py" dosyasını not defteri ile aç.
    %LocalAppData%\GOG.com\Galaxy\plugins\installed\

    4. Not defteri ile açtığın "plugin.py"den 64. satırdaki yere (stored_npsso = )
    eşittir'den sonra kopyalaladığın değeri tırnak işareti ile birlikte buraya yapıştır. BİTTİ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Haziran 2020; 1:25:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    tlou bile bu kadar abartılmadı derken? witcher 3 zaten ondan daha iyi bir oyun

    Alıntıları Göster
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]




  • maliokan kullanıcısına yanıt
    Eğer konuşulan oyun indirimdeyse konuşulur tabiî de, bir arkadaş RDR 2'de atımı kaybettim nereden bulurum diye buraya soruyordu. İndirim yok bir şey yok, oyunun ana konusu var, tarzının bölümü var. Hâl böyle olunca biraz anlamsız oluyor.

    Bu tarzı eleştirmek için de o mesajı alıntılayıp "Dün akşam pilav yedim." ya da "Sevgili günlük, bugün öğretmen Çağla ile çok konuştuğum için aramıza çanta koydu." yazınca kötü ben oluyorum. Arkadaşlar tanıdıkları hanımkızceğizleri onunla konuşma o pis biri diye tembihliyorlar.

    Mudsuzum.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla squad'ı upgrade etme olayı vardı, bu dlc ona yarıyordu. Kullanmazsınız o özelliği?

    XCOM evreninde oynayıp da fantastik şeyleri sevmemek de biraz şey. Bu dlc'yi kullanmasanız da yine doğaüstü olaylar var oyunda?

    Dlc güzel. Rahatsız olabilme ihtimalinizin olduğu kısım o dlc'nin yalnızca bir bölümü.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Evrende yalniz oldugumuzu dusunmuyorum ki ben. Isin uzayli istilasi kismi benim icin akla yatkin o yuzden. Ancak yakin zamanda insanlara kol bacak eklenecek bir seviyeye gelecegimizi dusunmuyorum. Oyun da bildigim kadariyla yakin bir gelecekte geciyor. Bu da oyunu benim icin fanteziye kaydiriyor.

    Yorum icin tesekkur ederim. Gecenin bu saatinde vakit ayirip yazmışsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 18 Haziran 2020; 2:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    last of us'ı 2 (50 saat civarı) the witcher 3'ü 1,5 (234 saat) defa bitirmiş biri olarak rahatça söyleyebilirim ki bence w3 daha iyi bir oyun. bahsi geçmiş, yazmadan edemedim.


    steam yaz indirimleri için 23'ü yazan yerler var ama salı gününe denk geliyor 23'ü, oysa genelde perşembe başlıyordu diye hatırlıyorum. kesinleşti mi tarih acaba?
  • Hocam uzun süredir 25i geçiyordu dediğiniz perşembe olayı da 25i neredeyse kesin kılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Sevgili günlük iyiymiş hocam. Böyle eleştiriye can kurban. Aklımda olsun günlük gibi kullanmayayım ben de. Dünkü yazım Rdr2 gibi bir şaheser bittikten 3 dk sonra falan oldu. Gideyim de içimi Rdr2 sayfasında dökeyim.
  • Witcher 3 ile Last of Us karşılaştırılıyor. Hay Allah'ım.
  • arkadaşlar selam. an itibariyle The Witcher 3'ü 2. kez bitirdim, toplamda 250 saat süren bir deneyim oldu kendisi benim için. aynı şekilde Skyrim'i de yaklaşık 200 saat gibi bir oynama sürem var. bunlar benim Warband'den sonra en çok oynadığım oyunlar oldu. şimdi sizden istediğim, bana bu oyunlar gibi oyunlar önerebilir misiniz? AC Odyssey'i geçtiğimiz hafta bitirdim, RDR 2'nin ise TR yamasını bekliyorum. bugün de Anthem'i yükledim ancak hiç sarmadı. kıcası şu karantina günlerinde kendimi kaptırıp, saatlerimi gömeceğim oyun aramaktayım, bişiler önerirseniz çok sevinirim.
  • AC Origins oynamadıysanız ona başlayabilirsiniz hocam. Ben Origins bitirip Odysset başladım. Origins'in combat mekaniği Odyssey'e göre daha ağır kalıyor diye bu şekilde başladım. Odyssey'den sonra Origins'a alışmak biraz zaman alabilir ama Mısır teması çok iyiydi.
  • maliokan kullanıcısına yanıt
    hocam aynen dediğiniz gibi Odyssey oynadıktan sonra Origins oynadım ama hiç sarmadı. hem combat mekaniği olsun hem atmosferi olsun bir türlü ısınamadım oyuna. Odyssey oynamadan önce oynasaydım belki severdim.

    ha ama yine oynadım bi 20-25 saat oynamadım değil. ama sadece hikayeyi oynayıp bıraktım. odssey'te ise 110 saatim var dlclerle beraber
  • Ben Origins'i tüm DLC'ler ile birlikte baya uzun süre oynadım. Sonra ara verdim combat mekaniklerini unutayım dedim. Rdr2 oynadım o arada. Şimdi Odyssey'e başladım. Combat mekaniği Origins'e göre daha kolay. Ben Origins'te neredeyse hiç kalkan kullanmamıştım. Eksikliğini hissetmedim. Yetenek zinciri daha iyi diyorlar. Dün sadece 1 saat Odyssey oynadığım için farklarını tam olarak çıkaramadım. Biraz daha oynamam gerekiyor sanırım anlamak için. Age of tarzı strateji severseniz Anno 1800'e 45 saat gömdüm güzel oyundu. Ama tür olarak bu dediklerimizden baya farklı tabii.
  • Odyssey sonrası Skyrim'e başlamayı düşünüyorum ben de. Aşağıdaki oyunlara ilave RPG tarzında önerebileceğiniz oyunlar var mı? Şu aralar indirimde olan bir oyun varsa kütüphaneye alayım.

    AC Origins (bitti)
    AC Odyssey (devam ediyor)
    Witcher 3 (DLC'leri duruyor)
    Red Dead Redemption 2 (bitti)
    Skyrim (listemde)
  • maliokan kullanıcısına yanıt
    Fallout 4, Kingdom Come Deliverance (bu perşembe haftasonu oynaması ücretsiz olacak), The Outer Worlds (xbox game passde aylık 6lira)
  • maliokan kullanıcısına yanıt
    Dragon Age Origins efsanedir hocam bu arada. Oynamadıysan tavsiye ederim. DA2 eh işte, DAI'yı ise daha oynamadım. Ama Origins oynamadıysan kesinlikle oynaman gerek. RPG isteyince yazayım dedim.

    Öte yandan Witcher 3'ün DLC'leri duruyorsa hiç beklemeden onları da oynamaya başla. Özellikle HoS DLC'si ana hikaye kadar güzel, hatta daha bile güzel. BaW da harikadır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDempseyRoll -- 18 Haziran 2020; 10:49:6 >
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Fallout un bir oyununu gömüyorlardı hocam 4 müydü 76 mıydı? Xbox gamepass var Ağustosa kadar geçerli. Gears 5 indirmiştim sarmadı türü. Çok aşırı teknolojik geldi geleneksel oyunları oynamamın da etkisi var tabii.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlara da başlayacağım. Witcher 3 ü klavye mouse ile bitirdim. Sonra Xbox kolu aldım PC ye. Geçen kolla denedim mekanikleri kavrarken zorlandım. Ana hikayenin devamını kolla oynayıp sonra DLC'lere geçeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeCRiS

    Witcher 3 ile Last of Us karşılaştırılıyor. Hay Allah'ım.
    Türleri aynı olsa neyse

    Witcher fanları gerçekten insanı oyundan soğutuyor. Witcher indirime giriyor, alayım diye hevesleniyorum, konuya giriyorum, yorumları görünce vazgeçiyorum. Fanları yüzünden bir oyundan soğuyan insanlara anlam veremezdim ama bu forumdaki Witcher hayranları yüzünden ona bile anlam vermeye başladım
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.