Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12721. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 29 Misafir (3 Mobil) - 30 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
349.687
Cevap
2.721
Favori
21.310.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • cyberpunk
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    pardon fh4 için de ultimate edition veriyormuş ozaman alınabilirliği artıyor. Ben fh3 yokmuş gibi de düşünerek yorum yaptım ama sonuçta o da kaliteli bir oyun. alınabilir ozaman. ama ben gene de almazdım muhtemelen. sebebi ise forza horizonın ultimate sürümüne sahibim ama ultimate ile gelen hiçbirşeyden faydalanmadım içeriğini de oynamadım. çünkü oyundaki online etkinliklerin ve sezon etkinliklerinin tamamı ana oyunda geçiyor. ek olarak bu sonbaharda fh 5 çıkacak muhtemelen ve gamepass ile oynanabilecek. ondan daha siz bu oyunların tadını çıkaramadan yenisi çıkabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 14 Haziran 2020; 17:13:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Hocam pc kapatıp açıp tekrar oyuna girip bakın değerlere bir. Bazen ekran kartı sürücüleri bir garip oluyor. PC tekrar açıp kapatmak gerekebiliyor pc açınca hemen oyuna girmeyip 30 dakika veya 1 saat sonra oyun açınca.

    Ben bir ara Nvidia da bu tarz sorun yaşıyordum. Her hangi bir oyuna girince oyunlar oynanmayacak kadar drop yapıyordu. Bir bakıyorum fps 5 ile 10 arasında gidip geliyordu. PC kapatıp açınca fps değerleri normalde dönüyor ve droplar geçiyordu. Gerçi siz tek oyunda yaşamışsınız. Belki sizin ekran kartının sürücü oyunla tam uyumlu değildir. Sürücü güncel değilse güncelleyin şayet güncelse bir önceki sürücüye dönün.

    Alıntıları Göster
    sürücü güncelleyip restart yaptım hocam. biraz daha çekilir oldu ama kesinlikle izlediğim videolardaki gibi değil durum. gerçi amd'nin kartları zamanla performansı artan kartlar. benimki çıkalı 7 ay falan oluyor o yüzden biraz daha toleranslı davranıyorum




  • kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme notlarında düzeltilen hatalar var, yine güncelleme sayfasında "Known issues" başlığı altında yazılımın bilinen hatalarını not ediyorlar fakat gördüğüm kadarıyla her sorun orada yer almayabiliyor. Bu kartlar görece daha yeni olduğu için hatalı olması normal sadece Amd değil Nvidia'da da bazı driver sürümlerinde hatalar olabiliyordu.

    Eğer temiz yazılım yüklemek isterseniz ilk önce "DDU" yazılımı ile ekran kartı sürücüsünü tamamen silip en güncel sürücüyü kurarak deneme yapabilirsiniz çünkü bazen yazılım üzerinden yapılan güncelleme işlemlerinde hata olabiliyor.

    Eğer sorununuzu çözmezse eski sürüm sürücüleri yükleyebilir veya güncelleme bekleyebilirsiniz. Bir de oyun HDD üzerinde yüklüyse SSD taşımayı deneyin, kendi bilgisayarım Residen Evil 7 ve Residen Evil 2'yi HDD'Den oynatırken bolca fps düşüşü yaşatıyordu. Aklıma gelen çözümler bunlar, fps drop esnasında işlemci kullanımı ve gpu kullanımını inceleyin, fps düştüğü esnada ekran kartı kullanımı %80 %90 civarından bir anda %30 %40 civarına düşüyorsa muhtemelen yazılımsaldır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 14 Haziran 2020; 18:1:35 >




  • Steam e yeni gelen Journey i kaçırmayın. Çok başka bir oyun ve zevkli. Rastgele denk geleceğiniz yol arkadaşınıza yardım edin. Oyun bittikten sonra kim olduğunuzu birbirinize söylüyor. Şahane oyun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekran karti yeni o yuzden driver cakismasi olabilecegini zannetmiyorum da oyunu hdd'ye kurmustum. ssd'ye tasimak mantikli geldi hocam bir deneyeyim, degisiklik olursa haber veririm. tesekkurler fikir icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Fareler, farelerin sensörleri, switchleri, delikli olup olmaması, oyun kontrolcüleri gibi uzayıp giden mesajları sildim. Bu tarz ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız linkini de paylaştığım 'Harici bileşenler' bölümünü kullanabilirsiniz.


    İlgili bölüm linki:https://forum.donanimhaber.com/forumid_299/tt.htm


    İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Mortal shell ön siparişte 49 tl epic exculusive.https://www.epicgames.com/store/tr/product/mortal-shell/home?sessionInvalidated=true

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    Biraz inceledim de güzel bir oyun olacak hissiyatını verdi ama 49 ucuz olmamış mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt
    $30 normal
  • Yaz indirimleri yarın mı? Saat kaçta?
  • Haziran sonu değil miydi ben mi yanlış biliyorum acaba. Eğer sizin dediğiniz gibi yarınsa akşam saat 8’de başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle 25 diye biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Nesta

    Forza Horizon 4 ve Forza Horizon 3 Ultimate Editions Yığını 168 tl

    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/forza-horizon-4-ve-forza-horizon-3-ultimate-editions-y%c4%b1g%c4%b1n%c4%b1/9pf3f4cc0vlg?ocid=AID2000142_aff_7593_1243925#activetab=pivot:overviewtab

    Arkadaşlar bu fiyata alınır mı sizce?Daha uyguna almanın yolu var mıdır?
    buna bu kadar para verileceğine 180 e filan 1 yıllık gamepass ultimate alınabilir eğer xbox goldu ultimate çevirme işi bitmediyse.
    xbox tarafını satarsınız pc tarafını siz oynarsınız daha da uyguna gelir.

    edit: pardon gamepassde fh4 ultimate ve fh3 yokmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 14 Haziran 2020; 20:40:40 >




  • Normal RE'ler gibi sanarak re7 aldım ama bu bildiğin korku gerilim oyunu. 7 dakika falan oynadım ben kendi payıma yetecek kadar korktum şahsen. Çok geriyor mu bu oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı bölümde sürekli öldükçe korkunun dozu azalıyor. Bütün vücudunuzla hissettiğiniz ürperti azaliyor:) ama yeni ölümler için farklı heyecanlar yasayabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunun ilk yarısı müthiş bir korku-gerilim özellikle gerilim ağırlıklı iken ikinci yarısında aksiyon dozajı baya artıyor. Şahsen biraz daha ilerlemenizi öneririm.
  • Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    souls-like gibi
  • Yarin olduğunu nerden çıkardınız:))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakuza 0 konusunda burada beni gaza getiren arkadaslara tesekkur ediyorum. Normalde oncelik siralamamda gerilerdeydi ama gaza gelince oynayayim dedim ve daha ilk 2 chapterdan hayran kaldim. Hikaye baya iyi basladi, bir oyunun hikayesi kolay kolay en baslardan sarmaz cok sasirdim bu duruma. Oynanis ve dovus mekanikleri oldukca oldukca akici. Ama en cok sevdigim de sehrin canliligi oldu. Hayran kaldim resmen, o kadar canli bir sehir yapmislar ki sanki sehirde gezen karakteriniz degil de sizsiniz. Bu kadar guzel cikacagini dusunmemistim acikcasi, umarim sonradan bozmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 15 Haziran 2020; 4:18:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.