Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Banzai! , returnity Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.559
Cevap
2.720
Favori
21.294.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Conan Unconquered‘u denedim bugün. Oyun tamamen Türkçe idi. Age of Empires mantalitesinde geniş bir oynanış hayal ediyordum ama bu daha çok base savunma oyunu olmuş. Üzerinize dalgalar halinde gelen düşmanlar var ve bölümler bu dalgalardan oluşuyor. İlk bölüm öğretici kafasındaydı ve 5 bölümden oluşuyordu. Çok fazla zorlamadı ama ikinci bölümde anladım ki oyun fazlaca zor. Siz daha asker basamadan, strateji yapamadan, ne olduğunu anlamadan baskın yiyiveriyorsunuz. Bir de bazen tek taraftan değil 2-3 taraftan geliyorlar o zaman büyük sıkıntı. İkinci bölümde 9/10’a kadar gelebildim o kadar emeğe rağmen üssüm patlatınca oyunu kapattım bir daha denemedim artık. 😅

    Gerçek challenge arayanlar bir göz atsın, oyun 2 gün daha ücretsiz:
    https://store.steampowered.com/app/989690/
    Hocam ben almak istiyordum siz deneyimlemişsiniz benim fırsatım olmadı sizce 47 TL edecek bir oyunmu?Tower defence türünü severim fakat zorluğu insanı oyundan soğuturmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Ben sadece başını oynadım haliyle içerik çok yetersiz geldi. Senaryo modu da pek uzun görünmüyor. Bence biraz inceleme okuyun öyle karar verin. Bana pek hitap etmediği için ben almazdım. Zaten belirttiğim gibi oyun şu an ücretsiz. İndirip oynayabilirsiniz. Beğenir de oynamaya devam etmek isterseniz satın alırsınız. Boyutu pek yüksek değildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 21 Eylül 2019; 21:26:36 >
  • arkadaşlar merhaba yakın zaman da pc topladım uzun bir ara vermiştim kış indirimleri ne zaman oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tchami -- 21 Eylül 2019; 21:18:18 >
  • Tchami kullanıcısına yanıt
    Aralık ortasında başlar ama ondan önce Black Friday indirimleri oluyor o da Kasım'ın ortasında başlıyor. Bir de 3 gün sürer ama Cadılar Bayramı indirimleri oluyor. Geçen sene sadece korku temalı oyunların indirime gireceğini düşünürken Cs:Go gibi düz shooter oyunlar da indirime girmişti. Tam zamanında toplamışsın pc'yi hayırlı olsun. :)
  • bilgi için teşekkürler üstat bu haziran da okul hayatım bitti 4 yıllık bitirdik çok şükür bir nefes almaya ihtiyacım vardı. Haziran'dan beri çalışıyorum 4 aylık maaş ile güzel bir sistem topladım uzun yıllar bir arıza kronik sorun olmazsa baya götürür beni.
  • Tchami kullanıcısına yanıt
    Sistem nedir hocam hayırlı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    ryzen 5 3600x, rtx 2060 super, 8x2 3200mhz ram, 2tb hdd, 500gb ssd
  • Tchami kullanıcısına yanıt
    Temiz 6 senesi var hayırlı olsun tekrardan 🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler umarım herkesin gönlünce istediği olur 2 yıldır vizelere sağlam hazırlanmak için oyunlara ara vermiştim ben gelene kadar da fazlasıyla oyun birikmiş şimdi hangisinden başlasam diye düşünüyorum yazı tura atıp bakacam her halde güzel oyunlar çıkmış. Sistemin performansı çok güzel ssd ilk defa kullanıyorum ve gerçekten uçak gibi geldi şuan
  • Tchami kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam herkese nasip olsun inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m542tf kullanıcısına yanıt
    hocam bunun yerinin burası olduğunu sanmıyorum. ayrıca ne için doğru mu? oyun oynamak için mi, yayın yapmak için mi, iş için mi vs. uzar gider.
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde monster mı kullanıyonuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shadow of the Tomb Raider Croft Edition almayı düşünüyorum steam'de indirimde şuan ama sormak istedim. Oynamış olan arkadaşlar sizce değer mi? Fiyat fena değil sanki. Görüşleriniz nedir oyun hakkında?
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Kullanıyordum masaüstüne geçtim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    yani çoğunlukla silah ve kıyafet veriyor season passta da bazı silahlara ulaşman için challengelar ve biraz skill point var. Bence aradaki farka değmez zaten değişik değişik skinler veriyorlar o ormanda dolaşan maceracı kaşif kıza uymuyor kıyafetler hikayenin modunu bozuyor bence. Arada 50 lira mı ne var 50 lira az para değil eğer steamdeyseniz 5-6 tane daha kaliteli oyun alın eğer aşırı lara croft fanı değilseniz
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Season pass almak istememin sebebi yan görevler ve yedi tane mezar keşif görevi olması. Tomb Raider oyunlarında en sevdiğim kısım zaten mezarları araştırmak falan. Onun dışında skin falan pek umurumda değil.
  • Steam başarımlarının profile ne gibi bir katkısı oluyor arkadaşlar?
  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    benim hatırladığım ilk 2-3 tanesi falan çok kısa zaten bi de bi etki de etmiyo hikayeye mesela aniden saçma sapan tüm oyun boyu adı geçmeyen bi kalkan meselesi çıkıyo yok kötü adam onu çok istiyomuş falan diye gidiyosun kısacık zaten hallediyosun.Öyle harika bir hikaye büyüleyici mezarlar falan bekleme yani sonuncusu hariç hepsi apayrı ufak saçma hikayeler he ama benim param var az biraz olsa da haz veriyosa almak istiyorum diyosan al :)

    @BarryAllen

    achievementlar bişey vermiyor hocam onlar sadece millete bak nasıl iyi oyuncuyum deme yolu bi de kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor.Bazen oyunu oynamaya motive bile ediyor hadi son 2 achievement kalmış onları yapmaya çalışayım vb gibi.


    Ayrıca hocam bu konunun yeri burası değil burası indirim konusu :)
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabın için. Dediğin gibi çok etki etmeyecekse sadece oyunu almak daha mantıklı gözüküyor.
  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    yani 50 tl steam gibi bi yerde 5 tlciye girmek gibi ne oyunlar 3e 5e gidiyor :D
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.