Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (1 Mobil) - 29 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.675
Cevap
2.721
Favori
21.308.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • DS4windows'u eskiden kıytırık kollarda bol bol kullanırdım. hala çalışıyor olması ve Titreşimi desteklemesi iyi haber benim için forza gibi yarış oyunlarında titreşim güzel oluyor. Teşekkürler
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, kıytırık kollar için dediğiniz program x360ce olması lazım çünkü DS4Windows'un PS4 kolu dışında başka bir kol desteği yok.




  • İlgilenen varsa elimde Niffelheim oyunu için %75 indirim kuponu var 23TL indirim sağlıyor. Karşılığında ATS ana oyunu rica edeceğim. ATS %75 indirimle 15TL şuan DLC'leri kendim hallederim ana oyun için bakiye çıkışmadı.
  • Ben HITMAN kadar satışı karışık oyun daha görmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bu kupon bende de var. İhtiyacı olan birine gönderebilirim. Son tarih: 16 Kasım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Ben HITMAN kadar satışı karışık oyun daha görmedim.
    Absolution'dan sonrasını sevemedim pek, serinin fanı falan değilseniz uğraşmaya değmez. Yarı açık dünyada geçen senaryolu bir oyununun gelmesi lazım.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    2016 tarihli özellikle çok karışık. Bütün içeriklerine sahip miyim hala bilmiyorum. 2018 tarihli olan ise tam HDD katili. En son 150gb'e dayanmıştı gold editionu. Halloween falan derken 160gb falan olmuştur kesin.
  • Arkadaşlar merhabalar herkese kolay gelsin. Steam cüzdandaki paramı nakite dönüştürmek istiyorum o yüzden istediğiniz oyunu 10tl indirimle alabilirsiniz. Özelden iletişime geçebilirsiniz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrecoB

    Aynı şekilde bu kupon bende de var. İhtiyacı olan birine gönderebilirim. Son tarih: 16 Kasım
    Bu kupon niye herkeste var? Takasa soktum kimse istemedi şimdi de 15TL oyun karşılığı vereyim diyorum kimse yanaşmıyor bedavaya versem havada kapacaklar.

    Oyun güzel ama tarzım olmadığı için kuponu kullanmayı düşünmüyorum alırsam kütüphanede durur öyle. Keşke kış indirimlerine denk gelseydi bedava olacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Ben hâlâ HITMAN 2'de hangi paketi ya da paketleri alınca HITMAN 1 ile ilgili tüm içeriğe sahip olunabiliyor anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Adamlar bildiğin reklam alarak hileye teşvik videosu çekmiş. Başında da tasvip etmiyoruz falan demişler, yersen. Youtuber'ların prim için milleti, kendini küçük düşürmesi gibi. Yazık cidden.
    https://www.webtekno.com/internette-satilan-cs-go-hileleri-ise-yariyor-mu-v1304.html
    Hocam böyle şeylere şaşırmamak gerek. Bunlar yine oyun hilelerinden söz etmiş. Ben zamanında korsan içerikleri tasvip etmiyoruz diyerek torent siteleri hakkına bilgi veren, torrent programı nasıl kurulur anlatan donanım siteleri görmüş bir insanım.

    Ülkemiz de maalesef tasvip etmiyoruz dedikleri konularda haber yapan yerler tasvip etmiyoruz dedikleri şeylerin nasıl yapılacağı uzun uzun anlatıyorlar.




  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hitman 2 Gold edition olarak baktım, hepsi var görünüyor. Sadece birinci oyundaki Patient Zero isimli ek bölümün ismi Bonus Missions olarak yazılmış. Başka ek görev çıkmadığı için odur diye tahmin ediyorum.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hitman 2 gold edition alınca hitman 2'nin bütün içerikleri, yanında goty legacy pack dlc'si alırsan da hitman 1'in bütün içerikleri geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Ben HITMAN kadar satışı karışık oyun daha görmedim.
    Satışı da karışık indirmesi de karışık. Oyunu indiriyorum temel bir indirme yapıyor girip çıkıyorum dlcleri indirmeye başlıyor.

    Hitman 2 içinde Hitman 1 görevlerini oynamak için DLC kısmında "HITMAN™ - GOTY Legacy Pack" var ona sahip olmanız lazım. Onu almayı deneyince de "HITMAN™ 2 - Miami" gerekiyor diye hata veriyor. Miami de ana oyun içerisinde yer alıyor onun için ya Gold Edition ya da Standart Edition gerekiyor.

    Gold Edition = Standart Edition + Expansion Pass. Expansion Pass içeriğinde sadece 2.oyun için DLC var ilk oyun ile ilgili hiçbir şey yok. Yani hangi sürümü alırsanız alın ilk oyun ücretsiz olarak gelmiyor onun için ek olarak "HITMAN™ - GOTY Legacy Pack" almanız lazım.




  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Gold edition olarak ilk oyunun bölümlerini indirmişti diye hatırlıyorum sanki hocam. DLC tarafında sahibim olarak görünüyorlar. Siz denediniz mi.
  • Rdr 2 ne zaman satışa sunulacak acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 83.90 a Call of duty WW2 mi?
    yada 34tl ye Call of Duty: MW Remastered (legacy editionmuş) mi?

    hangisi alınır sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 8 Kasım 2019; 14:54:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Gold edition olarak ilk oyunun bölümlerini indirmişti diye hatırlıyorum sanki hocam. DLC tarafında sahibim olarak görünüyorlar. Siz denediniz mi.
    2. oyun gibi ilk oyunun da ilk bölümü ücretsizdi onu indirmiş olabilir. Onun dışında ilk oyuna sahipseniz ilk oyundaki tüm bölümler 2.oyuna geliyor. Ben 2.oyuna değil ilk oyuna sahiptim o yüzden sahip olduğum bölümler 2.oyuna gelmişti ve 2.oyun üzerinden oynamıştım.

    OMEGALUL güzel özetlemiş 2.oyunun tamamı için Gold Edition gerekiyor. İlk oyunun tamamı için de Legacy GoTY. Bu 2 paket arasında kesişen bir içerik yok.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    O zaman tamam. İlk oyunun standart sürümüne sahiptim, sadece sonradan çıkan outfitler ve Patient Zero yoktu. İkinci oyunu gold olarak almıştım, birinci oyunun bölümleri legacy olarak mevcut, hatta Patient Zero da Bonus Missions olarak var.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.