Şimdi Ara

Steam => Nakit ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Bugün bir kaç kutu kırdırdım ve şans eseri çıkan itemleri sattım, güzel bir para geçti steam hesabıma..
    Eğer item falan isteyen olursa, bir pazarlık yapabiliriz, ben de nakite çevirebilirim.
    Bu şekilde satış işiyle uğraşan arkadaşlar var ise onlara da skin gönderebilirim.
    Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var, yorum atabilirseniz sevinirim..

    İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



  • Key satın alıp satabilirsiniz
  • Oyun satın alıp 80% fiyatıyla hediye et kısmından oyunu satabilirsiniz veya key alıp 1 hafta sonra keyi satabilirsiniz.
  • İmzamda mevcut olan steam hesabımdan iletişime geçerseniz sevinirim.
  • Absürt üsluplarla konuşan çapsızlardan ve ölücülerden dolayı vazgeçtim, hediye ettim bir arkadaşıma Çok teşekkür ediyorum.
  • VicMerth V kullanıcısına yanıt
    Steam bütçesi hediye edilmiyor. Bakiyeyi %85'ten satmaya çalışan hayatımda kimseyi görmemiştim. Piyasayı bilmiyorken ilân açmayı biliyorsun, diğer ilânları incelemeyip %85'ten bakiyeyi kullandırmaya çalışınca eksik kalsın, kurnazlığa gerek yok cevabı alıyor ve cevap vereni çapsızlıkla ölücülükle suçluyorsun.

    Piyasayı öğrenmiş gibi fiyat verip, sonrasında da kabul edilmeyince piyasayı bilmiyorum demek kaktırabildiğime kaktırmaya çalışan bir kurnazım diye bağırmaktır.

    Ölücüymüş. Ne ara piyasanın çakalı oldun da fiyatları öğrendin, ölücülükle itham ediyorsun?

    Düşük zekânın tezahürü bunlar.
  • Neden üzerine alındığını anlamamak ile birlikte, istediğin takdirde Steam hesabımda bulunan tüm bakiyeyi sana hediye edebilirim :)
    Madem o kadar bilgilisin, düzgün bir üslup ile anlatacaksın -eğer istiyor isen-, hocam bunun ederi %65 diye, ben de olur diyeceğim. Sonuçta havadan gelen para...

    Benim senin ile ilgili sıkıntım buradan kazanabileceğim kadar para kazanmak değil, daha ilk konuşmada beni daha önce karşılaştığın değişik arkadaşlar ile bir tutup ha sen de kurnazsın bırak kalsın diye tribe girip üst ve seviyesiz bir perdeden konuşman. Kurnazlık amacı olmayan birini kurnazlık ile yaftalarsan ilk mesajında, çapını bil cevabını alırsın, kusura bakmayacaksın..

    Özetle, piyasa miyasa bi yerimde değil, bu işlerle uğraşan bunları kovalayan biri de değilim. Bir arkadaşıma da hediye ettim gitti. Ben sadece seviyeli bir konuşma bekliyorum. Bu kadar.
  • VicMerth V kullanıcısına yanıt
    "Ortaya lâf söyledim, neden üzerine alındın, yaran mı var?" Bir de kilitli ayna de tam olsun. Şu ilkokul ağzını bir kenara bırak önce. Neden üzerime alındım, belki de sana özelden cevap verdikten sonra seni engellediğim için cevap yazamayıp birkaç dakika sonra konuya yazmandan ötürü üzerime alınmışımdır, değil mi?

    Ben seni bilgilendirmek mecburiyetinde değilim. Sana "Selamlar. Ne kadar var hesabınızda?" dediğimde 644 var, 550 gibi bırakırım dersen ben de steam wallet code'lar bile %60-%70'ten satılırken hesaptaki bakiyeyi %85'ten kullandırman eksik kalsın, kurnazlığa gerek yok dedim. Sonra çapsız oldum, ileri gitmememi tavsiye ettin falan. Bana sordun mu, bilmiyorum ne kadara bırakayım diye? Konuya yazmışsın yardım istemişsin, sonrasında ben senden fiyat isteyince fiyat vermişsin. Karşındaki ne anlar? Araştırmadıysan bilmiyorsan bilmiyorum diyeceksin, sana zaten %80 öneren olmuş (oyun fiyatı olarak, steam bakiye olarak değil), sen ise %85 oranında bir para istemişsin. Bilmiyorum ile 550'ye bırakırım aynı şey değil.

    Ben senin ne amacının olduğunu bilemem, bana ne gösterirsen onu anlarım. Daha önce karşılaştığım değişik arkadaşlar ile neden bir tutmayacağım seni, ne avantajın var, ne gösterdin bize onlardan farklı olduğuna dair? Amacın kurnazlık değilse bilmediğimden öyle dedim dersin, yine yukarıda yazdığım gibi tanımadığın adama çapsız demezsin. Ben ise tanımadığım adama kurnazlık yapıyorsa kurnazlığa gerek yok derim. Daha fiyat vermemişiz ölücü olmuşuz. Çok zeki biri olduğunu sanmıyorum, yazdıkları ya tam okuyamıyorsun ya da algılayamıyorsun.

    Bi yerimde değil yazarak aslında çapsızın, dengesizin kim olduğunu gösteriyorsun bize, bağıra bağıra.

    Tekrar söylüyorum, steam bakiyesi hediye edilmiyor. Bu sefer de bilmediğin konuda konuşuyor ya da yalan söylüyorsun. Her ne olursa olsun, git aradığın seviyeli konuşmayı ailenden ve seni sevenlerden bekle. Burada ne ekersen onu biçersin, çünkü burada herhangi birisin, internet guy yani.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.