Şimdi Ara

Steam hesap açma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Half Life 2 aldım ve steam de bir hesap açmaya kalktım. Kullanıcı adı, şifre, e-mail adresi ve gizli soru doğruyken aşağıdaki karakterleri her seferinde doğru yazmamam rağmen "Please verify your humanity by re-entering the characters below." "Aşağıdaki karakterleri tekrar girerek lütfen kişilik bilgilerini doğrulayınız." hatasını aldım.

    Yardımlarınızı bekliyorum. Defalarca karakterleri doğru girmeme rağmen bu hata neden olabilir? Flash ayarlarından mı, internet explorer dan mı, Türkiye den kayıt yapmayı denediğim için mi yoksa sitede mi bir problem var.

    Ayrıca benim yerime bir hesap açmayı deneyebilirmisiniz. Username: RaSCoN, e-mail:ugurcengz@gmail.comhttps://store.steampowered.com/join/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 14 Ocak 2009; 13:51:51 >







  • Karakter doğrulama ekranının yanında refresh var oraya bas ve adam gibi girilebilir harfler veya rakamlar çıktığında doğrulamayı dene. % li falan şeyler çıkarsa özellikle refresh yap. Kabul etmeyebiliyor. Bu arada bütün gizli bilgilerini vermişsin. Editlemeni öneririm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

    Karakter doğrulama ekranının yanında refresh var oraya bas ve adam gibi girilebilir harfler veya rakamlar çıktığında doğrulamayı dene. % li falan şeyler çıkarsa özellikle refresh yap. Kabul etmeyebiliyor. Bu arada bütün gizli bilgilerini vermişsin. Editlemeni öneririm.
    Adam gibi harfleri de denedim yine olmadı. Bana bi hesap açacak arkadaşa varsa çok sevinirim
  • Sağolun arkadaşlar sorunu çözdüm.
  • Steam hesabı nasıl açılır bu makalede anlatılmış. http://www.hesapac.net/steam-hesap-acma-ve-kaydolma/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapac -- 14 Mart 2017; 15:45:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.