Şimdi Ara

STEAM DOLANDIRICILIK YAPIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Buradan sizlere Steam in üzerine yatmaya çalıştığı 3 kuruş parayı anlatmak istiyorum. Yeri burası mıdır emin değilim fakat bununla alakalı başka bir yer bulamadım. Daha iyi bir yer varsa bildirin lütfen.

    Kasım ayında arkadaşım PES 2015 MyClub ta kullanmak üzere Steam üzerinden ödeme yaptı. Sorun yaşayınca, yabancı dili olmadığından ben yardımcı oluyorum. 27,54 TL yi ödeme yapmasının ardından onay maili geldi ve cüzdana söz konusu ücretin yüklendiğini belirttiler fakat yüklenmedi. Bunun üzerine tekar satın alma yapıldı ve yine cüzdana eklenmedi. Bir 27,54 TL daha boşa gitti. 2 ödemenin de onay nuımarası mevcut. Uzun zamandır KONAMI, Steam ve ödeme aracısı Boacompra ile iletişimdeyiz. Fakat hiçbir hareket yok. Konami Steam e, Steam Boacompra ya atıyor. Steam, cüzdanımın hareketlerinden cüzdana hiç para eklenmediğini görüp kolayca çözüme gidebilir fakat yanaşmıyor. Maill lerime çok uzun zaman sonra politik cevap yazıyorlar, hiç bir aksiyon aldıkları yok.

    Lanet olası Steam!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 27 Ocak 2015; 10:46:16 >







  • Maillere geç cevap yazılma konusunda kesinlikle haklısın kardeşim. Bazen bir maile cevap yazmaları bile 2-3 günü buluyor.. Bu konuda sanki piyasanın tekeliymiş gibi davranıyorlar ama bence çok yanlış yapıyorlar zaten artık son dönemde ne kadar paragöz bir kurum olduklarını iyice kanıtladılar. Yaptıkları ve uyguladıkları her şeyle "bizim imanımız para" diyorlar resmen...
  • Şimdi de Konami ye atıyolar. Konami de biz ödeme almadık diyor. Bunlarda biz ödemeyi yaptık diyolar. 1 tanesi de demiyoki, bu adam müşterimiz, kaybını karşılayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.